Skandináv foci 2018

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Skandinávok Europában: Kezdődhet az utolsó erőpróba!

Szép számmal képviseltetik magukat a norvég (Rosenborg, Molde, Sarpsborg) és a dán csapatok (København, Brøndby, Midtjylland) az Európa Liga playoff körében, míg a svédeket egyedül a Vidi által kiejtett Malmö reprezentálja. Az odavágók alkalmával egy-egy norvég, illetve dán ütközetet veszünk górcső alá a csütörtöki meccsek közül.

Norvégiában kicsit hosszabb szünetet tartottunk, mint az elmúlt években, most azonban pótoltam a hiányosságokat. Az eheti írásban olvashattok a nyáron bekövetkező edzőváltásokról, átigazolásokról és a Sandefjord - Lillestrøm kiesési rangadóról.

További jó hír, hogy a bajnokság utolsó harmadáról már a megszokott módon, a forduló előtt olvashattok egy-egy kiemelt találkozóról.

Továbbra is jelentős számú skandináv csapatért szoríthatunk az Európa Liga rájátszásának visszavágóin. A norvég csapatokat részletesen kielemeztük és reméljük minél több továbbjut közülük - a dán gárdák és a Malmö mellett. Az esti meccsekig jöjjön Solberg bombája, az Obos-Ligaen hétközi fordulójából!


Lehet, hogy nem a norvég a legtechnikásabb bajnokság, azonban a hétvégén az FK Haugesund egy igencsak frappáns gólt hozott össze - pontosabban a csapat védelme. Stølås bedob, Knudsen sarkaz, Skjerve befejez 0-1.


Eliteserien: Jöhet a bajnoki döntő!

Sorsdöntő mérkőzés a bajnoki címről és az Európa Ligás indulásról ezen a héten. Olvasd tovább


Eliteserien: Bajnokot avathatunk

Bajnok lehet a Rosenborg, míg a Molde bebiztosíthatja a dobogót. Olvasd tovább


Európa Liga: Ahonnan nem távozhatsz győzelemmel

Kellemetlen helyzetbe kerülhet a Besiktas, ha nem tud győzni az eddig hazai pályán veretlen Sarpsobrg otthonában. Olvasd tovább