Megújultunk! Itt jelezd ha valami gond akad az új oldalon!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megújultunk!

A Sportfogadas.org weboldalunk április 1-től egy új arculattal jelentkezik, de nem csak a külsőnk változott, hanem számos új és hasznos funkció is megjelent a portálon. A cél, hogy minél több információt nyújtsunk számotokra, a lehető leghatékonyabb, legátláthatóbb módon.


Hosszú és fárasztó periódus áll mögöttünk. Egyesek a végére már felismerhetetlenné váltak, úgy megnőtt a szakálluk.  :D Ti, weboldalunk látogatói ezt nem láthattátok, de a háttérben már régóta dolgozunk az új arculaton. Gyakorlatilag a nulláról volt újjáépítve az oldal, oly módon, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak, standardoknak.

Most sem tesszük le a lantot, ugyanis szerény csapatunk bár tesztelte az új weboldalt és annak funkcióit, nem zárjuk ki a hibákat, így fel vagyunk készülve, hogy az elkövetkezendő időszakban még lesz gond, s ezt szeretnénk mielőbb orvosolni. Ebben a ti segítségetekre is szükségünk lesz, így amennyiben valamilyen hibát találtok megkérjük jelezzétek nekünk e fórumtémában.

Az új weboldal felfedezését rátok bízzuk, s az alábbiakban csak egy pár újdonságot említenénk meg:

- portálunk teljesen mobilbarát, jól kezelhető úgy okos telefonról, mint táblagépről is (próbáljátok ki)
- mérkőzéslista sportáganként csoportosítva, tippekkel, statisztikákkal
- minden sportágnak külön részlege van (pl. foci oldal), ahol összegyűjtöttük a leghasznosabb infókat (hírek, előzetesek, mérkőzéslista, tippek, élő közvetítés lista stb.)
- odds compare funkció, melyben a Bet365, illetve az Unibet iroda ajánlatát tudjátok összehasonlítani
- sportfogadás hírfolyam, ahol a legutóbbi tevékenységeket láthatod (követhetsz például más játékosokat, így egyszerűbben megtalálod bejegyzéseiket, tippjeiket stb.)

Nem utolsó sorban, lenne még egy jó hírünk, melyet tudjuk, hogy sokan közületek vártak: újra van SfGuru játék.

Több szem, többet lát elvet követve várjuk véleményeiteket, javaslataitokat és a hibák jelzését a fórumon.

Amennyiben tetszik az új arculat, akkor osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal. Köszönjük!


Kicsit többet tartott a frissités, mint azt terveztük, de nagy nehezen sikerült feltenni.

Még szokni kell, de a rövidlátóknak mindenképpen remek!  ;D

Kurva jó csilivili az oldal, de a tippversenyek archívumai nekem csak 2018 áprilist mutatnak akárhogy kattintgatok, hogy megnézzem pl. a márciusi tippversenyek végeredményét.

A Tippjátéknál az (Április) havi verseny is választható, nem automatikus mint eddig.

Ha ez nem hiba, akkor nagggggyyyyooon szuper.  :great:

Gratulálok az új felülethez!  :great:

A "Maradj talpon" játék megszűnt? Vagy csak elkerülte a figyelmemet az erről szóló információ.  ::)

Maradj talpon továbbra is a fórumban lesz.

Igen, a havi verseny ezentúl nem automatikus :ok:

Idézetet írta: monet Dátum április 01, 2018, 18:19:44
Kurva jó csilivili az oldal, de a tippversenyek archívumai nekem csak 2018 áprilist mutatnak akárhogy kattintgatok, hogy megnézzem pl. a márciusi tippversenyek végeredményét.

Mivel egy teljesen új platformra álltunk át, a régi játékok adatai már nem elérhetőek az új felületeken, kivéve az SfTotó és SfScore játékokat.
A fórumon ki vannak hirdetve a nyertesek: https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=11161.msg709135#new és a többi játék fórumában is.

Sziasztok!

Igazán dizájnos lett az új honlap. Minden elismerésem, hogy 0-ról ti írtátok meg a kódot ez így tényleg hónapokat vehetett igénybe, na meg a sok debug-olás. Ha nem titok akkor mysql vagy mongo vagy más adatbázisokon ül a weblap?

Gondolom a fórum egy nehezebb dolog, de nekem az még a régi felülettel jelenik meg, bármelyik böngészőből, pedig töröltem a cashe-t.
A profil oldalamon az jelenik meg, hogy nincs naplóm. Ezen pedig nem tudok változtatni. Emellett a régi profil arculatra is rátudok kattintani meg az újra is.

Egyébként most látom, hogy már kora este megvolt az új honlap. Én pedig ezt frissítettem folyamatosan, így még este 10-kor sem láttam az új kinéztett:
https://www.sportfogadas.org/nem.html  ;D

Még biztos lesz pár hónap mire minden jól fog menni, ehhez kívánok kitartást és sok erőt a kötözködő fórumtársakhoz. :beerchug:

Tomka

Oldal: https://blog.sportfogadas.org/
Hiba: A "Gólvadászat" és a "Internazionale - AC Milan: Olasz titánok összecsapása" kattintva nem találja a betölteni kívánt oldalt.

Gratulálok az új design-hoz! :beerchug: :beerchug:
Tetszik az új felület, természetesen, mint minden újdonságnál, meg kell ismerni a részleteket, és meg kell tanulni kezelni azokat. Ehhez idő és türelem kell, és jelezni a problémákat is, de korrekt, intelligens formában!

Tomka: MariaDB (mysql), mert azon voltunk mindig és a fórum is azzal működik. A fórum átalakitása még elmaradt, de be van ütemezve az is.
Javitottam a hibás linkeket.

Winger véleményét osztom én is! Új, szép, modern, de még egy ideig szokni kell.

Egy hiba: engem nem enged SPF Kupában tippelni. Azt írja, hogy megvan a napi 3 tippem, de még nem raktam egyet sem.

Azt hiszem javitottam a Kupás hibát.

Amennyiben nem tudtok belépni a fórumra, nem sikerül hozzászólást írni, vagy bármi egy gond jelentkezik az új felülettel kapcsolatban, akkor írhattok e-mailt is az admin_at_sportfogadas.org címre.  ;)