Robmiller's bet-diary

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: robmiller Dátum március 05, 2020, 18:51:38
Annyi a lényeg, hogy csak óvatosan, főleg a darts-fogadásokkal! De gondolom tudod...sok sikert!  :beerchug:

Végül nem tettem semmit..Price-on gondolkoztam, hogy több 180-at dob, de nem voltam elég bátor megtenni..de félelmetes mennyire változatos eredmény születhet..Pricet állva hagyták, Aspinall is elment valamerre. :O De gondolom ettől is szép.

Az Alaves-Valencia viszont tetszik, azt rakni fogom, köszönjük a tippet! :)

Mai napra vonatkozó csapásirány a főoldalon olvasható a tippel! Katt IDE!

Idézetet írta: robmiller Dátum március 07, 2020, 06:40:08
Mai napra vonatkozó csapásirány a főoldalon olvasható a tippel! Katt IDE!

Micsoda tipp volt, gratulálok és köszönöm! :)

#333 március 10, 2020, 14:32:47, robmiller
Az alábbi tippet én már tegnap délelőtt kinéztem, illetve pakoltam egységnyi téttel, de ahogy nézem a szorzók nem változtak annak ellenére sem, hogy a bukik itt vagy elnéztek valamit irdatlanul, vagy olyan belsős infót tudnak, amire én a rendelkezésemre álló adatok, hírek, statok alapján nem jövök rá. Teljesen mindegy, tételezzük fel, hogy nincs semmi a háttérben és a fogadóirodák benézték a szorzókat. De miről is van szó?

14:30-kor lép hazai környezetben pályára az orosz élvonalbeli pontvadászat újonca, s egyben sereghajtója a Sochi, vagy magyarosan Szocsi! Hozzájuk vendégségbe a Jekatyerinburg, avagy ismertebb nevén az Ural csapata érkezik! Ugyebár a múlt héten - ami az oroszoknál a tavaszi szezon nyitófordulója volt - az Urallal már foglalkoztam a CSZKA elleni meccs kapcsán, viszont akkor nem volt időm a tippet indokolni! A nyertes tippnél egyébként az tűnt fel, hogy a jelenleg középcsapat Ural egész jó formában focizik, s különösen idegenben bizonyulnak rossz vendégeknek!
Egyébként a bajnoki szünet előtt sem volt rossz formában a csapat, s veretlensége november 4-ig nyúlik vissza! A közelmúltban vendégként pedig igazi remi-királyok (3-5-2). Azért az idei 10 túrájukból 8 alkalommal pontot, vagy pontokat csenni máshonnan nem is rossz arány, főleg ha már megjárták olyan csapatok háza táját, mint legutóbb a CSZKA (1:1), vagy éppen Rostov (0:0). Röviden jó szezont fut a csapat, és ami a legfontosabb, ezzel a CSZKA elleni idegenbeli pontelcsípéssel nem tűnik úgy, hogy a téli szünetben visszaesett volna a lendület vagy forma.

Ejtsünk pár szót a sereghajtóról is! A Sochi újonca az élvonalnak! Ugyan keretértéket tekintve a liga csapatai között inkább a tabella alsó felében helyezkednek el, de pl. értékesebb a káder, mint az Uralé! Persze mindez nem jelent semmit, illetve a két csapat között is nüansznyinak mondható ez a különbség. Ami viszont feltűnt, hogy a szezon elején úgy képzelték el a bennmaradás kivívását, hogy nagy bevásárlást tartanak az idén egyeduralkodó Zenitnél, s szinte minden csapatrészbe vettek, vagy kölcsöznöztek az orosz "sztár"csapatnál mellőzött playereket! A szezon féltávjánál kijelenthető, hogy a terv eddig nem jött be, s a téli szünetben edzőváltásra is sor került. Január elsejétől Vladimir Fedotovnak volt rá egy teljes alapozási időszaka, hogy az őszinél ütőképesebb csapatot gyúrjon össze a Szocsiból. A hazai pályán való debütálás nem sikerült, hiszen a 4. helyezett Arsenal Tula mindhárom egységet elhozta az Olympiastadionból (1:2). Valószínűsíthetően a bukik azzal számolnak, hogy soron következő, újabb hazai meccs, és egy papíron gyengébb Ural ellen már összejöhet a várva várt siker, amire égető szükségük lenne, hiszen 1-2-6-ös otthoni mérlegükkel magyar viszonylatban már-már kaposvári párhuzamot lehetne vonni. A jobb eredmények elérésért pedig az egyébként nem valami potens támadószekcióba kölcsönvették - honnan máshonnan mint a Zenittől - Aleksandr Kokorint, aki a Tula ellen rögtön be is talált!

Összegezve, van itt egy sereghajtó Sochi, akik a tavaszi szezon elején járván 6 pontra vannak a bennmaradást érő helytől. 3-6-10-es bajnoki mérlegük messze nem tűnik elegendőnek ehhez, így némi erősítés érkezett a télen, ami kérdéses, hogy mire lesz elég! Az Ural személyében most olyan stabil középcsapatot fogadnak, akik hosszabb ideje veretlenek a bajnokságban, s edzőjük Vadim Afonin révén a közelmúltban többnyire megerősített védelemre alapozó taktikát választott, ami eredményesen működik (4-3-2-1, 4-1-4-1). Tény, hogy az esetek többségében az Ural nem játszik gólfiesztában gazdag meccseket, viszont a "cél szentesíti az eszközt" alapon a lényeg a pontszerzés lehet! Nemrég volt olyan szériájuk, hogy egymást követő 3 idegenbeli meccsük is 0:0 lett!
Amondó vagyok, benne lehet itt egy Sochi siker, mert Kokorin jó formában kapta el a tavaszt, viszont rágós falat ez az Ural és jobban el tudok képzelni egy underes ikszet. Mindenesetre amit fogadási szempontból meg kell lépni az az, hogy nem mehetünk el a vendégek irreálisan magad oddsza mellett! Ez a 3.60 messze nem tükrözi a valóságot, illetve az Ural formáját, így a vendégek oldalán az X2 ázsiai megfelelőjét célzom meg vállalható szorzóért, aztán meglátjuk ez mire lesz elég!


Tipp:
Sochi - Ural Yekaterinburg

Ural +0.5 AH @1.675 2:0

#334 május 23, 2020, 09:59:48, robmiller
Héten sajnos nem igazán van időm fogadással foglalkozni, de azért a bet365 kockázatmentes ajánlatát igyekszem kihasználni!
A tipp előre a szokásos 0.5 over, aztán élőben meglátjuk...remélem nem alszom el addig  ;D

Tipp:
Liverpool - Atletico Madrid

0.5 over @1.062

#335 május 23, 2020, 09:59:08, robmiller
Majd két hónap után fogadok!!!!  ;D Igazából apróval csak a játék kedvéért az aktuális koreiai meccsre. Hátha...:)

Live '57
Incheon - Daegu
0.5 over @1.50 0:0

#336 május 24, 2020, 07:33:11, robmiller
Na üdv Mindenkinek!  :cya:

Itt az ideje most már komolyabban felvenni a sportfogadás fonalát. Számomra a lehető legrosszabbkor jött a kényszerszünet, hiszen február elejétől március közepéig végre elkaptam egy olyan fogadási magatartást, stílust, ami szépen elkezdett termelni. Nem alkalmaztam taktikát, stratégiát, pusztán alaposan körbejárva a kínálatot, igyekezve birtokába jutni a lényeges információknak, s napi 1-2 tippet tettem, amelyeket a legerősebbnek véltem. Ha egyáltalán tippeltem persze.
Most itt az ideje folytatni ezt a magatartást, bár bő két hónap szünet után nem biztos, hogy ez zökkenőmentesen fog menni. De majd kiderül szépen.

Az első tippem részletes okfejtését a főoldalon olvashatjátok --> katt IDE

1. tipp
Ferencváros - Debrecen
gólok száma 3.0 under AH @1.70 2:1

#337 május 24, 2020, 13:58:50, robmiller
Tegnap sikerült egy push-tippel nyitni a "szezont", aminek inkább örülök, mert bevallom az első félidőben esett három gól után aligha hittem, hogy nem lesz egy negyedik dugó a második játékrészben. De szerencsére nem lett, így a tétet legalább visszakaptam.

Ma két mérkőzés kapcsán jött megérzésem, melyek közül az első a koreai élvonalhoz kapcsolódik. Igazából a főoldalon Bence kolléga kifejtette a lényegi meglátásokat. Hozzáteszem az Ulsan legutóbbi meccsét fél szemmel követtem, mert felkeltette az érdeklődésemet nekem is, hogy a Jeonbuk melletti legerősebb Klub a második félidő elejére 2:0-lás hátrányba került a Suwon ellen. Ehhez képest 1-2 változtatást követően, s a brazil Junior Negrao duplájának köszönhetően idegenben 3:2-re nyerni tudtak! Ráadásul azért érdemes megjegyezni, hogy a Suwon véleményem szerint nem egy kutyaütő csapat, annak ellenére, hogy a bajnokságot két vereséggel kezdték. Tavaly megnyerték a Koreai Kupát, illetve már a bajnokság elején átestek a Jeonbuk, Ulsan duón, s egyáltalán nem égtek le. Ezt csak azért pedzegetem, hogy még ennek a csapatnak is gurított idegenben az Ulsan egy félidő alatt hármat!
A tavalyi ezüstérmes egyébként az idei első hazai meccsét simán 4:0-ra nyerte a jelenlegi 4. Sangju Sangmu ellen, akik a komoly fiaskó óta csak nyernek! Úgy tűnik tehát kis túlzással, hogy az Ulsan amolyan koreai Celtic az idei szezon elején!

Hozzájuk vendégségbe az a Buchan IPark érkezik, akik újoncok az élvonalban, bár ahogy néztem azért korábban komoly eredményeik voltak a koreai első osztályban, hiszen háromszoros bajnoknak mondhatják magukat! Keret alapján sem tűnnek tipikus újonc alakulatnak, hiszen a káder értéke erősen a középmezőnyben található! Ennek ellenére két vereséggel kezdték a szezont, s ahogy visszakuttatam a krónikákban - ha jól emlékszem - 2010-ben tudtak utoljára az Ulsan vendégeként nyerni!

Összegezve adott egy a koreai bajnokságból évek óta kiemelkedő, hazai pályán játszó, gólerős, légiósokkal tarkított csapat az Ulsan személyében, valamint egy vendégségbe érkező, pont nélküli, újonc a Busan személyében. Számomra komoly meglepetés lenne, ha nem tartaná otthon mindhárom pontot az Ulsan, s őrizné meg 100%-os mérlegét az idei szezonban! Előzetesen 1.20-1.25 körül saccoltam az Ulsan kimeneteles szorzóját, így a jelenlegi szorzóban számomra érték van.

Tipp:
Ulsan - Busan IPark
1 @1.44
1:1

#338 május 24, 2020, 15:22:25, robmiller
A nap második tippje pedig a Bundesliga 2-höz köthető! 13:30-kor fogadja hazai pályán a Kiel a múlt fordulóban meglepetésre vereséget szenvedő Stuttgartot! A Kiel 9-8-9-es mérlegével tipikus középcsapat idén a német kettőben! Sok motivációjuk nem lehet, hiszen feljutáshoz közük nincs, és a kieső helyek is messze vannak tőlük. Ami feltűnő, hogy idén hazai pályán nem valami masszív a csapat: 12 otthoni fellépésükön mindössze 3-szor tudtak nyerni, 5 alkalommal remiztek, s 4-szer vereséget szenvedtek. Rendkívül hektikus csapatról van szó, mert pl. botlott náluk idén a feljutásra pályázó Hamburg (1:1), a Darmstadt (1:1), vagy éppen nemrég a Fürth (1:1).

Mivel rapszodikus csapatról van szó, nem csoda, hogy még hazai pályán is underdognak számítanak a Stuttgart ellenében, akik a múlt heti újraindulásnál komoly meglepetésre kikaptak a kiesés elől menekülő Wehen otthonában (2:1). S alábbi tippemet többet között erre is alapozom! A svábok immár három meccse zsinórban nyeretlenek a bajnokságban, s a két csapat közül a nyomás egyértelműen rajtuk van, hiszen rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetőn visszacsúsztak a 3. helyre, s a Heidenheim már a nyakukban van. Komoly győzelmi kényszerben érkezik tehát északra Pellegrino Matarazzo edző csapata!

A hullámvölgy mellett érdemes megjegyezni, hogy az esélytelenebb Kiel idén egyszer már borsot tört a Stuttgart orra alá, amikor az őszi összecsapásukon mindhárom pontot el tudták hozni a Mercedes-Benz Arénából (0:1)

Mindent összevetve ez a tipp nem éppen bitangerős, ami főleg a Kiel hektikussággának köszönhető! Amennyiben az otthon idén szerényebben muzsikáló északiak kellő motiváltsággal lépnek pályára a magasabban jegyzett, botladozó vendégek ellen, akkor akár itt újabb pofont kaphatnak Mario Gomezék! Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy X-re legalább jó legyen a Kiel, mindehhez csak példát kell venni a Wehen múlt heti játékáról!


Tipp:
Holstein Kiel - Stuttgart
1X @1.80
3:2

#339 június 06, 2020, 13:51:57, robmiller
Dél-Korea, K League 1

Tippajánlóért katt --> IDE


1:1

#340 június 12, 2020, 16:17:59, robmiller
Két tippecske ma estére apróval!

Osztrák 2
Liefering - FAC Wien DNB1 @1.30  3:0

Spanyol 1
Sevilla - Betis X2 @1.87 2:0

#341 június 13, 2020, 14:36:41, robmiller
Mára szintén egységnyi apróval. Egyelőre csak a fogadás kedvéért játszom. Egyszerűen úgy látom, érzem, hogy a csapatok totál kiszámíthatatlanok. A most rajtoló - norvég, svéd stb. - bajnokságokon kívül úgy érzem, hogy a köv. szezonig hektikus lesz minden. Szóval addig csak hébe-hóbe tolok nagyobb tétes fogadást.

Dresden - Hamburg 1 +1.5 hendi @1.60 0:1

#342 június 14, 2020, 07:47:21, robmiller
NB1
Debrecen - Puskás BTTS @1.66 2:2

#343 június 14, 2020, 07:47:08, robmiller
Osztrák 2
Horn - Amstetten 2 +0.5 AH @1.65 1:2

#344 június 14, 2020, 16:09:12, robmiller
Dél-Korea 2
Bucheon - Jeonnam DNB1 @1.61 0:1