Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#510 március 15, 2020, 20:27:24, hillandkimi
A március nagyon rosszul alakult, volt remény arra, hogy a hó végére megint plusszolok, de a korona eléggé felborította mindenki tervét, életét. Hétvégén fogadtam, minden noname bajnokságra, de nem jók a határok a többségnél, infókat szinte egy haiti csapatról lehetetlen megszerezni..., az alacsony brazil ligás bajnokik szarok.
Persze mindenkinek kell a zsé és a többség úgy is fogadni fog, már ha még lesz mire...
Amíg tart ez a járvány, szerintem mindenki spóroljon, lesz még PL Serie A, Spanyol liga... Addig is türelem.
Én kiszálltam, ahogy nézem, foci itt jobb esetben talán ősszel lehet, rosszabb esetben jövőre.
Pacsi mindenkinek, vigyázzatok magatokra !

Firga kérésére visszatértem egy elemzéssel  :angel:


Ki mit tud Tádzsikisztánról? Én kb annyit, mint Kiszel Tünde a főzésről. Vagyis kis netes szörfölés után ezek a gondolatok jutottak eszembe: Tádzsikisztán, ahol a Zsiguli még mindig menő, Tádzsikisztán, ahol csak homokot látsz, Tádzsikisztán, ahol a maffia az úr, Tádzsikisztán, ahol nem ismerik a koronavírus szót, mivel olyan nem is létezik az országban. Tádzsikisztán, ahol a fű mű, Tádzsikisztán, ahol nincs kommunizmus..Tádzsikisztán, ahol ilyeneket ehetsz https://www.youtube.com/watch?v=Mmr9PNFggQM . Tádzsikisztán, ahol szépek a lányok, már ha van foguk, https://www.youtube.com/watch?v=rcDe0CyOVLE . Ja és tippem a meccsre Khujand 2:1, 3:1, 4:1 (pontos végeredmény, odds: 6,75 , ja és a párosítás CSZKA PAMÍR - KHUJAND FH 13:00 ..

Jött a tipp faszikaim ! 1:3 szevasz Tadzsi tavasz

Faszikáim folytatom a tádzsikisztáni road movie sorozatomat, egy újabb number one elemzéssel.
Ezúttal 00786 H
Lokomotív Pamír - Dusanbe 83
Lokomotív Pamir (Hendikep 0:1)

A Dusanbe faszán mutatkozott be az első ligában 1 piros és 7 kapott gól, ez mindent elárul a tudás szintjéről, szóval, szombaton az egy-két fokkal jobb Paníros Rántott húsos hazai csapatot támogatom.

Annyira nem sült el jól, a rántott húsos csapat csak panír nélkül szolgált fel 1 gólt...

#515 április 13, 2020, 20:40:22, hillandkimi
Annyira felbaszta az agyvizemet ez a geci bundás fehérorosz és a maradék 3 liga, hogy hétvégére kértem még egy kört. Az összes meccset lehet elemezni fogom, tádzsik, burundi, fehérorosz, nicaragua, és taiwan

04255 02
Walter Ferretti - Las Sabanas
Hazai csapat 2 góllal nyer (Nyertes különbség)
3,80
04463 02
Juventus Managua - CD Ocotal
Hazai és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
2,20
04526 02
Real Esteli - Diriangen
Döntetlen és kevesebb (1X2 + Gólszám 1,5)
8,75
04603 02
Real Madriz - Chinandega
Hazai és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
2,65
04070 01
Managua FC - Municipal Jalapa
Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 2,5)
3,60

A járvány alatt, a Feröeri és a Dél-Koreai bajnokság rejtelmeibe is belemélyedtem. Ezeket a csapat bemutatós elemzéseimet, most beteszem a naplómba is. 

Feröer bajnokság:

01. Argir:

A klubot egy baráti kör alakította 1973-ban. Igazából a feröeri első és másodosztály között szokott ingázni a csapat. Legjobb eredménye a klubnak egy 6. hely 2007-ből. A tavalyi éve a házigazdának gyengére sikerült 14 hazai meccséből csak kettőt tudott megnyerni, valószínűleg ebben az évben is inkább pofozógép lesz. Az átigazolási szezonban érkezett a 35 éves Adeshina Lawal, akit épp a Vikingur-ból sikerült elhozni, a nigériai csatár tavaly 7 gólig jutott, talán még Jasper Van Der Heyden leigazolását érdemes megemlítenem, a belga jobb szélső az izlandi bajnokságot hagyta ott az Argir kedvéért. A másik érdekesség, hogy a liga második legrosszabb védelme az Algiré volt. 

02. Vikingur

Az egykori bajnok tavaly csalódás keltően szerepelt, az egyik fő probléma az lehetett, hogy a keret 2010 óta szinte alig változott. Az előző edző a sok ,,öreg" játékos miatt "védekező" stílusú taktikát alakított ki, de Most Eydun Klaksteint-vel ez változni fog, mivel ő a támadóbb futball híve. Pár játékost kiemelnék, akikre később érdemes lesz oda figyelni, ilyen Atli Gregersen (37 éves, klub legenda), Sølvi Vatnhamar (33 éves), Gunnar Vatnhamar (25 éves).  A legnagyobb téli fogása a vezetőségnek a rutinos Lukasz Cieslewicz (támadó középpályás) megszerzése, a lengyellel hatékonyabb lehet a csapat támadójátéka


03. KI Klaksvik:

A házigazdának a tavalyi volt a 18. bajnoki címe. A klub a leggazdagabb a szigetországban, jó edző, jó feltételek és nem mellesleg, jó fizetés a játékosoknak. A KI legnagyobb támogatója a helyi JFK SeaFood. A címvédő több játékost is igazolt az új szezonra Ole Erik Midtskogent, Odmar Færøt, és a nigériai Abubakar Ibrahim Aliyu-t. A keret legjobb játékosa: Jjaannes Bjartalid (23 gól csatár), Patrik Johannesen (19 gól, középpályás, és Odmar Faroe (védő, egykori B36 csapatkapitány). Nagyon meglepődtem, hogy a 3. számú kapus egy magyar Turi Gásai Tamás (46 éves), gondolom ő inkább edző, mint sem játékos. Idén a cél a címvédés.

04.B36 Torshavn:

A másik ,,óriás". A 2019-es szezonban nagyon közel volt a csapat a bajnoki aranyhoz, de az utolsó fordulóban viszonylag simán 3:0-ra kikapott legfőbb riválisától. Idén nagyon jó igazolások voltak a klubnál. Érkezett az elmúlt évben Dániában játszó 2 méter csatár óriás Sonni Nattestad. Továbbá Meinhard Olsen, aki a Vendsysselben játszott, várhatóan ő a válogatottban is szerephez juthat.
Aztán itt van az örök feröeri reménység Sebastian Pingel, Frank Pingel fia.  A kispadon pedig az ország nagy legendája Jákup á Borg ül.

05. Skala IF:

A csapat pályája egy kis faluban, Skáliban van. A klubot 1965-ben alapították. Történetének legjobb éve 2005 volt, mikor is második lett a bajnokságban, és így játszhatott az UEFA-kupa 2006/2007-es szezonjában. A jelen picit kaotikus, mivel az előző szezonhoz képest óriási változáson ment át a keret. Az első számú kapus Hansen, Jakup Jacobsen és Ari Olsen eligazoltak, a veterán Frodi Benjaminsen pedig visszavonult. Elsősorban kölcsönvételi opcióval ügyeskedett a vezetőség erősíteni. Érkezett a HB triója Hjalti Strömsten (védő), Bárdur á Reynatröd (20, éves kapus) és Mikal á Reynatröd (védő). A védelem extra fiatal és rutintalan, lesznek hátul gondok bőven, főleg ha jönnek a nagyobb nevek, mint a B36 vagy a KI.

06. IF Fuglafjördur

Az IF csont nélkül kiesett, a gárda összesen 6 pontot kapart össze az előző kiírásban. Elsőosztályú tagsága ennek ellenére megmaradt. Nos, a keret a Skala-hoz hasonlóan szintén sokat változott, két szerb támadóval Stojanoval és Djordjevical erősödött a támadójáték, a kapus posztra szintén egy szerb érkezett Milos Budakovic személyében. A középpályára Hákun Edmundssont sikerült leszerződtetni, illetve a védelem megerősítésére Jens Joensenre (védő) csapott rá a klub. Az edző személye is változott, idén Hans Jørgen Djurhuus-nal próbál a csapat jobb eredményét elérni. Az IF így sem lett túl acélos hátul, a keretben összesen 4 védő található, ez vérszegény lesz erre a szezonra

07. NSI Runavik

Egy svéd úriember, nevezetes Ståhl edző hozott nagy fordulatot a klubnál. Teljesen megreformálta a csapat edzését a gárda több taktikai hadrendet is tud alkalmazni, mint például a 3-5-2, a 3-4-3, a 3-4-1-2 és a 4-2-3-1. Elég színes a paletta és idénre ez még jobban össze állhat, Feröeren úgy tartják, az NSI lehet az egyik meglepetés csapat, amely beletud majd szólni a bajnoki cím sorsába.  A keret szinte alig változott. Elsősorban a középpálya erősödött Alfred Sankoh és Rógvi Nielsen érkezésével, szóval inkább finomhangolt a svéd tréner.  Két játékost ki kell emelnem a csapatból az egyik Klämint Olsen, a 29 éves támadó hét szezon alatt 215 bajnokin 161 gólt ért el. 2019-ben 30 tét meccsen 27 gólig jutott. Általános jellemzője, hogy csendes típus, de ő a csapatkapitány, illetve nem rég történelmi gólt szerzett Spanyolország ellen. A rutinos csatárról azt is megtudtam, hogy születési rendellenességgel született, az egyik lába nem megfelelően fejlődött, a másik, hogy a futball mellett iskolai gondnoként dolgozik. Egy két magyar futballista példát vehetne róla. A másik nagy név a kapus legenda Jens Martin Knudsen fia Petur Knudsen, az ifjú tehetség tavaly 10 gólt és 10 gólpasszt jegyzett a bajnokságban.