Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#450 január 08, 2020, 21:52:44, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG
Szuperkupa

Helyszín: Abdullah király sportvárosa, Jedda, Szaúd-Arábia.

Valencia vs. Real Madrid

Tipp: BTTS: Igen és Real Madrid Vége: 1:3

Odds: 3,40



Csapat hírek:

Valencia lehetséges hiányzói : Cristiano Piccini, Gonçalo Guede, Manu Vallejo, Rodrigo

Real Madrid: A Real Madrid Karim Benzema nélkül utazott Jedda-ba, Gareth Bale szintén nem utazott el, miután nála felső légúti fertőzést diagnosztizáltak, Eden Hazard boka sérülése nem jött rendbe, viszont Marcelo, James Rodriguez és Lucas Vazquez elkezdték a teljes edzés munkát.


Várható kezdők:

Valencia: Domenech; Costa, Garay, Paulista, Gaya; Wass, Parejo, Coquelin, Soler; Maxi Gomez, Ferran Torres

Real Madrid: Areola; Odriozola, Militao, Ramos, Marcelo; Casemiro, Valverde, James; Lucas Vazquez, Jovic, Vinicius Junior


Igen, nem csak az olasz szövetség kuncsorog pénzért az arab világban, hanem a spanyol is, körülbelül 40 millió eurót kasszíroz azért, mert elvitte a liga jelenlegi négy legjobb csapatát Szaúd Arábiába. A szuperkupa végső győztese sem megy haza üres kézzel, a szaúdiak 11,5 milliót adnak ezért. Milyen lesz a szurkolás? Az az érzésem, hogy hasonló "csend" lesz, mint a Lazio-Juventus kupa döntőjén, ahol mindenki mobillal selfizgetett, aztán egy-egy helyzetnél néha felmordult. Rákanyarodván erre a párharcra. Mind két oldalon van vezér áldozat, tehát egyik csapat sem lesz teljes. Először azt gondoltam, hogy otthon játszanak a denevérek, aztán leesett, hogy idén teljesen más a lebonyolítás, szóval így a Reál felé húzok, mivel Zidane eléggé kupa specialista. Ha a két csapat hozza a szokásost, akkor a gólváltás szinte garantált, ez mellett abban is bízom, hogy a Reál a saját xg-jét nem lövi alul, itt azt értem, hogy 1 gólhoz ne kelljen 8-10 helyzet, mert akkor kukázhatom a tippem. A Zidane csikó támadó sora néha annyi helyzetet eltud bszni, mint égen a csillag, valamikor meg mindent belő...


A pénz beszél, holnap a Barcelona is simán tovább megy...., az arabok Barca vs. Reált akarnak, hisz azért fizettek...

#452 január 09, 2020, 21:55:20, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG
Szuperkupa


Barcelona vs. Atletico Madrid  Végeredmény: 2:3

Tipp: Hazai és 3,5 gólnál kevesebb

Odds: 2,60

Office: Tippmixpro


Helyszín: Abdullah király sportvárosa, Jedda, Szaúd-Arábia.

Csapat hírek:

Barcelona: Stegen sérült, a térdében íngyulladást állapítottak meg, míg Arthur Melo és Ousmane Dembele továbbra sem bevethetők

Atletico Madrid: Stefan Savic, Thomas Lemar és Diego Costa sérültek

Várható kezdők:

Barcelona:  Neto; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Junior Firpo; De Jong, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Ansu Fati

Atletico Madrid:  Oblak; Trippier, Felipe, Gimenez, Lodi; Thomas, Koke, Correa, Saul; Joao Felix, Morata


Egy nagy pohár rósé fröccs mellettem, hogy jobban menjen az írás, mert látva a Reál meccsét azt kell, hogy gondoljam megvan beszélve előre, hogy a szuperkupa döntő Barca vs Reál lészen, ennyi. Azt nem tudom, hogy a színfalak mögött például Simeone miként fogadta a hírt egy szövetségi tagtól.. Figyi Simeone, amúgy is szenvedtek a góllövéssel, tavaly 2. helyen végeztetek, itt egy kis extra pénz a további erősítésekre, szóval ha lehet ne erőltesse agyon magát a csapatod a Barca ellen, mert az arabok azért fizettek, hogy a két gigász legyen a döntőben... Amúgy tény, a kisebbik Madrid még csak épülget, szépülget, viszont kellene előre valami gyilkos ösztönű csatár, aki a helyzetek 95% át bbssza, mint ló a lónak, a meg nincsen, marad Morata, és a pattanásokkal küzdő, ámbár nagy tehetséggel megáldott Felix gyerek. A Barcaban ellenben még az a 17 éves, szűztelenítés előtt álló Fatih is meglőtte azt a két gólt, amit az a 100 millió eurós gyerek. Amit lelki szemeim előtt látok, az egy védekező Atletico, busz beparkolva, had támadjon a Barca, majd csak elbasznak pár kulcs passzt, amiből lehet majd kontrázni, ja ha ebből gól lesz, van ám VAR, lehet centizgetni, mm-re megállapítani dolgokat, kinek a pöcse, sarka, válla, szemöldöke lógott be.... és  mindent úgy, kihozni, hogy a Barca járjon jól.  Első blikkre rendes játékidőben jut tovább a Barca és a legjobb fogadási típust, há nem ez a ungarische Pro adja... Mindegy, az arab pénz nem bűzlik az olajtól... :)


Fontos bejelenteni valóm van:  Egy nagy oldal felvett tipp adónak, de tanulva régi hibáimból, itt is leszek, szóval a naplómban folyamatosan lesznek infós tippek :)


#455 január 09, 2020, 21:55:37, hillandkimi
Olasz Kupa:

Torino vs Genova

Tipp: G/G igen

Odds: 1,95

Office: bet365

Helyszín: Stadio Olimpico

Csapat hírek:

Torino: Verdi eltiltott, továbbá Cristian Ansaldi, Daniele Baselli, Simone Edera, Iago Falque, Lyanco és Vittorio Parigini sérült.

Genova: Christian Kouame még nem épült fel.

Valamiért lebeszéltem magam a Torino győzelméről, talán a túl gyenge odds vitt rá vagy, hogy kupa meccs és ha kupa meccs ott szoktak vaskos meglepetések születni, közeli példa a tegnapi Aston Villa X e az FA kupából. A Torino önmagához képest jól védekezett Rómában, de a hazaiak nagyon alul lőtték az Expected Goal Ratio (xG) mutatójukat, 36 kapura lövési kísérletből 0 gól... aztán ráadásként, hogy tuti legyen a vendég győzelem Smalling nyújtott segítő kezet. A Genoa is valami hasonló mérkőzést vívott a Sassuolo ellen, ott a bíró elvett egy (nálam) szabályosnak tűnő gólt a vendég csapattól, persze utána Pandev esett el úgy, hogy a kapus védése után az ő fejét találja el a három pontos labda. Olasz kupa feelinget várok, ahol a hazai csapat szenvedni, izzadni fog, hogy tovább jusson.



#456 január 10, 2020, 22:17:24, hillandkimi
Kezdés : 20:00
Meccs: Graafshap vs Jong Untrecht
TIPP: -4 ázsiai hendikep H
Odds: 4.5
Office: bet365




hogy rohadna el az összes holland fű... legalább az vigasztal, hogy a Genoa lejött G/G re és pontosra is :)

#458 január 13, 2020, 22:09:37, hillandkimi
Mai tippjeim:

PSG vs Monaco Tipp: G/G igen és H Odds. 2,87 3:3 :noway:

Roma vs Juventus Tipp: -1.0 AH V Odds: 3,4 PUSH

Dijon vs Lille Tipp: V  Odds: 1,95 1:0

#459 január 14, 2020, 17:03:04, hillandkimi
Faszan elkezdtem írni a Napoli elemzésem az SF guruba, aztán megint úgy jártam, hogy kicsúsztam az időből.

Amit írtam, azt nem sikerült elmentem, de lusta vagyok újra gépelni.


A lényeg a Napoli fejben még mindig nincs rendben, Gattuso pedig szop rendesen a kapusai miatt.  A Perugia a télen edzőt váltott, Cosmi került a padra, aki támadó szellemű csapatot ígér.
Kupa meccsről lévén szó, beprobálom a vendég gólt, 1.88 ért megéri



TIPP: Vendég csapat 0.5 gól felett

Kösz Perugia, hogy kihagytad a tizit...

Görög kupa 14:00
PAOK VS OFI Tipp: -1.5 Ah H Odds 1.88
OFI szinte a teljes kezdő csapatát otthon hagyta ... Első meccs 3:0 lett  a Paoknak

Idézetet írta: hillandkimi Dátum január 15, 2020, 12:04:40
Görög kupa 14:00
PAOK VS OFI Tipp: -1.5 Ah H Odds 1.88
OFI szinte a teljes kezdő csapatát otthon hagyta ... Első meccs 3:0 lett  a Paoknak


4:1
  :beerchug: :beerchug:

Kellett már az a lélek balzsam győztes tipp :)

Juventus vs Udinese G/G igen és H !

Majd a kezdőből meglátjátok, hogy miért :D

Idézetet írta: hillandkimi Dátum január 15, 2020, 19:21:17
Juventus vs Udinese G/G igen és H !

Majd a kezdőből meglátjátok, hogy miért :D


Már akkor fogtam a fejem, mikor láttam, hogy a jobb udenesei csatárok csak cserék.   Rugani - De Ligt párosnak alig volt dolga, ráadásul ihletett formában játszott a Dybala-Higuan páros . Most így a Milan hazai győzelme 1.53 ért felértékelődik ...