Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


11. Ulsan:
A futball elemzők azt várják, hogy idén újból Do-hun Kim csapata lehet a Jeonbuk legnagyobb üldözője, viszont az edző és a játékosok a tavalyi kudarcot eléggé nehezen dolgozták fel, a Thaiföldi edzőtábor előtt sem épp pozitívan nyilatkozott az edző a szurkolóknak. Nos, lássuk, hogy 2019-hez milyen változások voltak a csapat életében. Az Ulsan próbált erősíteni, a klubnak az átigazolási szezon hajrájában sikerült megszereznie a rutinos válogatott Lee Chung-yong (középpályás), aki a Jeunbokhoz igazoló Kim Bo-kyung-t hívatott pótolni. Ennek ellenére a középpályán lehetnek gondok, mert Kim Bo-Kyung mellett Mikkel Diskerud is távozott, továbbá Park Yong-woo és Lee Myeong-jae épp a riválishoz került kölcsönbe. Az érkezők sorát erősíti Bjorn Johnsen (csatár), Kim Kee-hee (védő) és Jo Hyeon-woo (kapus).

12. Sangju Sangmu
Kicsit tragikomédia, hogy az első forduló előtt már biztos kieső a Sangju. Fordításaim szerint Sangju városa és a hadsereg közötti 10 éves kontraktus lejárt, ezért hivatalosan nincs székhelye a klubnak, viszont ezt a szezont még az első osztályban kezdheti meg csapat, hogy aztán egy év múlva, a pályán elért eredményeitől függetlenül a másodosztályban vívja ki a feljutást. Érdekesség, hogy több játékos a kötelező katonai szolgálatát tölti a csapatnál, akik a K Liga többi klubjaiból érkeztek kölcsönbe. A jelenlegi legnagyobb nevek Moon Seon-Min (Jeonbuktól kölcsönbe, Dél-Koreai válogatott, és Oh Se-hun,  akit az ország egyik legnagyobb tehetségének tartanak. A kiesés ellenére a Sangju nagyobb figyelmet kap, mint valaha. Ennek oka az, hogy sikerült Kyung-Won Kwon, Park Yong-Woo-t és Chang-jin Moon-t kölcsön venni, de további erősítést jelent Ryu Seung-woo, Jin wook Jin és Min-hyuk. Idén változott a Sangjura nézve a liga szabályzata a klub köteles szerepeltetni az U20-U21 es

Volt tajvani liga elemzésem is:

Hang Yuen - Taicheng Lions Tipp: Hang Yuen -2,25 (Ázsiai Hendikep -2,25) Bank: 0,5% Odds: 1,60 FH: Vasárnap 10:00

Mixen:07031 H

Újabb liga indul a hétvégén, ezúttal a tajvani szövetség gondolta azt, hogy az európai foci szüneteltetése miatt, akár jó pénzt is kihozhat a kialakult helyzetből. Nos, az első fordulóból három mérkőzést választottam, ebből az első a Yuen vs Lions párharc.  A házigazda a liga 3. legerősebb csapata, míg a vendég oroszlánok nagy szerencsével maradtak bent. Az idei szezonban a Yuen alapos fiatalításon esett át és a keret fiatalítás mellett a fő célkitűzése az első két hely valamelyikének megszerzése.
A Vörös Oroszlánok a tavalyi évben csak küszködtek, mert a csapat fizikai képessége magasan elmarad az elittől és a külföldi légiósok tudás szintje is viszonylag gyenge. Idén a hazaiaknál ott lesz két óriási nagy tehetség Li Guanyu és az a Lin Weijie, aki elnyerte a Junior Labdarúgó Liga aranykesztyű díját, illetve mellettük a már nemzetközi tapasztalattal rendelkező Qin Wenyan, Zheng Zhihuan, Wang Yiyou trió. Azért voltak távozók is Benchy, Jean, Peterson, Zhu Yicheng a fiatalítás áldozati lettek. Ám erősítések terén érkezett a védelembe Judelin Aveska. A tavalyi csapat gerince megmaradt, ahol Wu Yanshu és Lin Mingwei, valamint Chen Qingxuan, Xu Yi, Zhou Yujie és Huang Qiulin is nagyon jól játszott az előző szezonban.
Az erőviszonyok elég egyértelműek. A Yuen sokkal nagyobb játék erőt képvisel, míg a Lions a liga egyik legalacsonyabb tudás szintű csapata.  Tippem minimum 3 gólos hazai siker!

A Viking csak ütötte a Skalat :D 0:4 :)

#544 július 12, 2020, 18:40:41, hillandkimi
Serie-A 21:45

Juventus vs Atalanta

tipp: Juve 1,5 gól felett 

odds: 1,80

Office:bet365

#545 július 11, 2020, 17:04:49, hillandkimi
Egy live:

Falkenbergs 0 -  1 Östersunds 1,5 gól felett 2,30

83. perc svéd.
:noway: :noway:

#546 július 12, 2020, 23:06:07, hillandkimi
Serie A : 19:30

Cagliari - Lecce H 1,90


#548 november 10, 2020, 20:36:39, hillandkimi
ANGLIA
EFL Trophy 20:00



Burton vs. Fulham U21 BTTS 1.60 1:1 34. ben

Várhatóan a Burton ezt az EFL meccsét sem veszi majd komolyan és inkább a tartalékok és pár fiatal kap majd lehetőséget Jake Buxton-tól.
Amúgy az eredményeken vissza lehet nézni az előző kezdőket, hát nem az alap csapat szerepelt egyik összecsapáson sem. Mindkettő csapat pocsékul teljesített, és ahogy nézem nem is jutnak tovább a csoportból. Annyi előnye mégis van a párharcnak, hogy pár sérült mint például a 19 éves Jonathon Page (Fulham) négy hónap kihagyás után újból játékba lendüljön. Egyébként egy adok-kapok is kikerekedhet a történetből. A Fulham fiatalok frissek és komolyabb szinten ilyen mérkőzéseken bizonyíthatnak. A Burton 11 tét meccs óta nyeretlen, akár egy ordas nagy meglepetés is benne lehet a 90 percben.


#550 november 12, 2020, 23:47:08, hillandkimi
EURÓPA
Euro - Selejtező - Osztályozó 18:00

Grúzia vs. Észak-Macedónia Tipp: Grúzia lő gólt tizenegyesből: Igen Odds: 6.50
Tipp 2: Lesz kiállítás: Igen Odds: 3.00
Office: Unibet



Valami azt súgja, hogy a mai összecsapást valamelyik nemzeti válogatott nem 11 emberrel fogja befejezni. Mindkét ország története során először vehetne részt nagy tornán. Bár sok helyen viccnek tartják, hogy ilyen szerény képességű nemzetek is ott legyenek az Európa Bajnokságon, de mint tudjuk, van az a pénz mennyiség, hogy megérje őket is versenyeztetni, hiszen egy új nemzet szereplésével, akár új piacok is megnyílhatnak. A statisztika és a forma a grúzoknak kedvez, sőt Macedónia agresszív, sok faulton alapuló játéka, szintén a hazaiakat hozhatja előnybe. Kemény párharcnak ígérkezik és abban "rutinosabbak" a macedónok.

0 nézővel a tippem, úgy ment el, mint az izlandi álmok.... Gyorsan.

Érdekes dolog ez a statisztikai fogadás.

Példa:

Kolumbia vs Uruguay

A stat kihozta, hogy Kolumbia meccsein az első félidőben 74% esélye van a gólnak. 5. percben ez a megállapítás megerősítést nyert.
A másik érdekes adat, hogy a 2. félidőben csak 24% esély van a gólra.
Kiváncsian várom, hogy 2. ban, hogyan alakul ez a mutató.

#553 november 17, 2020, 22:23:24, hillandkimi
Angol EFL:20:00

Lincoln vs. Manchester City U21 Tipp:BTTS és 2.5 gól felett Odds:1.73 Office:bet365 1:1  :noway:

Angól infós:
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-city-lincoln-papa-john-19293657?fbclid=IwAR1EFJYkPBHm2jz5U_Ds5-P-0DdEFLIePsicDRXAz4i8ROpAOjVrUUBe3UQű

Már csak az a kérdés, hogy a Lincoln mit akar a meccsel kezdeni, de ahogy olvastam a híreket a csapatról: Lewis Montsma, Liam Bridcutt, Jamie Soule, Joe Walsh és Callum Morton sem fog játszani. A City hiányzók ellenére egy btts és overral probálkoznék.

BTTS lejött... de mix gyilkos meccs lett.

#554 november 18, 2020, 16:16:13, hillandkimi
Olaszország Serie D: 2020.11.18 14:30

Flaminia vs. Tiferno Lerchi Tipp: 2.5 gól felett Odds: 2.00 Office: bet365 87. perc 1:3

Vannak öreg motorosok az overes szakmában (Laudrup, Tomiszi), de szerintem ők sem gondolnák azt, hogy egy olasz D osztályban lehet találni egy-két gyöngyszemet. A covid miatt eléggé érdekes eredményeket tud produkálni a foci, főleg Olaszországban. Példának okán a D osztály E-csoportja elég gólgazdag fordulókat produkált. A két csapat statja alapján 75% a valószínűsége, hogy lesz 3 gól.