Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Azért a Liverpool csak nyerni akar, a BL már létezik, ez a Szuperliga egyelőre eléggé képlékenynek tűnik.

Hát annyit tudok, hogy az olaszok ma összeültek, de az Inter, Juve, Milan nélkül.

#617 április 19, 2021, 17:22:02, hillandkimi
Ezt az Uefa egyébként magának köszönheti... Szerintem kizsákmányolja a csapatokat. Ott a bajnokság 38 meccs + kupa + BL + válogatott kötelességek kb évi 40-50 meccs. Sok bajnoki nézhetetlen ... van 20 perc foci, aztán takarék... itt nem csak arról van szó, hogy az elit klubok tömjék a zsebüket. Az lenne jó, ha mindkét fél egyezségre jutna. Ronaldo például ezért nem játszhatna a portugál válogatottban, vagy Messi az argentínban ? Mit segített az Uefa a pandémia alatt?
Nem hiába Uefa maffia...

Ezzel nehéz vitatkozni:
"Megmondom őszintén nem értem a szurkolókat. A futball meghalt a tegnapi napon,mert megalakul a szuperliga. ÓRIÁSI TÉVEDÉS!!!
A futball már rég halott.
Mikor bejöttek a külföldi tulajok és mesterségesen pénzt pumpáltak gyökértelen,történelem nélküli klubokban,amelyeket felduzzasztottak jó sok pénzzel (meg kell nézni hány PL-s csapatnak van angol tulaja!!!!).
A futball meghalt mikor bevezették a VAR-t,ami azt hozta,hogy már nem lehet örülni egy gól után se felhőtlenül,ordibálva,mivel ki tudja,hogy belógott-e a csatárnak a kis lábujja.
A futball meghalt mikor egy Neymarért kiadnak 220 milliót vagy mikor egy játékos egy héten többet keres,mint egy átlagember egész élete alatt.
A futball meghalt mikor kihalt a klubhűség teljesen.A játékosoknak és ügynökeinek csak a pénz számít,semmi más,zsoldosok lettek mind. A hűség utolsó dinoszauruszai most halnak ki Buffonnal vagy Chiellinivel az élen.
A futball meghalt mikor kitalálták,hogy az EB-k nyolc országban legyenek vagy mikor odaadták Katarnak az vb rendezést,amit megfejeltek azzal,hogy nem nyáron,hanem télen lesz a viadal.
A futball már rég halott mikor egy olyan évben amikor nem volt néző lassan egy egész éve a stadionokban és a csapatok órási bevételektől esnek el, egy Donnarumma 6 milliós havi fizetését 12 millióra szeretné emeltetni,amivel ő lenne  a világ legtöbbet kereső kapusa (???!!). Úgy,hogy ott akar maradni a Milanba,imádja a Milan  - mondja ő. Ő így támogatja a nehéz helyzetben anyaegyesületét.🤨
Nem a szuperliga öli meg a futballt,hisz az már régóta halott. Köszönhetően a pénzéhes játékosoknak és ügynökeiknek vagy a képmutató,álszent,korrupt Uefának és Fifának,akik a pandémia ideje alatt semmi segítséget se adtak a csapatoknak,akikből vígan meggazdagodnak. Ez a liga csak egy következménye mindezeknek."

Szomorú, hogy a focisták többsége nem fogta fel mi történik a világban....

#619 április 28, 2021, 19:14:42, hillandkimi
Bielefeld vs Schalke H Odds: 2,25 Office:bet365 1:0 :great:

A CHELSEA, A CITY, A BARCA ÉS AZ ATLÉTICO MÁRIS KISZÁLLT
Nem sokkal ezelőtt Dan Roan, a BBC Sport riportere közölte a hírt, amit aztán többek között a The Times és a The Telegraph is megerősített, hogy a Chelsea máris kihátrál a Szuper Ligából, amivel az egész projektet nehéz helyzetbe hozhatja. A londoni klub állítólag már a hivatalos papírok elkészítésén dolgozik, amit a Stamford Bridge előtt gyülekező, eredetileg tiltakozni szándékozó drukkerek máris örömmel fogadtak.
Pár perccel később a Manchester City is bejelentette kihátrálási szándékát, hogy aztán a TV3 Catalunya arról számoljon be, Joan Laporta, a Barcelona elnöke különböző garanciákhoz köti csapata belépését a sorozatba...
Egyes hírforrások szerint időközben az Atlético Madrid is búcsút mondott a sorozatnak...

Egyre jobb... Péntekre béke lesz :)

Lemondott pozíciójáról Ed Woodward, a Manchester United ügyvezető alelnöke.

Holnapra kicsit tisztább lesz a kép, de hamar megfojtották ezt a próbálkozást. Egyelőre ami engem érint, az olasz csapatokról nem jött infó, hogy mi a szitu. Inter, Milan, Juventus.

Egyenlőre nem hivatolos forrásból származó információk szerint Andrea Agnelli lemond a Juventus elnöki posztjáról a Szuperliga kudarca miatt

... Csak ki ne zárjanak minket... 9 sikeres év után..

AGNELLI: A SZUPER LIGA SZÁZ SZÁZALÉKBAN SIKERES LENNE
,,A klubjaink között vérszerződés köttetett, a Szuper Liga projektnek száz százalékos esélye van a sikerre, így haladunk tovább – hangsúlyozta Andrea Agnelli a La Repubblicának adott interjújában, hogy nem adják fel még a milánói és az angol klubok kilépését követően sem, miközben hajlandóak a különböző futballintézményekkel való párbeszédre is. – Ha javaslatokkal állnak elő a számunkra, értékelni fogjuk azokat. A világ legcsodálatosabb versenysorozatát hoznánk létre, amely képes lehet az egész futballpiramis hasznára lenni, növelve az erőforrások eloszlását más klubok számára is. És továbbra is fennmaradna öt szabad hely minden évben, hogy a többieket a futballintézményekkel folytatott párbeszédek révén határozzuk meg. A nemzeti bajnokságokban és a kupákban való részvételünket egyértelműen folytatni szeretnénk. Maradunk a hazai versenysorozatokban, Olaszországban, Spanyolországban és Angliában minden stadionban pályára lépünk. A munkánk továbbra is szorosan kapcsolódik a hazai versenysorozatokhoz. Minden héten megadjuk a szurkolóknak az országos bajnokságok meccseit, illetve egy új versenysorozatot, amely képes összehozni a fiatalabb generációkat, akik eltávolodtak a futballtól. A sportág hatalmas vonzási válságot él át az újabb generációk irányában. Ha a stadionok kénytelenek egy évre bezárni, a 10-15 éves gyermekeket még inkább érinti mindez: valami más fogja érdekelni őket. Ez egy olyan folyamat, amelyet a járvány csak felgyorsít."
Nos, hogy mennyire gyors folyamatok zajlanak mostanság, azt bizonyítja, hogy a kedd éjszakai válságértekezletet követően a Szuper Liga hivatalosan is bejelentette, hogy ,,ideiglenesen" felfüggeszti a működését. Andrea Agnellivel kapcsolatban azonban továbbra is az a hír járja, hogy bár az ECA elnöki és az UEFA ügyvezető igazgatói posztjairól lemondott, a Juventus elnöki pozícióját (egyelőre...?) nem hagyta el.

#624 április 21, 2021, 20:11:41, hillandkimi
Percről, percre jönnek hírek a Szuperligáról, ő az UEFA-t megfejték az angol csapatok... Még, hogy nem a pénzről szól.

Diósgyőri VTK vs. Puskás Akadémia Tipp: DNB H Odds: 2,37 Office:bet365 2:1   :cya:

Arra hajlok, hogy a Diós "bravúros" győzelmet szerez.... 

#625 április 21, 2021, 23:06:07, hillandkimi
02. Olaszország Serie A:
Juventus vs. Parma Tipp: Parma 2.5 lap felett Odds: 2.25 Office:bet365

Dybala-Morata-Ronaldo egyszerre lesz a pályán... a vendégektől lapokat várok.

#626 április 21, 2021, 23:05:52, hillandkimi
03. Bundesliga:

Werder Bremen vs. Mainz Tipp: Pontos Végeredmény: 6.50 Office:bet365 0:1
:noway:

A tippem Xg és az Xga mutatók alapján van rakva. Elég közel van mindkét csapat teljesítménye... a formák alapján is döntetlen szagú meccs.

#627 április 21, 2021, 20:46:38, hillandkimi
04.

PL:
Tottenham vs. Southampton Tipp: 2.5 gól felett Odds:1,72  Office:bet365 2:1 :ok:

Edző váltás, botrány... az új tréner nagyon fiatal, Kane sérült.

#628 április 22, 2021, 20:44:01, hillandkimi
Olaszország :
AS Roma vs. Atalanta Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és V Odds:2.87 Office:bet365

Roma (3-4-2-1): Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Villar, Veretout, Calafiori; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko

Felfüggesztett: Diawara

Sérült: El Shaarawy, Spinazzola, Smalling, Pedro, Kumbulla, Zaniolo

Sárga lapos: Veretout, Mancini

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Toloi, Palomino, Romero; Maehle, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina; Muriel, Duvan Zapata

Felfüggesztve: Nincs

Sérült: Hateboer

Sárga lapos: Freuler

Ref: Calvarese

#629 április 23, 2021, 19:42:09, hillandkimi
Olaszország 20:45

Napoli vs Lazio Tipp: Lazio 2.5 lap felett Odds: 1,72 Office:bet365 

Valószínű felállás

Napoli (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Koulibaly, Manolas, Mario Rui; Fabian Ruiz, Bakayoko; Politano, Zielinski, Insigne; Mertens

Felfüggesztve: Demme

Sérült: Ghoulam, Ospina

Sárga lapon: Mario Rui, Manolas

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Marusic; Mozdulatlan, Correa

Felfüggesztve: nincs

Sérült: Luiz Felipe, Cataldi

Sárga lapon: Fares, Acerbi, Luis Alberto, Parolo, Caicedo