Roland Garros 2018 tippek, fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Roland Garros 2018 tippek, fogadások



Május 27. - június 10. között a női és férfi teniszezők a Roland Garroson teszik próbára tudásukat.

Ide várjuk a tornával kapcsolatos tippjeiteket, véleményeiteket. :topbet_125:

Roland Garros 2018 - Maradj Talpon

Nyeremény: 10.000 Forint!

Játssz ITT!

Roland Garros Tippjáték

A világ legjobb teniszjátékosai az év második Grand Slam tornáján szerepelnek, a párizsi Roland Garroson. Tippelj a mérkőzésekre. A legjobb játékosok nyereményben részesülnek.

Nyeremények:

1.hely: 15.000 Forint
2.hely: 10.000 Forint
3.hely: 5.000 Forint



Top Half - Nadal, Cilic, Del Potro
Bottom Half - Goffin, Kyrgios, Djokovic, Dimitrov, Thiem, Nishikori, Wawrinka, Zverev

Akinek egy minimális esélye lenne Rafa ellen, az alulra került. Ez az ő Garrosa lesz idén is gond nélkül.

Kozlova február óta még szettet sem nyert, ma a címvédő ellen 2-t is. Ki érti ezt?

Mi a kozos Garcia-Lopezben es Fucsovicsban?
Meg tudjak verni a tobbszoros GS-bajnok Wawrinkat, de elonyben sem kepesek nyerni a kozel sem kulonleges Filippo Baldi ellen  ;D

A torna legnagyobb sztorija mar most Trungellitie. Mar hazaindult, mert kikapott a kvaliban, aztan koszonhetoen az uj szabalynak (ami az elso koros merkozes feladasat bunteti, a visszalepest elonyben reszesiti), LL lehetett. Fogta a mutert, tesot, nagymamat, beultek a verdaba egy laza 9 oras utra, ejjelre Parizsba ert, majd a gyozelemert kapott 45 pontot es 79 ezer eurot  :)

Az oroszok jol beszoptak hogy ennyivel korabban le kellett adni a jelentkezest, es a nem teljesen egeszseges Makarova hagyta hogy inkabb massal induljon Vesnina es lehessen vilagelso. Mindketten elso korben buktak. Igy ha jol szamolok, tornagyozelemmel Babos vilagelso, de ha Chan BMS oldalan nem jut az elodontoig, akkor Timieknek a donto is eleg. A sorsolas eleg szep, igazabol a legjobb negy kotelezo feladat kene hogy legyen, es ott jonne a Chan/Mattek-Sands, de arra merget nem vennek.

Ahogyan most Djokovic ült félmeztelenül, nyakába a kereszttel, kicsit olyan volt, mint egy Macskajaj szereplő.  ;D Garga bácsi.  :great:

Idézetet írta: Pozzato Dátum június 05, 2018, 16:33:34
Ahogyan most Djokovic ült félmeztelenül, nyakába a kereszttel, kicsit olyan volt, mint egy Macskajaj szereplő.  ;D Garga bácsi.  :great:

Unszimpatikus amit művel mostanában a pályán.

Idézetet írta: Nezocsa Dátum június 05, 2018, 18:04:15
Unszimpatikus amit művel mostanában a pályán.

Hány másodpercig kell elvégezni a szervát egy játékosnak?


Összefoglalva:

1. megnyert pont T-vonalról: stadionbú ki
2. megnyert pont T-vonalról: háló
3. megnyert pont T-vonalról: kilométeres out

Bravó, ezt várjuk egy 12-szeres GS-győztestől.

kb. 10 helyen futottam bele abba, hogy Djoko milyen állapotban van, és hogy ez a Checcinato nem esélytelen. Ezek után volt ember, aki Djokóra fogadott bármilyen formában? Ha igen, az csakis magának köszönheti a bukást, csak én, akit nagyon felületesen érint a tenisz, fél füllel hallok ezt-azt, hát lyukas garast nem tettem volna arra, hogy akár eddig eljut. Nyílván addig pattogtatott, ameddig csak tudott, de ez korábban jellemző volt rá is, Sarapovára is, szóltak is rá sokszor, pedig én kurvára nem nézek teniszt, csak egy-egy GS-t. Látszott Djokón, hogy csont és bőr, csoda, hogy eddig eljutott.
Az meg, hogy valaki a múltban nyert xy GS-t, az nem jelent semmit.
Tuti most kurva nagyképűen hagzik, de aki valamilyen formában Djokóra fogadott, csakis saját magának köszönheti a bukást. De ez is csak egy vélemény. Az meg külön pech, hogy egyszer kerettel találta el a tie-ban, egyszer meg a háló teteje lökte vissza. Remélem, látom még azt a Djokót, akit korábban.

Én Róma óta pakolom Djokót, nem igen okozott csalódást. RBA ellen buktam vele először, amikor elvesztette a szettet, elég nagy pech volt az is. Abszolút pozitív formát mutat, Vajda elmondása szerint 80% körül van, hát nagyon várom milyen lesz a 100-as. Igaz, Cecchinato ellen pont hendiztem az olaszt, de egyébként én még a torna előtt raktam 3,00-ért, hogy Nole nyeri a negyedet, mivel elég könnyű sorsolást kapott, de azt azért nem gondoltam volna, hogy pont a budapesti bajnok ellen fog elmenni.