Roland Garros 2018 tippek, fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Idézetet írta: ziqo Dátum május 24, 2018, 20:43:56
Top Half - Nadal, Cilic, Del Potro
Bottom Half - Goffin, Kyrgios, Djokovic, Dimitrov, Thiem, Nishikori, Wawrinka, Zverev

Akinek egy minimális esélye lenne Rafa ellen, az alulra került. Ez az ő Garrosa lesz idén is gond nélkül.

1 vesztett szett, összességében különösebb gond nélkül. Azért elképesztő sportteljesítmény, 11-szer megnyerni egy ilyen rangos tornát 13 év alatt mindössze 2 vereséggel. Az a fajta mentális előny, ami nála megvan, azzal nem hogy egyik teniszező sem tudja felvenni a versenyt, de sportolóból is csak Michael van Gerwen jut eszembe, aki hasonlóan áll hozzá a dolgokhoz. Hatalmas grat! :beerchug:

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 08, 2018, 08:52:11
Baboseknal az atlagosnal is nagyobb volt az arc. Az egy dolog hogy en mint szurkolo, mar a dontobeli ellenfelet "szamolgatom", es orulok amikor egy jobb kettos kiesese miatt kevesebb az akadaly, de nekik talan csak a soron kovetkezo feladattal kene foglalkozni. A japan szervak lathatoan vegig megleptek oket, fogadasban mindketto gyenge volt, Timi inkabb az elsoben hibazott sokat, Kiki meg a masodikban. Mondjuk amikor elvesztettek az adogatasukat a vegen, ott az a ket ropte rutinfeladat lett volne meg tole is.

Én Timinek jó ideje már csak azért tudok szurkolni, mert magyar. Nem jó arc, viszont van egy buta, idegesítő tenisze, baja van a labdaszedőkkel, fikázza a partnereit, unszimpatikus megnyilvánulásai vannak.

Idézetet írta: peshark Dátum június 10, 2018, 18:41:13
The king of clay.. :)

King of tennis. Salakon a legnehezebb meccseket nyerni, ehhez kell a legtöbb tudás és Rafa ezen a borításon megállíthatatlan, amióta csak feltűnt.  :beerchug: