Bajnokok Ligája hírek, fogadások 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A tegnapi napon jelent meg a portálon, azonban én csak most találkoztam vele. Sajnos tudom, hogy a magyar csapatok számára gyorsan véget szokott érni a nemzetközi kupaszereplés, negyedik körről irreális beszélni, de azért meglepett, hogy a Fradi stadionját jelölték meg, mint esetleges helyszín. Ezek szerint a székesfehérvári stadion átadása csúszik? Lassan a Groupama gyűjtőhelye lesz a Fradi ellenfeleinek, először az Újpest a Magyar Kupa fináléban, most pedig a Vidi...

"- Hol fogjuk játszani a Bajnokok Ligája-, illetve adott esetben Európa Liga-selejtező mérkőzéseket? Igaz, hogy a play-off (4. selejtezőkör) már nem Felcsúton lesz? Ha igaz, akkor hol?

A BL-selejtezők első három köre a Pancho Arénában, a rájátszás a Groupama Arénában kerül megrendezésre!"

forrás: vidi.hu

A fehérvári stadionról nem sokat hallani az utóbbi időben ... de még az NB1 sorsolása sincs kinn. Azt gyanítom, hogy az első pár meccsen idegenbe játsza a Vidi, majd nagy parádéval nyár végén átadják a stadiont - mint tették az a Fradi esetében is, itt is jöhet egy Chelsea szintű színházi előadás az avatóra...
Egyébként a BL kiírás szerint az előselejtezőben és az 1-2 selejtező körben UEFA 2. kategóriás besorolású, a 3. selejtező körben 3. kategóriás, míg a 4. selejtező körben pedig 4. kategóriás stadion kell. Mivel a felcsúti csoda 2. kategóriás, ez alapján azt gondolná az ember fia, hogy már a 3. selejtező körre sem a pancsolóban kell játszaniuk... gondolom a Fradi pályát is azért jelölték meg, mert olyant nem lehetett, ami még nincs átadva.

Az pedig felháborító, hogy az első selejtező körre 5600 forint a jegy!!! Oké, hogy elővételben 2800, de még ez is teljesen elrugaszkodott a valóságtól.

Júliusban végeznek a stadionnal, utána engedélyek, papírok stb, plusz nem vicc, várják hogy nőjön a fű ;D és majd szeptemberben adják át. Jelenleg amúgy is fontosabb, hogy turisztabuszt, meg strandot avat a helyi fideszes góré.

Az első félidős játék után a legvérmesebb Vidi szurkolók is belátták, hogy itt nem lesz csoportkör, sőt... A második 45 perc csak jobb lehet.

Kovácsik hazai gólra fogadott  ;D Huszti gólja pedig nem volt kicsi...
egyébként Hemmingway tanácsot kérhetne a luxemburgiaktol, akiknek egyszerre két fő mezszponzora is van :D


Semleges helyszín + magas jegyár + csapatnév változás + gyenge odavágós játék => több luxemburgi néző lesz, mint magyar...  :redchug:

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum július 10, 2018, 19:17:55
Kovácsik hazai gólra fogadott  ;D Huszti gólja pedig nem volt kicsi...
egyébként Hemmingway tanácsot kérhetne a luxemburgiaktol, akiknek egyszerre két fő mezszponzora is van :D

Na akkor mekkora edző is ez a Nikolics? ;D ;D

Idézetet írta: TiB Dátum július 10, 2018, 20:41:09
Na akkor mekkora edző is ez a Nikolics? ;D ;D
Lesz még itt nyócegy ha egy normális csapattal találkoznak :)
de szerintem az összes MOL dolgozó örül, hogy az FC megszerezte idei első pontját!!  ;D ;D ;D

TNS - Shkendija Tetovo 35' 3-0, első meccs eredménye 0-5.

utolsó 5 percet látta, a vidiből, hát ekkora mákot, ez Magyarország legjobb csapata?

Kleinheisler 2 akkorát lőtt, ma a dán kapusnak rémálmai lesznek. ;D

Idézetet írta: LosGabos Dátum július 24, 2018, 18:41:45
Kleinheisler 2 akkorát lőtt, ma a dán kapusnak rémálmai lesznek. ;D

Nagyon jól megy a Kazahsztánban légióskodó honfitársaknak.  :beerchug:

A Vidit Ibrahimovic se tudta megzavarni a luxemburgiaknál, akkor miért gondolja a Ludogorec hogy nekik Cicinhóval sikerül majd? ;D ;D ;D