Úszó-Európa-bajnokság 2018

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hosszú visszalépett a 200 m hátúszástól a délutáni 200m vegyes döntője miatt, de én nem nagyon bízok benne, hogy meg tudja nyerni. Szerintem O'Connor hazai közönség előtt megelőzi, amúgy is jó idénye volt a britnek, 1.60 ez H2H. Amúgy sima lenne a Hosszú win persze, de amilyen éve volt meg amilyen felkészülése így inkább a brit felé hajlok.

NAgy mákja volt, aki O'Connort 2.50-en el tudta kapni. Egész nap netközelben vagyok, egy fél óra volt, amikor nem, hát pont akkor tette ki a bet365, hogy kapja be  ;D
Most már 1.60 körül van, így már nekem nem éri meg.

200 női hátra leszek kíváncsi, Burián nagyot ment délelőtt. Kár, hogy az unibeten csak győztesre van fogadás erre a számra, mert szerintem simán dobogós lesz.

Olyat nyilatkozott, hogy 2:12-vel kezdődőt akart úszni, de egyszerűen nem tudott lassabban úszni  ;D Azt mondta, úgy kellett magát visszafogni, és bőven maradt még benne. Sajna Ustinova meg Panziera is tud 2:0-el kezdődő időt, de minimum egy bronz összejöhet neki. Az a baj, hogy már így is a 3. legesélyesebb (győzelme most 7.50-et ér unibeten), de az a baj, hogy győzni szerintem nem fog, mert az orosz is jól úszott, 2:08:89-et, de ő is nagyon lazán.
Szerintem délután nagyot úszik majd, így félek, hogy elég lófasz odds lesz a dobogója tippmixprón, de majd meglátjuk

Női 200 m vegyes döntő (nyertes - dobogó szorzók):

Siobhan O'Connor   1.55 - 1.02
Hosszú Katinka   2.45 - 1.08
Ilaria Cusinato   9.75 - 1.25
Maria Ugulkova   41.00 - 3.50
Jakabos Zsuzsanna   81.00 - 4.50

A délutáni program vége felé lesz, 18:30 körül.

Buriánra én is kerestem 1-3. helyet valahol a délelőtti futam után, de nem találtam:-) Pedig az jó tippnek néz ki.

Buriánnál saccolva szerintem 1.15-1.35 közötti szorzó lesz a dobogóra.

Katka csak behúzta, igaz lemaradtam róla, valaki tudna segíteni egy linkkel a döntőről?

#51 augusztus 08, 2018, 20:15:57, ziqo
Burián 1-3. 1,44-ért milyen?

SZERK.: Benéztem, 1-2.-ra lehet rakni ;D

Sajna a top2 1.45-ért reális.
Én délután csak nem tudtam otthagyni 7.50-ért unibeten a győzelmét, féltem, hogy nagyot úszik, aztán lemegy a szorzó. Ez bejött. Más kérdés, hogy Panzierára is kellett volna tenni 3.50-en, de azt kihagytam. Előbbi jó húzás volt, utóbbi nem. De ha mindkettejükre teszek, aztán az orosz megy nagy időt, akkor duplán szopok.

Burián vs Ustinova h2h 1.30-2.70 tippmixprón, miközben az orosz győzelme az elődöntő előtt 1.35 volt  :)

Sebaj, unibet nehezen, de elfogadta a 10 ezres tétet Buriánra délután, holnap jönnek a szorzók, lehet visszafogadni az oroszra meg az olaszra, ebből már rosszul nem jövök ki, hacsak nem lesz valami ordas meglepi, de nem úgy tűnik. Ha fasza gyerek lennék, nem fogadnék vissza, de valamennyit kötelező, mert ha nagyon beleszeretek egy tippbe, akkor általában szopok, mint az 1500-al a firfiaknál.

Közben unibeten Milák 4-6 hely 5.00-ös odds tippmixprón, délután sem volt annyira meggyőző. Nekem megvan 1-3 még 1.85-ért, de a 4-6 most a value, mert bár szerintem is dobogós lesz, kurva szoros ott a mezőny, Guy is jó, a lengyel is, Cseh Laciban is látni a fantáziát, szóval most már közel sem olyan tuti a Milák 1-3, mint még kora reggel, vagy tegnap gondoltam. Lehet megnyeri, de lehet, hogy csak 5. lesz Milák. Századok, vagyis centik fognak dönteni, azt meg fene sem tudja, kinek hogy jön ki a fal. Első 50-e gyenge, fordulója gyenge, aztán fene sem tudja, hogy a 2. 50-en mire megy majd Milák. Hát érdekes lesz a holnapi nap, az tuti.

Szoros döntő lesz az a 100 m pillangó, Milák elég bizakodó, én nem annyira azért látva a többieket. Most már egyértelműen a 4-6. helyben van érték vagy no bet.
Burián szerintem megnyeri, remélem igazam lesz bár én nem tettem meg.

Verrasztó mostanra surebet lett kb.  ??? :)

Azért az nem semmi, hogy az irodák egyre óvatosabbak, és egyre később kerülnek ki a szorzók. Picit azt érzem, hogy egyik sem meri kitenni elsőnek, nehogy hibázzanak  ;D
Unibet is az első napokban köpte kifelé gyorsan, aztán napról-napra később jönnek a szorzók. Biztos beszopták párszor, de hát kibírják, pláne, hogy már egy 10 ezres téttől is hanyat vágódnak, és percekig tart elfogadni, ha sikerül egyáltalán

Tippmixpro Késely 1-2 1.80-ért elég jó. M4-en Jenő azt mondta, szerinte megnyeri, és miért ne  :)

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 09, 2018, 12:05:55
Tippmixpro Késely 1-2 1.80-ért elég jó. M4-en Jenő azt mondta, szerinte megnyeri, és miért ne  :)

Ja, szerintem is. Vagy Késely vs Köhler H2H 1.75-ért. Nagyon ígéretes az hogy 16 évesen így megy, már az olimpiára nézve. Addig még van 2 év, várhatóan sokat fejlődik még.

Qadarella és Köhler szerintem itt most mögötte lesz, az a Hibbott jelentheti az akadályt, de ha netán lenyomja, 2. helyre akkor is befér. Legalábbis szerintem, aztán fene tudja.

Persze tegnap (vagy korabban) meg nem birtak kirakni, amikor rendesebb oddson lehetett volna ra fogadni vagy Kapas ellen.
Jenonek most eppen igaza van, bar sokszor cel elott 20 meterrel sem latja a szituaciot.
Cseh Lacit tettem tovabba 4-6. hely, 3.5-ert.