Premier League 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ezek a pool-tottenham szorzók reálisak?6-os szorzót adni tottenham-re elég nevetségesnek tűnik , ok hogy a pool bajnoki címért megy stb, de attól a tottenham nem úgy fog kiállni, hogy "tessék, menjetek át rajtunk".
Főleg hogy ott vannak egymás nyakán a csapatok, nekik is ugyanúgy kell a győzelem. 4-nél többet adni tottenham-re egyáltalán nem reális.
Szóval szerintem az X2-ben bőven van érték.

Southampton - Liverpool

Dan Fitch a Betfair blog szakértője szerint a Liverpool győzelme várható ma este, de emellett értékesnek látja a mindkét csapat szerez gólt opció szorzóját is.



A whoscored.com szerint is a Liverpool győzelme várható, a weboldal szakértői pontos végeredményt is tippelnek, méghozzzá 1:0-ás vendég sikert.

Fogadok a meccsre:

- Nyer a Liverpool - 1.43
- Mindkét csapat szerez gólt - 1.91
- 2.5 gól felett - 1.71




Távol áll tőlem a Liverpool, DE szerintem Fabinho nincs is egy vonalban Hazarddal, úgy kb. fél méter a távolság. Persze, első ránézésre nekem se tűnt fel.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 15, 2019, 14:30:46
Távol áll tőlem a Liverpool, DE szerintem Fabinho nincs is egy vonalban Hazarddal, úgy kb. fél méter a távolság. Persze, első ránézésre nekem se tűnt fel.

Nincs egyvonalban, de nyugodtan fordulhatott volna a másik oldalra. Ez kb olyan gesztusnak tűnik, mint mikor az ember lába elé köpnek.

Idézetet írta: Carpeks Dátum április 15, 2019, 15:46:25
Nincs egyvonalban, de nyugodtan fordulhatott volna a másik oldalra. Ez kb olyan gesztusnak tűnik, mint mikor az ember lába elé köpnek.

Teljesen igazad van, hogy az irány nem a megfelelő.

Sajnálatos egyébként, hogy a sportújságírás manapság ilyenekből él. Nincs foci, van taknyászás.  ;D

Mané szerzi megint az első gólt?

Bill Edgar futballszakíró az alábbi képen látható érdekességre hívja fel a figyelmet: Mané gyakran első gólszerző! Vasárnap délután a Cardiff City otthonában lép pályára a Liverpool, és ha Mané ezúttal is első gólszerző lenne, azzal 4.30-as szorzót nyerhetnénk az Unibetnél! Bill Edgar twitter-oldalán még arról is írt a minap, hogy a Liverpool legutóbbi 4 idegenbeli mérkőzéséből Mané háromszor is a 26. percben szerezte az első gólt! Szinte ördögi véletlen, vajon ezúttal is a 26. percben talál be? Fogadj a mérkőzésre az Unibetnél!


Megosztok én egy érdekességet, ám nagyon kérem, hogy NE LEGYEK FÉLREÉRTVE, hiszen még véletlenül sem rossz szándékkal írom mindezt, hanem tényleg csak úgy, érdekességként.

A Premier League Top 6 csapatai közül:
- 2 csapat a Bajnokok Ligája elődöntőjében van,
- 2 csapat az Európa Liga elődöntőjében van,
- 2 csapat pedig Manchesterben van.

Nem a legjobbkor jön a Manchester City elleni meccs a Manchester Unitednek.

Mai mérkőzésük alatt azon gondolkoztam, hogy vajon megismétlik a 2011-es égést? A védelmük szinte csak ténfereg, Smallinggel az élen, de akit továbbra sem vágok, az Pogba. Ennek a fickónak van egy jó meccse, aztán full szétesik, és csak eladogatja a labdákat és hetekig nem tud kettő értelmeset passzolni.


Premier League: Ki lesz a gólkirály?

Az Unibetnél fogadhatunk a legtöbb gólt szerző játékosra! Tovább


Manchester United - Chelsea

Vasárnap rangadót rendeznek a Premier League-ben, mit szólsz egy Chelsea +0.5 hendi tipphez 1.50-ért?

Olvasd el alexthebest írását!

helyzetértékelés röviden:


Azért nem lenne csúnya, ha a Leicester most máshogy döntene a bajnoki cím sorsáról :)