Premier League 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


salah is távozik...ha idén se nyernek semmit  :beerchug: :D

Idézetet írta: butyi Dátum május 30, 2019, 18:32:25
salah is távozik...ha idén se nyernek semmit  :beerchug: :D

Sok csapat szeretne kétszer egymás után BL-döntőt játszani. És maradnak a reménnyel, sőt még a BL-hely sincs meg.  ;D

Egyébként az ember (Pozzato) felhozott egy értelmes dolgot a témában, nyilván kurva fontos széttrollkodni.

#167 május 30, 2019, 23:24:56, BaXee
Idézetet írta: csabax Dátum május 30, 2019, 17:55:14
Azt azért mégis el tudom képzeli, hogy a Sturridge, Shaqiri, Origi trióból eligazol majd valaki. Vagy valakik.

Sturridge, Moreno szerződése lejár, ők lesznek a távozók. Valószínűleg az ő pótlásukra lesz igazolva. Igazából én szeretnék, egy de Ligt, van Dijk belső párost, de semmi nem indokolja a fiatal ajaxost. Matip elég jól megoldja a dolgokat (attól függetlenül, hogy mindig benne érzi az ember a hibát, hogy jaj ne...) és ott van még egy Lovren, Joe Gomez helyettesként. Kölcsönben lévők Grujic és Wilson is nagyon kelendőek, Wilson menne is, kb 25-25m darabja és még ott van egy Ryan Kent is kölcsönben a Rangersnől aki kb szintén ér annyit. Van belőlük bevétel, nem is kellene sokat hozzátenni sajátzsebből, ha az ember akarna egy sokoldalú, tehetséges támadót, ha esetleg valaki lerobbanna a trióból, de őszintén szólva, ki az a hülye aki a padra igazolna. Szóval én személy szerint, semmi nagy durranást nem várok ettől az átigazolási piactól. Max vmi tölteléket, de hátha meglepnek.

Ja igen, egy valakit azért hoznék, az pedig Ziyech, 25millió a release clause, ami a mai piacon őszintén szólva is aprópénz.

Azért is furcsálltam, mert Pépé nem olyan játékos, aki sokáig tűrné a padozást. Firmino helyén használhatatlan lenne, neki terület kell meg lendület. Mané nyilatkozta (asszem..), hogy szívesen játszana Zidane edzősködése alatt, aztán azok a pletykák elvileg elültek. Tényleg luxus lenne az elefántcsontparti, plusz a csereként beállva használhatatlan (legalábbis eddig az volt). Ha jól emlékszem talán 2-3 gólt szerzett úgy a Ligue 1-ban valami 15-20 alkalommal becserélése után. Szóval azért felesleges kidobni mondjuk 70 milliót, azt csak a Barca szokta, hogy a padra igazol 120 milláért  ;D

Mai világban már akit picit fel is kap a média, nem akar epizódszerepeket betölteni egy csapatnál, maximum, ha 20as évei elején jár.  Kb mindenki a legjobb korban van most a csapatban és 2-3 évük van a szerződésükból, úgyhogy a sok évi szarság után én most reménykedek, hogy még legalább 2 évig lesz örömbódottá. Mané-t is hírbe hozták a Madriddal, de ő szerintem nem az a fajta. Szeretik és meg is becsülik. "It's always a pleasure that this kind of team wants [you], but don't forget Liverpool. They beat big teams." - minek igazolna oda, akiket megverne ez a pool, amúgy is mindenki tudja, hogy ez a Real most 2-3 évig gatya. Viszont annyit még hozzátennék, hogy nem bánnám, ha Coutinho visszajönne, nekem az a fajta játék amit ő képviselt, a fineszes passzok, indítások, a kreativitás és a legfontosabb az átlövések, ami nagyon hiányzik. Bekkelő csapatok ellen, amikor körbeadogatják a tizenhatost és egy Milnerek kell elvállalnia, az tud fájni. Szívesen megnézném, hogy ezt a triót, hogy tudná megtámogatni az ő játéka, de valljuk be, erre nem fog sor kerülni már soha az életben.

Ha odaadnátok Manét érte, akkor én aláírnám Bartomeu helyében  ;D

Klub világranglista (Top 50):

1 Liverpool FC
2 Manchester City
3 Barcelona
4 Bayern München
5 Ajax Amsterdam
...
8 Chelsea FC
17 Tottenham Hotspur
21 Arsenal
35 Manchester United
42 Everton FC

https://footballdatabase.com/ranking/world/1?fbclid=IwAR3j_oePLE4djzEBrWXzv4Dy1bchmbfca-9EGka11tB9zToCGsatP59NKsM

Vannak azért érdekességek a listán. Például a Salzburg jobb csapat lenne, mint az Inter, AC Milan vagy épp a Manchester United?

Idézetet írta: TiB Dátum június 04, 2019, 20:55:00
Vannak azért érdekességek a listán. Például a Salzburg jobb csapat lenne, mint az Inter, AC Milan vagy épp a Manchester United?

Jelenleg a Milánnál biztos.  ;D