Európa Liga Fogadások 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Európa Liga: Bizonyítanak a spanyolok?

Kivédekezi a Valencia az odavágót, vagy érvényesül a papírforma? Olvasd tovább


Nyer az Arsenal?

Jelenleg 5 felhasználónk is erre tippel. Bucak77, csabax, szag, zsiraf111 és kubler szerint az angol csapat legyőzi a Valenciát.

Felraknád a szelvényedre az Unibetnél? KATT IDE!


Egy kérdés:
Ha az Arsenal és a Chelsea játssza az EL-döntőt, akkor ugye ott bármelyik nyer, BL-induló. Viszont akkor mondjuk ha a Chelsea nyeri az EL-t, az Arsenal pedig az 5. lesz a Premiershipben, akkor az Arsenal is BL-induló lesz? Mert ugye a Chelsea akkor az EL-győzelem jogán lehetne BL-es.

PL 5. hellyel az EL megnyerése nélkül kizártnak tartom a BL indulást.

#51 május 02, 2019, 10:41:14, BaXee
Idézetet írta: oakland23 Dátum május 02, 2019, 09:38:07
Egy kérdés:
Ha az Arsenal és a Chelsea játssza az EL-döntőt, akkor ugye ott bármelyik nyer, BL-induló. Viszont akkor mondjuk ha a Chelsea nyeri az EL-t, az Arsenal pedig az 5. lesz a Premiershipben, akkor az Arsenal is BL-induló lesz? Mert ugye a Chelsea akkor az EL-győzelem jogán lehetne BL-es.

Maximum öt csapatot adhat az ország, ha megnyeri valamelyik és kívűl végez akkor öten indulnak, ha megnyeri és BL spotot ér el akkor nincs extra.
(felmerülhet a kérdés, mi lesz így az extrával az utóbbi esetében, a francia Ligue 1 3. helyezett a selejtezőből automatikusan a csoportkörbe jut)
Akkor lenne necces a dolog, ha EL-t és BL-t is nyerne angol csapat és egyik se lenne BL-t induló helyen, akkor a 4. be*opná és EL-ben kellene indulnia, de erre nem sok sansz van.

Európa Liga: Fordítások hete?

Egy rövid elmélkedés erejéig térünk ki a csütörtöki Európa Liga elődöntők visszavágóira.  Olvasd tovább


Megvan az Arsenalnak, méghozzá imponáló fölénnyel. Szerintem egyet is érthetünk abban, hogy ha összejönne a legnagyobb londoni derbi végül az UEFA Szuperkupában, az az angol klubfoci csúcsát jelentené.  :beerchug:

A buntetoparbaj kapcsan most jutott eszembe, hogy ez az ABBA sorrend megbukott v csak elfelejtodott? Elsore is hülyeségnek tűnt, nem bánnám ha a régi rendszer maradna állandóra.

Európa Liga: Heti első angol házidöntő

Bakuban mérkőznek londoni csapatok az Európa Liga fináléjában. Groteszk, ugye?  Olvasd tovább


Ilyen szeles rekortannal (es ennyire keves angol szurkoloval...) a hangulat az nem a Premier League-ben megszokott.

Szurkolás nuku és gyászos hangulat az egész meccsen. Még a góloknál is!
"Köszi", pénzéhes és korrupt UEFA!
>:( >:( >:(

Azt hiszem, nem is volt kérdés ki nyeri az EL-döntőt:

"Annak ellenére, hogy az irodák a Chelsea csapatát várják befutóként, úgy látszik a fogadók ezt másképp gondolják.

A főleg az Egyesült Királyságban ismert Ladbrokes fogadóiroda adatai szerint 71%-a a játékosoknak az ágyúsok végső győzelmére tippelt, s csupán 29%-a vár Chelsea győzelmet.

Alex Apati (Ladbrokes): "A fogadók szembeszállnak az oddsmesterek előrejelzéseivel, és egy esetleges Arsenal győzelem költséges lehet a fogadóirodák számára".

Meg lehet nyugodni, a fogadóirodák megint kaszáltak....  :D :D :D

Tudtam, h a Chelsea a jobb, de en azert vartam az Arsenal sikeret mert akkor ot angol is mehetett volna a BL-be, ami hosszu tavon az egesz orszagnak pozitivum lett volna (na meg titkon benne volt, h jovore ellenuk garantaltan sikeresen vettuk volna a BL nyolcaddontos parharcunkat.  ;D).