22bet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Tinyo Dátum február 20, 2021, 09:34:28
Sziasztok,

másnál is van probléma a kifizetéssel? A kifizetést elfogadják majd később elutasítja az operátor. Az ügyfélszolgálat egy nagy rakás ...., nem mondanak semmit csak hogy később próbáljam újra, amikor rákérdezek hogy mi a probléma akkor folyamatosan ezt ismétli. Elég megbízhatatlan ez az egész

@Tinyo , ha chat-en nem kapsz értelmes választ, akkor írj a support-os mail címre, azok valamivel hatékonyabbak szoktak lenni.

Ide:  [email protected]

Sziasztok!

Ma regisztráltam az oldalra, befizettem skrillel..

Mennyire megbízható az oldal kifizetések terén? Milyen dokumentumok kellenek nekik?

Magyar chatessel beszéltem, de azt mondta, hitelesítve van a számlám.

Eddig telefonszámot ellenőriztek, emailt, illetve személyim számát kellett beírnom..

Köszi előre is a segítséget! :)

Ez változó, legalábbis régen az volt. Tőlem például soha semmit nem kértek, pedig vagy százszor tuti fizettem be és ki. Mondjuk bónuszt soha semmilyet nem kértem, nem igényeltem. Nekem befizetésem még soha nem tűnt el, olyan volt, hogy 5-10 percet kellett várni, amíg megjelenik, meg igénylésnél volt olyan, hogy mondjuk fél napig nem engedett kifizetni, de aztán simán, és egyébként kártyára nagyon gyorsan rátolják a pénzt

Nekem kártyára már nem utalnak ki csak banki átutalás lehetséges vagy skrill,neteller!
De gyors volt a banki átutalás is,ha ők meg tudják oldani 1 óra alatt akkor vajon miért kell napokat várni a bet365,unibet,bwin kiutalására?  ::) Ez csak kültői kérdés volt  ;)
:beerchug:
Sok sikert mindenkinek!

Kicsit tobben jatszanak a beten, igy kicsit nagyobb a forgalom, ezzel egyutt a kifizetesek szama..

1 hónapja még gond nélkül lehetett kifizetést kérni kártyára, szerettem is a 22betet ilyen szempontból, mivel mindig 15-30 percen belül megérkezett az összeg, most viszont gondban vagyok. Nyertem náluk egy közepes összeget, ám fogalmam sincs milyen platformra kérjem ki, ugyanis eddig hiába próbáltam sepa transfer, skrillt, visszadobta, hogy ilyen módon még nem fizettem be, így nem is tudom kikérni a pénzt. De ugyanazzal a móddal (Mastercard befizetés) meg nem tudok kifizetést igényelni... Szerintetek járható út az, hogy Skrillről befizetem a kifizetendő összeg felét mondjuk, 2x fogadok 1.01 oddson, majd 2 részletben kifizetést igényelek?

Szerintem egy minimum depo  is eleg.

Ha tovabbra sem enged kifizetni, akkor lepj veluk kapcsolatba és magyarazd el, hogy a bankkartyas befizetesedbol keletkezett profitot kivenned ugyanarra a kartyara, de nem lehet mert kivettek.

Ekkor a penzugyi osztaly jovahagyasaval kikerheted skrillre ha befizettel mar vele.

Végül ez lett a megoldás, Szupport Jani segített:

Tisztetlt Játékos!
Ha átmenetileg szünetelnek a kártyás fizetési rendszerek, alkalmazzon más fizetési rendszereket - pl. Skrill-t, Neteller-t (be-/kifizetésre), vagy Sepa-t (csak kifizetésre).

Ha a kártyát kibocsátó bank vagy az operátor elutasítja a tranzakciót vagy más műszaki problémák merülnek fel, a következő ki- /befizetési alternatív módszereket lehet igénybe venni:

A SKRILL (Neteller) fizetési rendszeren keresztül történő pénzkivonáshoz: A SKRILL (Neteller) révén legalább 1 euróval töltse fel a játékszámla egyenlegét (ezzel Ön máris a rendszerhasználóvá vált) Fogadjon egy sporteseményre (a szorzó legalább 1,1 legyen). Csatolt levélben írja le a jelentkező problémát (pl., nincs műszaki lehetőség felvenni a ......) és kérje a SKRILL (Neteller) fizetési rendszer alkalmazását - a [email protected] címtől (Ezen kívül elkérhetik Önttől a Skrill/Neteller regisztrációról, valamint a Skrill fiókról végbement befizetésekről szóló igazolást, valamint a személyi igazolvány mindkét oldalának fényképét. Fénymásolatot vagy szkenerezett másolatot nem tudunk elfogadni. Csakis a természetes környezetben - pl. a kézben - lévő dokumentum mindkét oldalának fényképe megfelel. A képeket a szem.ig.méretűre vágni nem kell). Felelős munkatársaink jóváhagyják az alternatív módszer igénybevételét. Majd a lehetséges fizetési rendszerek listájáról válassza ki a SKRILL-t (Neteller-t) és kövesse a rendszer utasításait Továbbiakban is lehet használni ezt a csatornát.

A SEPA banki átutalás igénybevételéhez (csak kifzetéskor): A személyi igazolvány, valamint a bankkártya mindkét oldalának fotóját (szkenerezett másolatot nem fogadunk el) küldje el a [email protected] címre (bankkártya esetén rajta legyenek: 1./ a kártya első 6 és az utolsó 4 számjegye -a többi számjegy eltakarva, hátul a CVV szám - eltakarva. 2./ a kártya tulajdonos neve - ez alapján látszik, hogy Ön ezen kártyának a tulajdonosa). Csatolt levélben írja le a jelentkező problémát (pl., nincs műszaki lehetőség felvenni a ......) és kérje a SEPA fizetési rendszer alkalmazását. Felelős munkatársaink jóváhagyják az alternatív módszer igénybevételét. Majd a lehetséges fizetési rendszerek listájáról válassza ki a SEPA-t és kövesse a rendszer utasításait Továbbiakban is lehet használni ezt a csatornát. Az átfutás akár 7 munkanapig is eltarthat (mint a többi kártyás pénzkivonásnál) A Sepa kifizetés esetén ugyanoda kellett kérni (arra a számlaszámra, mint korábban) a kifizetést. A SEPA fizetési rendszer feltételei és korlátozásai pénzkivonásoknál: a minimálisan kivonható összeg 50 euró; maximálisan - 25000 euró alkalmanként, Válassza ezt. A pénz az Ön számlájára/kártyájára érkezik.


SEPÁ-val elküldték, 1 nap alatt meg is érkezett  :)

Sziasztok!
Kb 3 hónapja használtam az irodát, mert a Tenisz szorzóik elég jók.. Kifizetés mindig másnapra megjött SEPA módszerrel.
Ma befizettem 183 eurót, de NEM jelent meg az accountomon. Persze a pénzemet levonta :)
Elvileg 24 órán belül megjön.. hát nem tudom, gyanítom hogy nem.
Supportra küldtek át, ha letelt a 24 óra.
Kérdésem a következő:
Mi ilyenkor a teendő? Fogom valaha a pénzemet viszontlátni? A Tranzakció netbankon látszódik természetesen.

Nálam is előfordult már, hogy később jelent csak meg a pénz, kb 3-4 óra múlva. Délután a magyar nyelvű support biztos tud segíteni, ha fennáll még a probléma.

Még 2 óra és letelik a 24 óra.. Utána jöhet a jó kis support.
Az biztos, hogy ide többet nem fogok befizetni, hiába volt eddig tökéletes az oldal.

Ne csodálkozz rajta.
1xbet, 22bet és társai szó nélkül tiltják a nyerő fogadókat, és semmisítik meg a profiljukat úgy hogy nyoma sem marad, bejelentkezésnél nem létező fiókra fog hivatkozni.
Ez van, aki kis pénzben játszik, párezer forinttal, esetleg pár tízezerrel, és kivesz havi 30-40 ezret, az dícséri, mert milyen gyors, mert mekkora a kínálat, de ez csak egy beetetés. Örülj neki, hogy nem nagyobb pénzt buktál rajtuk.

22bet pénz le vételhez kérnék segítséget.Aki ezt már végig vitte megköszönném előre is.

Gykn mar leirtam, igazolni kell magad.

Leirtak valószínűleg mit kernek. Azt kell nekik elkuldeni emailben. Ha megcsinalod hamar kifizetnek. Ha valamilyen okbol nem megy, mert kamuztal az adatoknal akkor keresztet vethetsz a penzedre.

Update: Egy hét után megérkezett a befizetésem! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: