Magyar Labdarúgó Válogatott 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Rádiós közvetítésbe belehallgattam, szpíker ilyet mond:
Nehogy a puki ki tudjon bújni!



Tudom, hogy Pukkiról volt szó, szándékosan írtam így.

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 18, 2018, 21:23:41
Rádiós közvetítésbe belehallgattam, szpíker ilyet mond:
Nehogy a puki ki tudjon bújni!



Tudom, hogy Pukkiról volt szó, szándékosan írtam így.

M4-en meg: Pukki nagyot durrant.  ;D

Ez igen, 2-0 után már minek focizni, sajna ilyen hulladék finn csapat ellen belefér
Már akartam ma írni egy hosszabbat erről a nemzetek ligájáról, ami egy nézhetetlen undormány, bőven túltesz a vb-n is, de ez annyit se ér hogy betűket pazaroljak rá
Éljenek a válogatottak, biztos nagyon fognak hiányozni, mikor értelmesebb műsort nézek helyettük a tvben, legyen ez magyar vagy akármelyik másik válogatott  :cya:

Jól indul az év!
Csak így tovább!


Magyarország megnyeri a 2020-as Európa-bajnokságot?

Lássuk be, erre van még matematikai esély. Még. Az Unibetnél már most fogadhatunk a jövőbeni bajnokra a Labdarúgás - Végső győztes kategórián belül.



Melyik ország nyeri a 2020-as Eb-t?

Franciaország  6.00
Németország  6.00
Spanyolország  6.25
Belgium  8.00
Anglia  10.00
Olaszország  11.00
MAGYARORSZÁG  351.00

További kínálat az Unibet fogadóirodánál!

Attól tartok a szlovák meccs után még magasabb lesz az odds arra, hogy EB-t nyerünk... de komolyra fordítva annyira nem ismerem őket, így magunkbál indulok ki. Rossi a védelemre helyez hangsúlyt, de nem jön jól hogy Baráth még ha hajnalban meccset játszott és még most is repülőn ül. Benne van hogy betalálnak, de sok gólos meccset nem érzek, így a selejtező nyitányaként. Szerencsére Szoboszlai bomba formába került, vele nemcsak a támadásépítés javult, hanem ha Szalai ki tud brusztolni 1-2 szabit az ő harmadukban, akkor akár beívelés után akar direkt kapura veszélyes lehet a srác. Most így a hét elején 1-1 et várok - illetve pozitív híreket a csapatunkról, ami majd változtathat a tippemen :)
Ti mit vártok a meccstől?

*megtaláltam a szlovák csapat keretét...hogy milyen csapatokban játszanak, az alapján előttünk vannak, de még így is bizakodó vagyok. Az oddsokat tekintve a horvátok vasárnapi győzelmét nagyobb valuenek érzem, mint itt a szlovák győzelmet.

KAPUSOK: Martin Dúbravka (Newcastle United – Anglia), Matús Kozácik (Viktoria Plzen – Csehország), Marek Rodák (Rotherham United – Anglia)

VÉDŐK: Dávid Hancko (Fiorentina – Olaszország), Peter Pekarík (Hertha – Németország), Lubomír Satka (DAC), Michal Siplak (Cracovia Kraków – Lengyelország), Milan Skriniar (Inter – Olaszország), Lukás Stetina (Sparta Praha – Csehország), Denis Vavro (Köbenhavn – Dánia)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Matús Bero (Vitesse – Hollandia), Martin Chrien (Santa Clara – Portugália), Ondrej Duda (Hertha – Németország), Ján Gregus (Minnesota United – USA), Patrik Hrosovsky (Viktoria Plzen – Csehország), Juraj Kucka (Parma – Olaszország), Stanislav Lobotka (Celta Vigo – Spanyolország), Marek Hamsík (Talien Jifang – Kína), Róbert Mak (Zenit – Oroszország), Jaroslav Mihalík (MSK Zilina), Albert Rusnák (Real Salt Lake – Egyesült Államok), Miroslav Stoch (Slavia Praha – Csehország)

TÁMADÓK: Michal Duris (Anorthoszisz – Ciprus), Pavol Safranko (Dundee United – Skócia)

Szerzünk gólt a szlovákok ellen? Ha igen, kicsoda?

• Szalai Ádám 4.40
• Németh Krisztián 4.70
• Varga Roland 4.70
• Balogh Norbert 5.80
• Dzsudzsák Balázs 5.80

További kínálat az Unibet fogadóirodánál!

Magyarország igazából világelső fociban, csak hagyja, hogy néha mások is nyerjenek.

Kivéve ma, ma udvariatlan vendéglátók voltunk  :beerchug:

Idézetet írta: csabax Dátum március 22, 2019, 15:41:45
Magyarország igazából világelső fociban, csak hagyja, hogy néha mások is nyerjenek.

Magyarország 2 gólt is szerez Horvátország ellen? Bucak77 ráérzett!

Mindig közzétesszük az előző nap fogadását a Tippek menüpont alatt, ahova a magyar válogatott kapcsán Bucak77 tippje került ki a hét elején. Szalai Ádám és Pátkai Máté zöldbe lőtte fogadótársunk bátor ötletét!

Nézelődj a tippek között! ITT!


Az uj Puskas Ferenc Stadiont szerintetek melyik valogatott ellen avatjak fel, ki lesz a befuto?
Nekem elsore Belgium ugrott be, habar tudom nem lenne racionalis dontes. En Anglianak orulnek.
Ti kire tippeltek, kit szeretnetek?

Nem tudom, hogy linket szabad-e betenni, de az index aszongya:

"Az év ezen szakaszában a dél-amerikaiak nem játszanak tétmeccseket, meggyőzhetők lehetnek egy európai túráról, pláne, hogy a játékosaik nagy többsége Európában futballozik. A világranglistán Brazília a legjobb dél-amerikai csapat, a 3. helyen áll, Uruguay a 6., az argentinok 11.-ek."

Idézetet írta: RedMunchen Dátum május 29, 2019, 16:42:20
Az uj Puskas Ferenc Stadiont szerintetek melyik valogatott ellen avatjak fel, ki lesz a befuto?
Nekem elsore Belgium ugrott be, habar tudom nem lenne racionalis dontes. En Anglianak orulnek.
Ti kire tippeltek, kit szeretnetek?

Én szívesen megnézném, ha a '90-es évek NB1-es válogatottja játszana a Fradi BL szereplő csapata ellen :)
Válogatott szinten nem tudom mennyi realitás van, de a hagyomány és barátság miatt osztrák-lengyel-angol közül örülnék bárkinek, de lehet hogy végül az szovjetek oroszok jönnek majd egy másik barátságot szimbolizálva.

Én egy támadó jellegű csapatot választanék, abból is egy olyat, ami sörmeccsen verhető és nem feszül be. A dánokat például Jordánia is elverte egy ötgólos barátságos meccsen. De mivel az ilyen átadós meccs inkább pöcsmérce, csak a marketinges Ronaldós Neymaros Messis élvonal jöhet szóba. Mivel az európai élvonal épp tétmeccsel november közepén, ezért maradnak a brazilok és argentinok. Ha jönne Messi, felvezethetnék úgy, hogy ezúttal Messi megússza kiállítás nélkül?

Egy a baj, hogy ez tervezett átadás, ami burkoltan a magyar nyelven azt jelenti, hogy csúszni fog. Ha rajtam múlna, akkor a névadóból indulnék ki, és simán megpróbálnám a Real Madridot, vagy a Panathinaikost elhívni. Puskás edzőként is bőven vitte a saját hírnevét a világ különböző pontjaira, a Sol de América például kétszer lett paraguay-i bajnok, és ebből egyet Puskás vezetésével. Ugyanilyen alapon több kontinensről is lehet választani, mert Puskás nem szórakozott, mindenhol feltűnt a világban és hozta a kupákat. Az már megint más kérdés, hogy sajnos ez nem Öcsi bácsiról szól, az ő nevét sajnos eladták, mint egy darab sajtburgert.