Magyar Labdarúgó Válogatott 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


"Az étkezésben is lemaradt a magyar futball. De mondhatnám az erősítést is. Csak elég ránézni Cristiano Ronaldo vagy Lewandowski felsőtestére. Azok az izmok nem véletlenül kerültek oda. Rajtuk több izom van, mint egy átlagos magyar csapaton".

Ez nagy duma :D Bőven kiosztja a magyar focit.

"Adhattam én utasításokat, az egyik fülön be, a másikon ki. Jóformán azt is a szájába kell rágni egy játékosnak, mikor keljen fel, mikor menjen ágyba. Valahogy majd lesz. Sok helyen ezt látom".

https://index.hu/sport/futball/2019/06/06/radoki_janos_felcsut_augsburg_karrier/




Örülök nekik, azért méltó rangot ad majd ag eseménynek. Azt viszont számomra furcsa hogy Gera Zolit is itt búcsúztatjuk... nem értem miért kell ezt a két legyet ütünk egy csapásra dolgot erőltetni,  a Fradi felelőssége lett volna egy tisztességes búcsú gálameccs szervezés. Válogatott szintn nem is emlékszem hogy volt-e valakinek hasonló, akár  Királynak ilyen búcsú meccse hogy csak a közelmúltnál maradjunk...

Kisebb ország, de nagyobb futballhatalom, mint mi, ez az Uruguay. Ilyen szempontból tetszik, de nem gála ellenfél, ezek simán kispaddal jönnek egy pontért.

Kezdek ebben a védelemben összeesküvés-elméletet látni, ahogy ismételgeti a kommentátor. :D

"Orbán Baráth" "Orbán Baráth" "Orbán Baráth"




Nem tudom mi a rosszabb, hogy a szlovák a címert mutogatja a gólja után, vagy hogy Simek meg Bozsik a szakértő, nulla értelemmel.

Szoboszlai gólja szép volt, eredménytől függetlenül.


Sajnos öregebbek vagyunk, mint Szlovákia, ezért elfogyott a szufla a végére.

Ha ez nyer, ha az nyer, jöhet a matek!


Hol tart most a magyar labdarúgás?

Ahol 10 millió labdarúgó edző él, ott nehéz okosat mondani, ezért próbáltunk a tényekre hagyatkozni. Tovább