SPF Guru Prémium

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum július 07, 2020, 16:29:13
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/375407 Véletlen ennél a tippnél 10 egységnyi tét helyett, csak 1 téttel ment a meccs a versenybe :bash:, lenne rá lehetőség a tétet 1-ről 10-re emelni?

Amint privátban is jeleztem, nem lehetséges a tétcsere.

Szigo írása:

Tényleg 1.55 a szorzó a Lazio győzelmére? Ki az isten fog ilyen alacsony szorzón fogadni a Sasokra? Nem néznek a bukik mérkőzéseket? Nyilván a fotelfogadók tolják így is, mert csak ránéznek a tabellára, és azt látják, hogy a 2. helyezett fogadja a 8. helyezett csapatot, ez bizony sima H. Hát nem!

Aki látta a Laziot mostanában játszani, az rögtön pakolja az X2-öt. Olyan kilátástalan focival rukkolt elő mostanában a fővárosi csapat, amely rég látott formán kívüliséget jelent. Amit a Lecce ellen produkáltak, arra egy szó lehetséges: szégyen. A góljukat rohadt nagy mákkal szerezték a mérkőzés elején, ugyanis előtte egy perccel a Leccétől vettek el egy VAR-gólt, és az ellentámadásból a megzavarodott Lecce hátvédje bitang nagyot hibázott, amit kihasznált Caicedo. Vicces dolgokat lehetett látni amúgy a csapattól: a szögletet Luiz Alberto a túlsó alapvonalon túlra rúgta egyszer, mintha megye 3-ban lenne, Lazzari a labdát nem tudta beadni egy emberen keresztül, Felipe Caicedo amikor helyzetbe kerül folyamatosan feldobta magát, Ciro Immobile pedig több alkalommal is lesen volt, végül Patric – spanyol hátvéd – pedig szétharapta Donati kezét, ami miatt három mérkőzésre eltiltották. Szóval nagyon szétesett csapat benyomását kelti a Lazio. Annyi jó hír történt a csapatnál, hogy Luiz Felipe már vállalt egy félidőt, de ő sem váltotta meg a világot, semmiféle formát nem mutatott.

A Sassuolo ellenben nem tud hibázni. A Bologna ellen kifejezetten jól játszottak, egy pillanatra sem adtak esélyt Mihajlovic-éknak. De Zerbi mesternek megvan a rotációs lehetősége is, Boga és Bourabia is csak a padon kezdett Bolognában, de az előrejátékban ez nem látszott meg. Viszonylag Consigli is normálisan védett, de ilyen szériája hosszú ideig nem lesz, az biztos.

Ha itt nem potyognak a gólok, akkor sehol. Az időpont nem tökéletes, mert első mérkőzést játszanak 17:30-kor, de annyira adja magát a Sassuolo mérkőzésre való overezés, hogy nem tudtam otthagyni. A Lazio védelme kaki, a Sassuolo védelme dettó. Immobile talán nem lesz annyit lesen most, és beficcenthet gólokat is. Büntetőt is várok ismét.

fjazej írása:


2.75 a Sassuolo két gólja a Lazio ellen, és ez volt 3.40 is??Nem látták az irodák a Lazio előző meccseit?Ne vicceljünk már, ezt kb. olyan max 1.80-ért adnám.

Inzaghi fiai borzasztóan játszottak a Lecce ellen,Mancosu már a második percben vert Nekik egy bődületesen nagy gólt,amit végül kezezés miatt elvett a játékvezető hosszas VAR-ozás után,majd szinte az ellentámadásból Caicedo szerezte meg a vezetést a sasoknak egy nagy védelmi hibát követően, és innen kaptak ki 2-1-re egy nagyon gyenge Lecce ellen.Immobile visszatért azon a mérkőzésen,de labdával nem igazán lehetett megtalálni Őt, ha meg is találták, az esetek 90%-ban lesen tartózkodott.A védelem az valami katasztrófa volt, végig úgy éreztem, hogy sokkal veszélyesebb a Lecce,Acerbi-ék csak bóklásztak, semmi összhang nem volt, és a Sassuolo nem egy Lecce, itt komoly támadójátékkal kell majd szembe nézzenek a sasok.Patric piros lapos eltiltás miatt nem lesz ott a védelemben, ez tovább erősíti a tippet, mellette pedig nincs Lulic, és Correa sem, ez sem erősíti a Lazio győzelmi esélyeit.Nagyon gyenge formában tért vissza a Lazio a szünetből, és ez a rossz forma jó eséllyel tovább romolhat.

A Sassuolo nem feltett kézzel jön Rómába, és ha támadólag lépnek fel De Zerbi fiai, már pedig mindig úgy lépnek fel, akkor ezt a 2 lőtt gól meg kell, hogy legyen.A Berardi-Defrel-Caputo hármassal nem bírnak majd mit kezdeni a hazaiak, mellettük még ott van Boga is, akit a Bologna ellen padoztatott a mester.Nem egy töketlen csapat ez a Sassuolo, igaz a védelme eléggé gyenge, de a támadóegysége viszont brutálisan jó, és ennek most a Lazio fogja meginni a levét.

Nagyon jó mérkőzésre számítok a Stadio Olimpico-ban, a Sassuolo akár még nyerhet is, de a két gólt jó eséllyel megszerzik Haraslin-ék.

Gondoltam még az elején nem szólok, de a Real-Geta írása 'picit' az enyémre hajaz, tán a naplómba és a guruba is írtam, mintha ugyanazt olvastam volna vissza, de Szigo írt a napi tippekbe a Goro-Vitebskről (július 3), fjazej azt is elcsórta, és ugyanazt leírta a guruba, kb egy-két mondat majdnem szó szerint ugyanaz... (Hol jutott volna eszébe erről a meccsről írni, ha Szigo nem löki be az ötletét a napiba?!) Ez a Laziós írás meg kb. egy az egyben ugyanaz, nem sok saját ötlet van mellette, mert ok, hogy egy-két gondolat megegyezik, de ez kb. Szigo írása picikét átfogalmazva. Régebben is éjjel-nappal csórta fjazej az írásokat, ötleteket, az évek alatt nem sok minden változott. Legalább máshonnan csórná, de ilyen pofátlanul koppintani...

Majd adminék eldöntik, hogy mi a retorzió, de ez nálam minimum sárga lap, ami már a piros határát súrolja. Van olyan spori, aki ezért 'kiállítaná fjazejt, és visszaesőként jó időre el is tiltaná.  :D Kérem az 'ügy' kivizsgálását, és a megfelelő döntés meghozatalát. Tisztelettel: egy majom



Idézetet írta: Bazsika56 Dátum július 10, 2020, 17:57:23
Bocsi, hogy beleszólok ebbe a témába, de a saskák játéka tényleg teljesen szétesett a végére, ez a Sassi pedig bárki ellen képes berámolni pár gólt a jelenlegi olasz élvonalban. A 2 góljuk viszont 2,50-ért nagyon nem éri meg, mert ha ők rúgnak kettőt, akkor rúgnak hármat is, amivel 11-es oddsért megnyerik meccset.

A másik forgatókönyv, hogy a Lazio vagy 3 büntivel szétgyalázza őket és összejön egy 5,5 over 5,50-ért.  :ok:
látom megértetted a lényeget akkor  :redchug:

Köszönjük @fjazej a részvételt a játékban, és remélhetőleg ez mindenkinek tanulság. További sok sikert.  :ok:

#229 július 10, 2020, 22:04:26, fjazej
Az eléggé érdekes, sajnálom, hogy láttam a Lecce elleni meccsüket a Lazio-nak, hát mit írtam volna, csak a saját meglátásaimat írtam le, az, hogy én is kiemeltem, hogy Immobile sokat volt lesen?Hát így volt, miért másolás ez? Nem is olvastam Szigo elemzését, csak most, hogy így össze lett vetve, és valóban, az első mondatok hasonlóak, de hát mit írjunk? Ezek tények..

Amit a Goro meccsről írsz Oak, az miből gondolod, hogy lopás? Azért mert be lett írva napi tippekbe, akkor azt csak onnan csórhattam, vagy micsoda? Azért ez eléggé nonszensz..

Rólad meg loptam a Real elemzést?  ;D Az, hogy picit hajaz valami valamire, az nem azt jelenti, hogy csórás, Te is nézel meccseket, meg Én is, meg még itt sokan, és annyira hülye nem vagyok, hogy nagy nehezen bekerültem a Prémiumba, és másolgatni fogok elemzéseket, talán össze tudok Én is hozni egy-egy írást. Most Én is mondjam, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy Ramos el van ma tiltva? Akkor hogy nézel utána a meccseknek?

Ha jogosak lennének a vádak, akkor nem vitáznék itt,de ezt most abszolút nem érzem annak, de természetesen elfogadom a döntést.

Tisztelt játékosok,

Megkérünk benneteket, hogy óvatosan bánjatok a tippválasztással, s gyertek egyedi tippekkel, ne mások tippjeiből inspirálódjatok.

Ok, hogy játék, meg verseny, de itt az egyediséget értékeljük, s emiatt nem szeretnénk extra korlátozásokat bevezetni.

Köszönjük.

Üdvözlet Gurusok !!!
Sziasztok!

Tényleg régi-régi motoros vagyok, lehet, hogy sokan unják is már, hogy itt vagyok  :redchug:
Szerintem a GURU lényege nem a busás pénznyeremény - bár nyilván kecsegtető, a díjazás!
Úgy vélem, hogy a GURU - főleg az újraindított aktivitással az oldalon - egy lehetőség a beválasztott fogadók (GURUK) részére, hogy formálják az oldal közösségét, alakítsák a fogadói szemléletet. Lehetőség arra, hogy játékstratégiákat-gondolkodási módokat mutassunk be ezzel fejlesztjük/formáljuk a magyar fogadói szemléletet,

Nekem benne lenni öröm/büszkeség - de egyben felelősség és rang is, hiszen a főoldalon jelenünk meg napi szinten. Óriás köszönet, hogy ezt megtehetjük, és nagy tisztelet minden Guru és szerkesztő felé!

Haladjunk a kölcsönös RESPEKT irányába, s bár a pénz és a játék - vele a győzelem - elviheti az agyat, de ne vigye el a szívet!

Üdv, barátsággal:
Sound
UI.: pici tanácsocska, ha még elfogadjátok tőlem: ne csak a havi verseny statisztikáit, az éves listát is mérlegeljétek akkor, amikor tippet(szorzót), tétet választotok s a stratégiátokban a találati arány (mint a sikeresség záloga), is kövesse a szorzó/tét választását. Ne az legyen, hogy valaki külsős szakember ránéz s fogja a fejét, úgy mondja: Ennyi okostojás lúzer egy kupacban....

A PÉNZ NEM MINDEN

Fog-e frissülni még ma a lista?


Idézetet írta: SPF Admin Dátum július 17, 2020, 20:48:31
Melyik listára gondolsz?
Schindler listája gondolok.  ;)
De hagyjuk ezt.
A játékban található Unibet-listáról érdeklődtem.

Egészen pontosan az érdekelne, hogy mikorra várható tippelési lehetőség a román másodosztályra.



Sziasztok!

Igen még gyakrabban :)
Nekiültem a Milan meccs elemzésének, a szokásos stílusban 1.30-ért x2, kb 9:20-kor, mire befejeztem, kb 9.56-kor, már leesett a szorzója 1.27-re! Azaz frissült! Viszont a játékba nem lehetett beküldeni, így gyorsan átírtam DNB Milanra az elemzést.

Nem para - sőt tetszik a gyorsaság/frissités gyakoriság -, csak jelezni akartam, hogy a gyakorlatban ez ilyen.


ja...és az SP pontok miatt is :great:
Üdv.:
Sound

Kedves játékosok,

Amióta elindítottuk az SfGuru Prémium játékot a tippek indoklásai miatt nem igazán szóltunk, mivel előbb utóbb a tipp a lényeg, s főleg, hogy nyertes legyen. Azoknak akiknek bizalmat szavaztunk, reméltük, s reméljük, hogy jó munkát végeznek, s a szabályoknak megfelelően cselekszenek. A minap volt egy előzetes mely indoklás szempontjából mondjuk azt "hiányos" volt. Biztosan van több ilyen is, a részletekbe most ne menjünk bele.

A lényeg: a tippet meg kell indokolni!