ATP Miami 2019 tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


március 19, 2019, 11:46:19, SPF Admin
Heti ATP torna: Miami

Ide jöhetnek a tippek, vélemények stb.  :topbet_125:

#1 március 19, 2019, 11:48:03, SPF Admin
Fucsovics Federerrel edzett, és selejtezőssel kezd

A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel edzett hétfőn Fucsovics Márton, aki a férfiak számára szerdán elrajtoló miami keménypályás tenisztornára készül.

A 27 éves magyar játékos Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a svájci szupersztárral mosolyog a centerpályának számító Hard Rock Stadionban.


"Több száz ember előtt ütöttünk. Nagyon jó a centerpálya, nincs szél, és minden kifogástalan. Rogerrel jókat beszélgettünk a pihenőkben, kiderült, hogy egyenesen a reptérről jött a pályára" - árulta el a világranglista 36. helyezettje. "Az edzés után keddre is hívtak, de az nem biztos, hogy összejön, mert esőt mondanak. Rogerrel most csak a döntőben találkozhatunk, mert ő az alsó, én a felső ágon vagyok" - utalt arra, hogy februárban Dubajban élvezetes meccsen kapott ki Federertől a negyeddöntőben.

Fucsovics 29. kiemeltként vág neki a floridai szupertornának, így csak a második fordulóban - a legjobb 64 között - kezd, méghozzá selejtezőből érkező ellenféllel.

Az első mérkőzésére várhatóan szombaton vagy vasárnap kerül sor.

(forrás: MTI)

ATP Miami Tippjáték

A világ legjobb teniszjátékosai Miamiban találkoznak, s hatalmas harc várható a végső trófeáért. Tippelj a torna mérkőzéseire, s nyerd meg a főnyereményt!

Nyeremény:

1.hely: 20 euró Skrillen keresztül