Nagy szorzók mesterei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nagy szorzók mesterei

A következő napló egyfajta közösségi jegyzet lesz, a tippjátékaink legmagasabb nyertes szorzói kapcsán. Utólagos tippek nyilván, előre lenne a nagy buli, de elfér egy ilyen is a fórumon azt gondoljuk.

Kezdetnek bemutatunk két fogadót, akik már többször is nagy oddsot vadásztak, de próbálunk statisztikai érdekességeket is hozni a tippjátékok névtelen nagymenőiről, akiket érdemes követni.

Felhasználó követése funkció: Amennyiben regisztrálva vagy fórumunkon és követni szeretnél bizonyos játékosok tevékenységét weboldalunkon, azt megteheted, ha rámész az illető személy profiloldalára és megnyomod a követés gombot. Ezek után a tippek oldalon külön részlegen azon játékosok tippjeit láthatod, akiket követsz. E részlegen az általad követett személy neve mellett a szám azt jelöli, hogy az illető sportfogadás tippet hányan küldték be összesen.

Salvio

Közel 2 ezer hozzászólással és nagyjából 2500 tippel közösségünk aktív résztvevője Salvio, akit érdemes követni, hiszen mostanában többször is a nap tippjét szolgáltatta. Jó ötlet lehet ránézni, épp miket játszik meg, hátha épp tőle jön az inspiráció a fogadáshoz egy nagy szorzó kapcsán!

Kövesd Salviót!

Nap tippjei Salviótól az elmúlt hetekben:


Cpt. Szikla

Több ezer tipp, több ezer hozzászólás és több száz köszönet. Szikla Kapitány oszlopos tagja oldalunknak már évek óta, és az elmúlt hetekben remek jégkorong tippek érkeznek tőle a különböző játékainkba, melyekben teljesen ingyenesen vehetsz részt akár Te is, valódi nyereményekért!

Kövesd Cpt. Sziklát!

Nap tippjei Cpt. Sziklától az elmúlt hetekben:


Hogyan kövess egy felhasználót?

A fórum és az új weboldal kettőssége miatt nem feltétlenül egyszerű művelet a felhasználók követése, de itt a segítség! Ha vizuális típus vagy, akkor lentebb láthatsz egy mozgóképes megoldást más felhasználók követésére, de le is írunk egy módszert.

A főoldalon a Tippek, az SfGuru, a Játékok vagy bármely más játék menüpontja alatt keresd ki a számodra szimpatikus felhasználót, és a nevére kattintva kapott oldalon, ami egy profil, válaszd a Követés gombot! A profilján egyébként láthatod korábbi tippjeit, eredményeit, vagy épp üzenetet is küldhetsz számára.


19nita74

Remekül kezdte a hónapot 19nita74, aki kétszer is a nap tippjét adta. Ezzel az Spf Kupa első helyére is került, 14 500 ponttal. Az elmúlt hónapok alapján így már egészen jó helyzetbe került a Selejtezőben, hiszen ennyi ponttal már elérhető többnyire a Kieséses szakasz. A játékot havonta rendezzük meg, s a legjobb 4 játékos részesül nyereményben (győztes: 25 euró, döntős: 15 euró, elődöntősök: 5-5 Euró). Próbáld ki te is a játékot, a részvétel ingyenes!

Kövesd 19nita74-et!


For9

Egészen nagy szorzóval lett péntek legjobbja For9, aki 15-ös szorzót húzott be a kínai bajnokságból. Nem véletlenül volt ekkora oddsa a vendég sikernek, hiszen a hazai csapat soraiban olyan játékosok voltak, mint például a nemrég Chelsea-ben játszó Oscar, vagy épp Hulk, aki a Porto és Zenit sorait is erősítette korábban.

Kövesd For9-et!


Hogyan kövesd az előző nap fogadását megjátszó felhasználót?

A főoldalon a Tippek részlegen sokféle információ megjelenik, például az adott napra vonatkozó legnépszerűbb tippek is. Emellett azonban láthatod azt is, hogy az előző nap ki találta el a legnagyobb szorzót. Megjelenik a mérkőzés, a tippje és felhasználó neve is. Ez utóbbira kattintva a profilján köthetsz ki, ahol a Követés funkcióra kattintva elkezded követni a felhasználót. Ez annyit jelent, hogy a tippjei kigyűjtve megjelennek a Tippek menüpont alatt. Ha úgy döntesz később, akkor van lehetőséged a követés leállítására is.


19nita74

Újra lecsapott 19nita74, aki áprilisban már harmadjára adja a nap tippjét. Az Spf Kupában kísérletezik egy érdekes dologgal: tartalék csapatok mérkőzéseire játszik meg 4.5 overeket, így persze találati aránya nem magas, de ha beakad egy-egy jó tipp, az magas szorzót hoz a konyhára. Az SPF kupa amúgy olyan, mint egy virtuális fogadóiroda, virtuális egyenleggel. Próbáld ki te is a játékot, a részvétel ingyenes!

Kövesd 19nita74-et!


#8 április 20, 2019, 11:26:39, SPF Előzetes
Bucak77

Egy őrült mérkőzés első félidei pontos eredményét találta el Bucak77 még csütörtökön, és ezzel 141.00-es szorzót húzott be! Kiváló tippje nyereményt is ért, hiszen az Európa Liga negyeddöntőire szervezett játékunk első helyén végzett. Az első helyért 5.000 forint járt neki Skrillen! Vegyél részt te is valamelyik ingyenes tippjátékunkban!

Kövesd Bucak77 tippjeit!


turanszki

Félidei döntetlent talált el turanszki, aki a San Antonio Spurs - Denver Nuggets mérkőzésen húzta meg ezt a tippet jó érzékkel. Ha esetleg te is szereted a kosárlabdát és az NBA-t, akkor ajánlom figyelmedbe a Playoff játénkunkat, melyben ingyenesen vehetsz részt. A játék részletei bővebben ide kattintva!

Kövesd turanszki tippjeit!


kubler

Az elmúlt napokban többször is nagy fogása volt kublernek, aki pontos eredményekre is tippelt. Érdekességként: a Ligue 1, Bundesliga, LaLiga, Serie A leggyakoribb eredménye 1:1, míg a Premier League-ben a 2:0-ás eredmény.

Kövesd kubler tippjeit!


#11 július 04, 2019, 16:25:05, SPF Előzetes
Ghastly

Néhány napja a szorzók nem Haiti győzelmére utaltak, de ez nem zavarta Ghastly mestert, és behúzta a nagy szorzót.

Kövesd Ghastly tippjeit!


Szabcsi151

Barátságos meccsre volt remek tippje Szabcsi151-nek, aki ezzel behúzott egy hatos szorzót!

Kövesd Szabcsi151 tippjeit!


sunik29

Nagy szorzót fogott a minap sunik, egy brazil bajnokin talált el egy 6-os szorzót!

Kövesd sunik29 tippjeit!


Visszatért a Sith Sötét Nagyúr!

Szigo nem csak lötyögni jött, szombaton a nap tippje lett az övé!

Kövesd Szigo tippjeit!