Napi tipp - Május 12.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 12.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Sportág, időpont: Labdarúgás,JAPÁN: J-League. 2019.05.12 08:00
Esemény: Nagoya-Urawa
Tipp: gólok száma 4.5 felett
Odds: 5.75
Iroda: Unibet

A Japán Nagoya együttese a tavalyi szezonban is hajlandó volt kinyílni az ellenfél előtt. Főként hazai pályán szeretnek gyors támadásokat folytatni, amiből hazai gólok, és eredményes vendég, Urawa kontrák születhetnek. A Nagoya mérlege eddig 18:8, míg az Urawa 8:8-as gólaránnyal rendelkezik.

Sportág, időpont: Labdarúgás, Premierliga 16:00
Esemény: Burnley - Arsenal
Tipp: Félidő pontos eredménye  0-1 az Arsenalnak
Odds: 4.5
Iroda: bet365

Indoklás:Az Arsenal a legutóbbi 4 meccséből mindössze 1 pontot szerzett, mindenképpen fontos egy jó szezonzárás, még ha már  tétje nincs is. Ebben a szezonban az Arsenal főként a második félidőben dominált, de a két csapat közötti különbség az első félidőben is elő fog jönni.

2. tipp

Sportág, időpont: Labdarúgás, Lengyel Ekstraklasa 15:30
Esemény: Legia Varsó - Pogon
Tipp: hazai gólok száma 1,5 fölött
Odds: 1.5
Iroda: bet365
Indoklás: Varsó versenyben van a bajnoki címért (és a evvel járó BL indulásért), előnye 1 pont a második Piastival szemben. Így a mai cél nem is lehet más, mint a 3 pont. A vendégeknek gyakorlatilag téttelen a meccs, (talán épp emiatt) a védelmük nincs a helyet magaslatán, utolsó 5 találkozón 14 beszedett gól. Ha a Varsó komolyan gondolja a 3 pont megszerzését, nem lehet probléma 2 gólt verni egy motiválatlan és formán kívüli védelemnek.

Foci, Premier League 2019.05.12 16:00
Watford v West Ham
Tipp: x2
Odds: 1.66
Bet365

Az utolso fordulohoz erkezett a vilag legerosebb bajnoksaga, ellenben a Watford szamara hatra van az FA kupadonto, ami a legfontosabb meccs az iden. Ugy gondolom, h az nagyobb prioritast elvez egy tet nlkuli bajnokitol, ezert arra gondolok, h megy a pihentetes, amit a fovarosiak ki fognak hasznalni.

Kosárlabda Fülöp-szigetek Kupa
2019.05.12. 12:30
Magnolia Hotshots-San Miguel Beermen
S.M. Beermen -7.5 hk
1.85
Unibet

A hatodik mérkőzésre kerül sor a filippinó kosárlabda kupasorozatában.
A hazaiak a párharc előtt underdognak számítottak, mégis 3-2-es előnyben vannak.
Az előző meccset volt szerencsém bebukni, de az utolsó öt percben mínusz 13-ról szépen visszajött az S.M.
Furcsa, de eddig csak vendégsiker született a párharcban, ma is remélhetőleg így lesz, az elvárt hendivel.

Labdarugás, Olaszország Seria A.
2019.05.12. 20:30
AS Roma-Juventus
Tipp: Hazai csapat 1 góllal nyer
Odds: 4,4p
Iroda: Unibet
Indoklás:
A képlet egyszerű! A Juventus már bajnok, a Farkasoknak kell a pont, mindössze 4 pontra vannak a BL indulást érő helytől!
A hazaiak jó formában várják az esti találkozót, utoljára márciusban kaptak ki. A vendégeknél több játékos is kérdéses hogy pályára lép e?! Az utolsó 6 egymás elleni meccsükön kevesebb mint 1,5 gól született.
Így egy gólos hazai győzelmet várok!
⚽🕣🏟


Leicester-Chelsea
Foci, Premiership 16:00

Tipp: 6,5 gól felett @ 25.00 (unibet)

Grundfocit várok. A Chelsea elkészült erejével, szerintem bucira lesz verve. a Leicester akar majd tolni egy jó mecset, mint a tavalyi szezonzárón a Spurs ellen, amikor 5-4-et játszottak. Jellemző a Foxesra, hogy idény vége felé becsúszik egy-egy igazi over. A Chelsea BL helye fix, a hazaiak meg elöl-hátul gólképesek. a Chelseatől azt várom, hogy belemennek az adok kapokba, sokszor kiürül a középpálya, mmint jobb megye 3-as meccsek végén, amikor csak a kapuk előtt vannak események, hisz a játékosk addigra elfáradnak, és senki esm futkározik , és csak átjátsszák a középályát, nem tökölnek ott keresztpasszokkal.
Egy jó 5-4, 4-4- 6-3, itt simán benne lehet szerintem.
Két vesztes tipp után húzom, de szerelmes vagyk ebbe a tippbe, és nem játszom egy biztonságit, bízom benne nagyon

Sportág, időpont: Tenisz, ATP Róma selejtezők 12:30
Esemény: Lajovic - Evans
Tipp: Evans
Odds: 3.56
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Lajovic nagyot ment pár hete Monte Carloban, de ahogy lenni szokott egy kiugró eredmény után mindig esélyes egy visszaesés. Bedene után, Evans egy újabb nagyon kellemetlen ellenfél már a selejtezőben. A brit szerintem már túl sok lesz az eléggé hullámzó teljesítményű Lajovicnak.

Premier League 16:00

Tottenham - Everton
Tipp: 3,5 gól felett
Odds: 2.95
Iroda: unibet

Itt nem merem behúzni a snassz 2,5 overt, azt érzem hogy vagy lézengés lesz, vagy ámokfutás. A Spurs rendre overes meccsekkel fejezi be a szezont (tavaly 5-4, előtte 7-1), az Everton meg mostanában bombaformában, egymás után üti a nagyokat. Ami nem segíti a tippet, hogy nem lesz Kane és Son, de az Ajax ellen is Llorente beállása és Moura játéka kellett a továbbjutáshoz, vannak ott gólerős játékosok. A fáradtság és nagy ünneplés miatt hátul lehetnek gondok, az Everton xG-je rendre bőven 1 felett van, tét reaálisan nézve nincs, szóval jah, vagy gólparádé, vagy 0-0.

Kézilabda
NÉMETORSZÁG: Bundesliga - 30. forduló
12.05.2019 14:30
Kiel-Flensburg
tipp:x
odds:8.00
Bet365

A német bajnokság második helyezettje fogadja az elsőt. Gyakorlatilag ez a német szeged-veszprém. Kiélezett küzdelmet várok a meccstől. Legutóbbi találkozójuk is szoros volt, ott a Flensburg 1 góllal nyert. Simán benne van a döntetlen.

Sportág, időpont: Soccer » Spain » LaLiga2
Esemény:  Las Palmas - Cordoba
Tipp: Over2,5+BTTS+Over0,5 1st Half
Odds: 2,60
Iroda: bet365(Fogadaskeszito)
Indoklas: Hanyzok a hazai oldalon : Elsoszamu kapus R Fernandez(32/0), kozephatved J Cala (29/1), vedekezo kozepalyas Timor(31/1), balszelso hatved D Castellano(19/0) es meg 3 nem annyira meghatarozo jatekos.
Hianyzok a vendeg oldalon: jobbszelso J Romero (30/2), kozepalyas Toure (20/0) es meg ket nem sok meccset jatszo pali.
Nyomas nincs , kanari szigeti csapat bent marad , Cordoba pedig kiesik , az oddsz nagyot zuhant lefele a hazira, enyhen erthetetlen , a haziak potkapusa Nauzet Pérez 34 eves iden alig vedett(5/0) amibol csak 2x90 de igy is kapott 13 golt, J Martinez(20 eves) o is jatszott 2 meccset (a ket legutolsot), mindettonel kapott golt.  Igy nem hiszem ,h a hazaiak nyernek ugy ,h nem kapnak golt , es a fontos labdaszerzo, vedekezo jatekosaik hianyaban en inkabb egy gala meccset varok es sok golt.

Labdarúgás: Angol - Premier League 16.00
Tottenham - Everton
Tipp:4,5 gól felett
odds:5,75
Unibet

A végefelé közeledő Angol bajnokságban aTottenham szeretné megőrizni a Bajnokok Ligája Poziciót a 4. helyen.Az Everton meg szertne felkerülni az Europa Ligát biztositó helyezésre, matematikailag van is esélye.A Tottenham kulcsjátékosai nélkül is szertné megnyerni a találkozót.A legutóbbi találkozójukon 6 gól született.A tippem 4,5 gól felett.

Handball , Champions League Women
Rostov-Don - Győr  (2019.05.12.  18:00)
gólok 54,5 alatt
@1.57
unibet

A Rostovnak csak úgy lehet esélye ha a védekezésre operál és megpróbálja minél többször megszakítani a játékot. Szerintem az ETO sem fog fejjel a falnak menni főleg azért nem mert az ellenfél edzője az az Ambros Martín aki egy éve hagyta ott a gárdát és háromszor nyert BL-t a csapattal , így biztosan ha valaki akkor ő tud meglepetést húzni a győri kirakatcsapat ellen.


Tenisz, ATP-Róma, 15:55
Bautista - Seppi
Tipp: 19,5 játék felett
Odds: 1,57
Iroda: bet365

Indoklás: Az olasz játékosok számára a Grand Slameken kívül a római Masters az év legnagyobb fénypontja. Ennek megfelelően, nem meglepő, ha Seppi vagy Fognini meglepetést okoz Rómában. Nincs jó formában a rutinos Seppi, de abban biztosak lehetünk, hogy nagyon oda teszi majd magát Bautista ellen, aki szintén nagyon messze van jelenleg a legjobb tudásától. Nem sok játékos van a mezőnyben, aki jobban ismerné a római salakot, mint Seppi, és a tudása is elég legyen egy gödörben lévő Bautista ellen sz szorosabb meccsre.