Napi tipp - Május 14.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 14.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Változás "A nap tippje" játékban!

Mostantól csak a nyertes tippeket kell kiértékelni!  :ok:

Sportág, időpont: Tenisz Challenger Samarkand 8:30
Esemény: Hernandez-Fernandez - Zhurbin
Tipp: Zhurbin
Odds: 5.17
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Zhurbin két győzelmet már szállított underdogként hasonló körülmények között Shymkentben, majd megszorongatta a későbbi tornagyőztes Andrej Martint. Ezzel szemben Hernandez talán először jár ezen a 700 méterrel tengerszint feletti a környéken.

ATP Róma, 14ó
Zverev - Berrettini
Berrettini 11,5 game felett
1.61
bet365

Egy éve itt találkoztak és egy szorosabb szett után fel lett őrőlve az olasz, de olyan mintha az ezer éve lett volna. Akkor a német zsinórban nyerte a tornákat, idén (bár múlt héten már voltak felvillanásai) még egyet sem, Berrettini pedig ilyen rövid idő alatt is bezsebelt két tornagyőzelmet, és egyébként az utóbbi két versenyen finalista volt. Hazai pályán, jobb formában ezt a tippet illene simán hoznia az olasznak, akár két, rövidítésben elbukott szettel is zöldülne (Zverev előbb-utóbb biztos nyer egy szoros meccset  ;D).

Sportág, időpont: Labdarugas, Svéd Allsvenskan 19:00
Esemény: Hammarby - Ostersunds
Tipp: Mindket csapat golt lo
Odds: 1,75
Iroda: Bet365

Indoklás: Ma taktizalok, mivel ket tippet elbaltaztam sorozatban, de ezt elegge valoszinu dolognak tartom ma. Jol megy a Hammarby szekere, negyedik helyen vannak, utolso harom meccset megnyertek, igy ma hazai palyan se akarnak csalodast okozni. Utoljara Sirius elleni 2:0 kesz volt mar a felidoben. Elso szamu kapusuk Johan Willand ma nem jatszik, serules miatt, tobbi feltuntetett nev nem kulcsfontossagu jatekosok.
Az Ostersund se panaszkodhat, teny eredmenyeik nem olyan jok mint a hazaiake, de nem lesznek konnyu ellenfel - ot mecs a veretlensegi sorozatuk. Ali Keita indulasa ketseges, o az elso szamu kapusuk. Tobbi fontos jatekosuk rendben van.
Ma csak BTTS tippet teszem oda. Kapusok miatt, es foleg azer mer nem akarok a bunteto padra ulni :) Sok szerencset minden membernek!

Sportág, időpont:Tenisz, ATP-Róma, 14:00
Esemény: Zverev-Berrettini
Tipp: 22,5 játék felett
Odds: 1,88
Iroda: Pinnacle

Indoklás: Zverev tavalyi döntősként és 2017-es bajnokként vág neki a római mastersnek, viszont pocsék formában van a német. Münchenben és Madridban is "leszerepelt", talán köze lehet a korábbi betegségének, de valami nem klappol Zverevnél idén. Pedig ez a pálya nagyon fekszik neki és rengeteg megvédendő pontja van. A másik oldalon  a hazaiak feltörekvő reménysége a budapesti győztes Berrettini, aki kiváló formában és minden bizonnyal feldobja majd a hazai közeg. A lassú pálya ellenére kevés brékre számítok és hosszú mérkőzésre. Mindkét játékos motivált így esélyes a 3 szett is!

Labdarúgás: Russia Super League Women 18.00
Lokomotiv Moscow W - Torpedo Izhevsk W
Tipp:hazai csapat első félidő 2,5 gól felett
odds:3,75
iroda:William Hill


Az Orosz női első osztály 2.helyezetje találkozik a 8.helyezettel.A Lokomotiv Moscow W csapata legutóbbi egymás elleni találkozójukon 4 gólt szerzett az első félidőben.A bajnokság élére törekvő csapat szerintem ma is szerez legalább 2 gólt az első félidőben azért hogy magabiztos légkőrt biztositson a csapatnak a mérkőzésre.A tippem:Lokomotiv Moscow W első félidő 2,5 gól felett.

Foci, Belgium EL rájátszás
2019.05.14. 20:30

St. Gilloise - Kortrijk
3.5 over és mindkét csapat szerez gólt
2,50
bet365 fogadáskészítő

A rájátszásért menő tabella első két helyezettje találkozik ma, mindkét csapat meccsén rendre potyognak a gólok, Kortrijknál valószínűleg nem lép pályára egy potenciális góllövőjük, de nem félek, hogy így nem hoznák a fiúk az átlagot, elég ránézni az elmúlt meccsekre, egész jó oddsnak tartom ezt a formák függvényében...

 Soccer » Sweden » Allsvenskan »
Hammarby - Ostersunds
Tipp: 3.5 gól felett
Odds: 2,70
Iroda: unibet

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 14, 2019, 08:33:46
ATP Róma, 14ó
Zverev - Berrettini
Berrettini 11,5 game felett
1.61
bet365

Egy éve itt találkoztak és egy szorosabb szett után fel lett őrőlve az olasz, de olyan mintha az ezer éve lett volna. Akkor a német zsinórban nyerte a tornákat, idén (bár múlt héten már voltak felvillanásai) még egyet sem, Berrettini pedig ilyen rövid idő alatt is bezsebelt két tornagyőzelmet, és egyébként az utóbbi két versenyen finalista volt. Hazai pályán, jobb formában ezt a tippet illene simán hoznia az olasznak, akár két, rövidítésben elbukott szettel is zöldülne (Zverev előbb-utóbb biztos nyer egy szoros meccset  ;D).

NYERTES

WTA Rome - 19:35
Svitolina E. v Azarenka V.
Svitolina E.
@2.24
pinnacle

Svitolina nincs valami túlzottan jó formában mostanában viszont az utóbbi 2 év bajnoka itt Rómában. Ha ez nem jobb alkalom összekapnia magát akkor semmi. Azarenka nem rossz, de azért még talán sérülékeny énjét is hozhatja, hisz az utóbb időben párszor feladásra kényszerült.

Afriken, irjal harom mondatot hozza, ha nyersz, minden mondat otszaz ft vel emeli a nyeremenyed... :)

TENISZ, ATP - EGYÉNI: Róma (Olaszország), salak - 1/16 döntő
14.05.2019 19:05


Mérkőzés: B. Coric(15) - C. Norrie(45)
Tipp: Első szett nyertese C. Norrie
Odds: 3.40
Iroda: Bet365

Indoklás: Coric gyakran játszik 3 szettes mérkőzéseket, ahogy észrevettem szokása bealudni a meccsekbe. Ő az a tipikus lassú víz partot mos típus  ;D Azt nem gondolom hogy kifog kapni, de úgy érzem egy szettre jó lehet a brit fiú, aki nem kimondottan salakos játékos, de verte már salakon a 'mi fiunkat' Fucsovics Marcit(37), vagy épp a szerb Dusan Lajovicot(31) akik kimondottan szeretik ezt a borítást.

Labdarúgás Championship
2019.05.14. 21:00
West Brom-Aston Villa
F.i/Vége
Döntetlen/Aston Villa
6.4
Unibet

Egész délelőtt azon lamentáltam, mit kéne tenni erre a mai létfontosságú meccsre. Ikszre gondoltam, de végül is más teóriára jutottam.
Birminghami városi meccs, amelynek első meccsét a Villa nyerte egy góllal úgy, hogy fordított.
Ma egy kevés kockáztatással járó félidőre gondolok, és ha a hetvenedik percig iksz az eredmény, akkor a kinyílt hazai védelmet megkontrázzák a "Villások".

JÉGKORONG/ IIHF Világbajnokság
14.05.2019 20:15
Meccs: Svájc-Ausztria
Tipp:Hazai csapat 4.5 gól felett
Odds:2,45
Iroda:Unibet

Indoklás:Svájc az első meccsen egy laza 9-est gurított az olasz válogatottnak, majd a következő meccsen letteket verték meg.Ezzel szemben az osztrákok mindkét meccsüket viszonylag simán vesztették el.Mind az orosz,mind a lett válogatott belőtte a mostani tipphez szükséges 5 gólt.Svájciaknak kell a meccs ha simán továbbakarnak jutni, aztán majd számolgatnak meg pihentetnek a továbbiakban ha akarnak. Szerintem megerőltetés nélkül meglehet ez az 5 dugó.