A döntők kéthetes láza

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nagy döntők és nagy nyeremények várnak rád

Európában eseménydús időszak következik, hiszen a legrangosabb focitornák a döntőikhez közelednek, és a nemsokára a Roland Garros is rajtol.Vegyél hát részt az Unibet három ajánlatán ezeknek a zsúfolt heteknek alkalmával.

1.  50 ezer eurós fogadási verseny
Fogadj az FA-kupa, a Copa Del Rey, az Európa Liga, a Bajnokok Ligája döntőire és a Roland Garrosra, gyűjtsd a pontokat a ranglistán, mivel a 250 legjobb játékos nyereményben részesül. A végső nyertes pedig 10.000 eurót vihet majd haza.

2.  Élő bónuszprofit
Ne hagy ki a 25%-os élő bónuszprofitot az FA-kupa döntőjére (május 18.), Copa Del Rey-döntőjére (május 25.), Európa Liga-döntőjére (május 29.) és a Bajnokok Ligája-döntőjére (június 1.).

3.  Bajnokok Ligája tippjáték
Találd el a Bajnokok Ligája döntőjének első gólszerzőjét és, hogy hányadik percben sikerül hálóba találnia.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
A teljes részvételi feltételeket az Unibet ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Magyaroknak egyaltalan bonuszprofit van? A 2. szamu promo helyen nalam ez jon be, profit boost cimmel amugy: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/finals-fortnight/live-profit-boosts
A linknek megfeleloen fogadtam, es van is egy freebet a szamlamon 1500 Ft ertekben (gondolom arra kaptam), de joval a BL-donto elott, majus 26.-an lejar, cserebe barmilyen sporta, pre es live lehet vele fogadni. Aki szinten kihasznalta, az nezzen ra, nehogy lejarjon. Tipikus unibet promo  :D