Napi tipp - Május 29.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 29.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás: AUSZTRIA: 2. Liga 
2019.05.29. 19:10

Innsbruck - Liefering

Tipp: gólok száma 2.5 felett
Odds: 1.53
Iroda: bet365

Az osztrák másodosztály tét nélküli meccsén mindkét csapat odateheti magát a pályán. Legutóbbi találkozójuk 4:1 -el zárult a Liefering javára. Ebben a szekcióban egyébként is gyakoriak a gólok, ás tét nélkül nagyon ritka a feszes játék. Könnyedén beeshet három gól most is.

Baseball - 2019.05.29 01.10
Red Sox v Indians
Red Sox 2-vel nyer
Odds: 9
Bet365

WTA French Open - 29 May 2019, 14:30
Martic P. - Mladenovic K.
Over 27.5 Games
@3.60
unibet

Két nagyon jó formában lévő lány találkozik holnap, nálam ez lesz a nap meccs. Marticnak fő problémája akkor adódik, ha egy epkézláb ütőerővel szembesül, abból aztán fossa a hiábakat, Mlade munkája még nem ért össze Bajinnal, én szerintem ők majd a US Openen robbantanak. (meg is kell majd tenni végső győztesnek  ;D) Ezzel egyidejűleg még benne vannak a hullámvölgyek és remélhetőleg egy jó kis sérülésmentes, három szettes adok-kapok lesz.

Labdarúgás Kínai FA Kupa
Dalian Yifang-Shanghai Jiading City
4.5 gól felett
2.8
Unibet

A meccs kezdetére ez az odds nem lesz több, mint 2.3! A hazai csapat az elsőosztály középmezőnyében helyezkedik el, míg a vendégek egy alacsonyabb osztályú csapat, akik már négy kört sikerrel vettek.
Ez a nyolcaddöntős meccs puszta formalitás, remélhetőleg kiszolgálják a szurkolóikat Carrascoék.

Labdarúgás, Fülöp-szigeteki PFL
2019.05.29. 13:00

Green Archers - United Makati

Tipp: 3.5 gól felett
Odds: 1.90
Iroda: Bet365

Elkezdődött a fillipinóknál is a bajnokság, ahol két borzasztó formában lévő csapat találkozik egymással. A vendégek a legutóbbi 12 mérkőzéséből 11-et elvesztettek, a hazaiaknál ez 2-2-8. A Fülöp-szigeteki bajnokság eléggé gólgazdagnak számított mindig is. Szerintem egy adok-kapok itt is kialakulhat, egy gyors gólváltás sokat segíthet a tippen.

Sportág, időpont: WTA Roland Garros 11:00
Esemény: Mertens - Parry
Tipp: Parry +1.5 szett
Odds: 3.85
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Mertens salakon sebezhető, Zidansek ellen is eléggé megszenvedett. Parrytól legalább egy szettet várok, de akár a győzelem is meglehet.

Sportág, időpont: Tenisz, Roland Garros 12:30
Esemény: Maden - Nadal
Tipp: Maden játékai 5.5 alatt
Odds: 2.50
Iroda: Bet365

Indoklás: Maden későn érő típus, 28 évesen nyerte első ATP főtáblás mérkőzését (tavaly). Idén a Garrosra jó sorsolásának köszönhetően be tudott selejtezni, és még a főtábla is kegyes volt hozzá, Coppejans jött szembe neki , így itt lehet egy Grand Slam második körében. Ez messze nem az ő terepe... sokkal inkább az ITF és a kisebb ATP versenyek azok... Egy sok szorgalommal és munkával felépített, stabil tenyeresre alapozott játéka van a németnek, de igazából semmi extrája nincs, amivel bármi veszélyt jelenthetne a top játékoskra. Ráadásul megkapta a salakkirályt mára, aki mostanában nem nagyon kegyelmez senkinek... Ha Djokovicnak kiosztott nemrég egy 6-0-t meg egy 6-1-et is, meglepne ha Maden-t szorosabb szettekben tudná csak verni... Noha még a verseny elején vagyunk, nem gondolom, hogy Nadal ne pörögne 100%-on, szerintem a lehető legkevesebb időt szeretné a salakon tölteni.

Sportág, időpont: Labdarugas, Del Korea K1 League 12:00
Esemény: Gangwon - Jeonbuk
Tipp: Over 2,5 gol
Odds: 1,79
Iroda: Pinnacle

Indoklas: Gyorsan gyorsan egy koreait, nyom az ido...  Egy remalomnak tunt eddig Jeonbuk csapata, aki 13 meccsen veretlen volt Gangwon ellen ebbol 12 meccset megnyertek. Vegre ket honapja ezelott sikerult Gangwonnak nyerniuk Jeonbuk otthonaban 0:1. Ez a nyeremeny a Gangwon csapatanak egy fontos pszihologiai elonyt jelent, nem lesznek olyan idegesek az atkuk meg lett torve :) Gangwon jol megy, igaz utoljara veszitettek hazai palyan 0:1 Jeju csapata ellen, de elotte ott volt harom gyozelem a bajnoksagban plussz egy kupagyozelem. Gangwon egy meglepi csapat, Jeonbukon kivul pontott lopott hazai meccsben a vezeto Ulsan-tol, es a masodik Seoullal meg jatszott egy vesztes meccset a K1 ben, hogy rokton ra harom napjara megverje 3:2 re a kupaban :)
Ma a Jeonbuk fejjel az AFC nyolcaddontojeben lesz. Igaz ezt tobb mint ket het mulva jatszak, de bennuk lehet, a kinai Shanghai SIPG lesz a kovetkezo ellenfeluk. Szoval en latok itt bizonyos lehetoseget hogy a hazai csapat lojjon minimum egy golt, es kivancsian varom mihez kezd majd a bookiek szerint eselyesebb Jeonbuk. Sok szerencset mamberek!

Soccer » Czech Republic » 1. Liga »
29 May 2019, 18:00
Brno - Pribram
tipp: 3,5 goal over
odds: 3,8
iroda: unibet

indok: A benntmaradásért rúgják ma a csehek. Az utolsó 3 meccsén a Brno 4-5-6 gólokat rúgott. Egymás ellne sem ritka a 4-5 gól a Pribrammal. A pribram 4-1-3 gólokat rúgott, és mindig kapott gólt/gólokat. Ma sem lesz ez másként. Egy 3:2-es végét várok. Baxi sasoljon.

Labdarúgás, U20-as vb
Kolumbia - Tahiti /időpont: 20:30/
tipp: mindkét csapat gólt szerez a 2. félidőben
odds: 7.00
Iroda: bet365

Kolumbia az első félidőben bebiztosítja a továbbjutást, ha nyer, akkor 6 pontja lesz, és mindenképp ott van a legjobb 16 csapat között. A 2. félidőben csökkenhet a dél-amerikaiak koncentrációja, Tahiti pedig összehozhat egy gólt a vb-n. Eddig nem sikerült, de a statisztikák szerint Lengyelország és Szenegál ellen is a 2. félidőben volt aktívabb az óceániai csapat, egy gólváltást a 2. félidőben megkockáztatok.

Foci, EL döntő
2019.05.29. 21:00

Chelsea - Arsenal
mindkét csapat szerez gólt
1,66
bet365

Szerintem nem egy túlzottan védekezős meccs lesz ebből, mindkét csapat tud gólokat rúgni, egymás ellen a GG általában le is jön, mondjuk legutóbb pont nem, de egy semleges helyszínen játszott kupadöntőben teljesen más lesz a helyzet, remélem nem az európai porondon mostanában többször is látott inkább ne kapjunk gólt taktikán lesznek a csapatok... A fő góllövők bevetésre készek mindkét csapatban, jöhet az adok-kapok..

WTA RG, 14:30
Martic - Mladenovic
Mladenovic 2-1
4.75
bet365

Eddigi ket meccsuk egyarant 2-1 -es Martic sikerrel zarult, de tavaly borzaszto volt a francia lany, es par hete Isztambulban, a salakszezon elejen sem allt meg ossze a jateka, uj edzo, kis torna (GS-re hajtanak Bajinnal) stb. A nok fejeben nyomot hagy a h2h, szoval nem hiszem hogy siman nyerne Kiki, de jobb jatekos, es hazai kozonseg elott szerepel, ami nagyon feldobja a franciakat (a kvaliban parade, Mahut, Herbert, Mannarino honnan jott vissza stb). Torokorszagban ket tb-t bukott,  ilyen korulmenyek kozott azt a maga javara fordithatja. A Kiki szett kb ajandek sztem.

#13 május 29, 2019, 12:11:43, firgabácsi
Giro d'Italia 2019, 17. szakasz - Top 3

tipp: F. Masnada 1-3. helyen végez
odds: 8.00
iroda: tippmixpro

Azért ez a tipp mert ha ez ilyen oddsszért lejön biztosan nyerem a mai napot :D
Na jó, persze nem ezért. Masnada nagyon jó formában van, nagyon szeretne nyerni egy szakaszt, tegnap nem volt tőle messze, kinézem belőle hogy ma is megpróbálja.
Ma is végigmehet egy szökés azt gondolom, ha sikerül belekerülnie onnantól nagyon komoly sansza lehet mert hegyibefutó van, egy kb. 5 km-es 9%-os résszel benne ami neki jó lehet.

Foci, EL döntő
2019.05.29. 21:00
Chelsea - Arsenal
Tipp: X2 @ 1,66
bet365

Kanté és Rüdiger elvileg nincs, már a Frankfurt ellen is rezgett a léc a Chelseanél. Az Arsenal szerintem jobban egyben van (mint csapat), függetlenül most attól, hogy a PL végén milyen pocsék focit toltak, de akkor is csapatként voltak pocsékak. A Chelseanél azért Sarri meg Hazard is megy szerintem, meg egyébként sem érzem a fene nagy egységet. Az Arsenal meg ugye a BL miatt is kell küzdjön, szerintem egy ikszet vagy akár a győzelmet is ki tudja csikarni. Én egyébként döntetlent érzek, de ha döntenem kéne, az Arsenalt tippelném győztesnek.