Napi tipp - Május 30.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 30.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


2019.05.30.00:15
Copa Sudamericana
Penarol-Deportivo Cali
Over 4.5 gól
Odds:11.00
bet365

Foci USL Championship
Portland 2-Real Monarchs
5.5 gól felett
8.00
Unibet

A negyedik helyezett fogadja a tizenötödiket. A csapatok nem állnak hadilábon a góllövéssel, ezt ma is bebizonyíthatják. Az utóbbi időben a Portland is, míg a vendégek kétszer is löktek hat dugós meccset. Sőt, a múlt szezonban is volt egy 4-2-es meccsük. Remélhetőleg ma is megcsinálják.

Sportág, időpont: Tenisz ATP Roland Garros 11:00
Esemény: Cuevas - Edmund
Tipp: Cuevas
Odds: 1.57
Iroda: Bet365
Indoklás: Nincs jó éve Edmundnak, sérülése után nem tudott formába lendülni. Ha egy Chardy ellen döntő szettre kényszerült, akkor azt hiszem Cuevasnak nem kell aggódnia.

Labdarúgás:  FINNORSZÁG: Kakkonen - C csoport
2019.05.30. 14:00

GBK Kokkola- OLS Oulu

Tipp: gólok száma 3.5 felett
Odds: 1.53
Iroda: Unibet

A két finn harmadosztályú csapat utóbbi meccsén szeptemberben GBK Kokkola-OLS Oulu   4 : 2 eredmény született. Tavasszal a Kokkola idegenben nyert 1:3-ra. A Kokkola ebben az idényben hatot, majd ötöt szórt két legutóbbi ellenfelének. Most is hasonlóra számítok.

Tenisz, RG ffi páros
2019.05.30 12:30

Kubot/Melo - Daniell/Koolhof
2:0
2,10

Az alap oddsot sem ertem, nalam ezt siman viszi a Kubot/Melo paros, ezer eve egyutt toljak, jo formaban is vannak, az ellenfel pedig semmi kulonos, nalam ez eleg jo value, sajnos a sima gyozelmet tegnap ota levittek 1,50-1,45 igy azt mar nem tudtam beirni, de jo lesz ez is..

8.tipp:

Soccer » Switzerland » Super League »
30 May 2019, 19:00
Xamax - Aarau
tipp: Xamax goals 2,5 over
odds: 2,75
Iroda: bet365

Indok: Utolsó 2 meccsen 3:1, 2:1 egymás ellen. Ma a Xamax a benntmaradásért párharc 1 meccsét vívja. Nem egy világvero banda, de otthon a gyengébb csapatoknak (Sion, Thun) 3 és 4 gólt gurított. Az Aarau  a 2 ik liga 2ik helyezttje, az elso helyezett Servette is elverte oket 3-1 re.
Ma a *Neuchateli csapat is elveri oket 4-1 re.

bet365
Finn Ykkönen
FF Jaro vs TPV
TPV
Odds: 7.0
Túl magasnak tűnik az odds kicsit egyes más fogadóirodák oddsához képest, legalábbis néhány százalékkal. A finn gyenge liga, a bajnokság eleje, könnyen lehetnek meglepetések. Persze valószínűleg vesztes tipp, de van esélye.

Labdarúgás, Svéd kupa
2019.05.30. 15:00

BK Häcken - AFC Eskilstuna

Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.72
Iroda: Bet365

Két első osztályú csapat találkozik a svéd kupa döntőjében. A hazaiak jobb szezont futnak idén, 11 forduló alatt 15 pontot vernek eddig a vendégekre. Mindkét csapat többnyire overes mérkőzéseket játszik, ha nem görcsölnek rá a tétre, akkor jöhet a tipp.

ATP RG, 17:00
Fritz - Bautista
33,5 game felett
1.5
bet365

Fritz nagyon raerzett a salakra (ideje volt junior Garros-dontoskent), Bautista viszont spanyol letere nem rajong erte, es az ev eleji jo forma is a multe. Egy hete talalkoztak, abbol is dontoszett lett, sztem ma sem lesz sima meccs.

Sportág, időpont: Labdarugas, Dánia playoff 16:00
Esemény: Lyngby - Vendsyssel
Tipp: Over 2 gol
Odds: 1,79
Iroda: Pinnacle

Indoklas: Dan merkozes a Lyngby Stadionon ahol az elso divizios Lyngby vendegul fogadja Superligas Vendsysselt. Keves ember hinne a szezon elejen, hogy a Lyngby visszakerulhetne a Dan Superligaba iden. De megtortent, Lyngbynek tokeletesen sikerult a szezon tavaszi resze. Talan jobb evek varnak rajuk, foleg ha belegondolunk, hogy a ket eve bronzermes Superliga csapatbol kiestek az elso divizioba, raadasul olyan penzugyi nehezsegeik voltak, hogy a szurkolok es a tobbi ,,Lyngby Friends" mentettek meg adomanyokkal a kiralykek klubbot. A dolgok osszealtak, es most  Cristian Nielsen vezetoedzo csapata a Superliga kuszoben van ujbol. Lyngby 29 pontot gyujtott 14 tavaszi meccsben, es most att akarja vinni a jo format ebbe a ket merkozesbe is. A serultek listaja nem hosszu: Kristian Lindberg (csatar), Rezan Corlu (kozeppalyas) es Daniel Stückler (csatar).
Amilyen jo tavasza volt Lyngbynek, olyan rosszul sikerult a Vendsysselnek. Tavasszal csak egyetlen meccset nyertek, igy nem csoda ide jutottak. Majusban szerzodtettek ujbol a a regebben nagyon nepszeru edzot, Jens Askout, de szerintem ez a egyuttmukodes nem fog mar ugy mukodni mint azelott. Raadasul ma sok gondot okoznak nekik a serulesek. Ma nem latjuk a palyan a kovetkezoket: Matti Steinmann (kozeppalyas), Al Hadji Kamara (fontos csatar), Benjamin Källman (csatar) es Jon Dagur Thorsteinsson (csatar). Ugy erzem a vendegek sokkal fontosabb jatekosokat fognak ma hianyolni.
Szoros, ideges meccset fogunk latni ma, senki se akar hiba miatt vesziteni, de figyelmes lettem egy fontos tenyre. Vendsyssel valoban gyenge volt iden, de idegenben het meccsbol hatban sikerult golt rugniuk... Igy megprobalok egy azsia over 2 golt oda tenni. Sok szerencset memberek!

Indonéz foci 15:30
Persebaya-Semarang
X2
Odds 3,00
Bet365

Túl kicsi a hazaiakra az odds, annyira nem egyértelmű, hogy a 2 tré csapat közül pont ők győznének. Szerintem az X2-ben ennyiért nagy érték van.

2019.05.30. 20:00
Kosárlabda, Franciaország LNB Pro B

Vichy - Gries/Oberhoffen GC
Pontok száma - Hosszabbítással: 166,5 felett
Odds:1.85
Unibet

Foci, U20-as Vb, 20:30
Nigéria-Ukrajna
Tipp: Gólok száma páros @ 1.90 (bet365)

Igazából az indok egyszerű, a döntetlen mindkét csapatnak jó, iksszel mindkettő továbblép. Iksz esetén a gólok száma páros, de ha netán nem bundáznak, akkor is lehet a gólok száma páros. Tegnap két hasonló találkozó volt, mindkettőn jött a 0-0  ;D (A 0 gól is párosnak számít jelen esetben)

Kézilabda, Svéd Handbollsligan Play Off, 2019.05.30. 18:10
Alingsaas HK - IK Savehof
Tipp: Döntetlen
Odds: 7.50
Iroda: Unibet

Ettől izgalmasabb nem is lehetne a svéd kézilabda bajnokság döntője, az állás 2:2 az egyik fél 3 győzelemig tartó párharcában, tehát ma este mindent eldöntő összecsapás következik.
Szoros, végletekig kiélezett meccsre van kilátás, néhány napja is X-eltek már, akkor hosszabbítás után a Savehof ki tudta harcolni ezt az 5. meccset. Benne van a pakliban, hogy ezúttal is hosszabbítás fog dönteni a győztes kilétéről.