Napi tipp - Június 10.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 10.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás:  VILÁG: Világbajnokság - női

2019.06.10.  18:00
Argentína  Nők - Japán Nők

Tipp: gólok száma első félidőben 2.5 felett
Odds: 4.40
Iroda: Unibet

A japán női válogatott foci már számtalanszor bizonyította góllövő képességét. Argentína női válogatottja pedig elég hektikusan játszik.  Már az első félidőben esély van három gólra.

EURÓPA: Euro - Selejtező - 4. forduló
Csehország - Montenegró
Tipp: 1
Odds: 1.65
Unibet

Mindkét csapat hatalmas versébe szaladt bele Anglia ellen akik már szinte biztosan elloptak így egy továbbjutó helyet a két csapat elől. Túl sok nagy név egyik oldalon sincs, viszont a cseheket egységesebbnek érzem, otthon a közönségük buzdításával és a bolgárok elleni fordításban szerzett erővel megnyerik ezt a mérkőzést a csoport utolsója ellen, amivel nagy lépést tesznek a 2.hely felé.  Tipp: 2-0

Foci: EB selejtező

2019.06.10. 20:45

Lengyelország     -     Izrael

Tipp: hazai

Odds: 1,5

Iroda: bet365

Indoklás:a Lengyel csapat joval több klasszissal rendelkezik és hazai pályán kötelező a győzelem nekik.
mivel ha nyernek akkor jókora előnyre tehetnek szert

EURÓPA: Euro - Selejtező - 4. forduló
10.06.2019 20:45

Lengyelország - Izrael
Tipp: MINDKÉT CSAPAT LŐ GÓLT IGEN
ODDS:2.10
IRoda: Bet365

Mindkét csapatban megvannak a kulcsfontosságú játékosok, mindkét csapat szeretne nyerni ezért megfogják tenni hogy gólt lőjön a másiknak, most mindkét csapat is megszeretné mutatni mit tud egymás ellen, nagy csatára lehet számítani,
mindent megtesznek a játékosok hogy meglegyen a három pont!

Soccer » Europe » Euro 2020 »
Ukraine - Luxembourg
tipp: Ukraine 3,5 over
odds: 3,25
iroda: bet365

Indok:  Euro kvali, ahol a lUXEmburg már nem babzsák, akit kitomnek, ezért is rizikós. De bízom ukrajnában.
Szerbeknek is rúgtak 5-ot.
4-1es véget várok.

Foci - Női VB
Argentina v Japan
2. csapat 2.5 gol felett
1.66
Bet365

Keves kiszamithatobb focitorna van, mint e vilagbajnoksag. A favoritok rendre nyernek, ami aranybanya a holtszezonra is kitarto fogadoknak. Az argentinoknal a noi foci olyan, mint a kezilabda, a selejtezot sikeresen veszik, hogy a fotablan megsemmisito veresegek sorat szenvedje el. A japanoknal nagyobb a rutin, jobban benne vannak az europai korforgasba, harom golt varok toluk, ez egyebkent ez volt a standard golmennyiseg a favoritoktol az elso fordulo eddigi jateknapjain.

Labdarúgás, Euro2020
Spanyolország-Svédország
Tipp: gólok száma 2,5 felett
odds: 1,79
iroda:unibet

Két jó csapat találkozik,spanyolokba alapból benne van a 3 gól, de szerintem a svédek is meglövik a magukét.A gólfesztiválon se lepődnék meg. Egy jó 3-1re tippelnék.3-3 meccsükön 8-8 gólt rúgtak.

Labdarúgás, EB selejtező, 2019.06.10
Feröer-szigetek - Norvégia
gólok száma 2,5 fölött
1,80
unibet

Ugyan reális esélye az EB kvalifikációra egyik csapatnak sincs, testközelből láthattuk az elmúlt pár évben, hogy egyik csapat sem osztogatja ingyen a pontokat. Nincs egy szinten a két csapat, így aligha fullad unalomba a találkozó. Remek indikátora ennek, hogy az eddigi három selejtező során mind a két csapat mindkét meccse hozta a G-G-t, pedig mindketten nyomták a spanyolok ellen is. Ma sem lesz másképp, és ha megvan a G-G, onnan csak egy gól a tipp, nem hiszem hogy probléma lenne.

Sportág, időpont: Tenisz, Lyon Challenger 10:00
Esemény: Gaston - Zapata Miralles
Tipp: Gaston
Odds: 3.60
Iroda: Unibet
Indoklás: Gaston most jött fel juniorból, a franciák egyik legnagyobb reménysége, és kapja a szabadkártyákat, hogy megragadjon challengeren. Zapata nem egy nagy kaliber, bőven verhetőnek érzem egy top juniorral szemben.

Labdarúgás női
Argentína-Japán
1.f.i pontos eredménye 0-2
4.5
Unibet

Az argentin női foci eddig még közel sem tart ott, mint a férfi. Az utolsó öt felkészülési meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni. Noha Japán is hasonló mérleggel bírt, de az ázsiai csapat a végső győzelemre is esélyes lehet. Ma ezt már a félidőig be is fogják bizonyítani.

Sportág, időpont: Labdarúgás, EB 2020 kvalifikáció 20:45
Esemény: Lengyelország - Izrael
Tipp: Over 2,5 gol
Odds: 1,95
Iroda: Bet365

Indoklás: Gyorsan a lengyel meccset, mielott valaki kifujja elolem az overt. Lengyelek vezetik az amugy is konnyu G csoportot. Harom gyozelemmel most ugy nez ki jobb idok jennek a Lengyel focira. Ma nem lep palyara a kapusuk Barosz Białkowski es a serult Wojciech Szczęsny.
Izrael masodik helyen szinten veretlen, nekik ket gyozelmuk es egy dontetlenjuk van. Moanes Dabour  es Tomer Hemed serultek. Eran Zehavi csataruk aki vezeti a kvalifikacios gollistat het gollal harom meccsben jol van, es ma varok tole egy golt minimum :)
Hazai csapat a favorit, valoszinuleg jon a papirforma, es ha a vendegeknek sikerul egy golt lonni, akkor nagy az esely egy overre. Sok szerencset memberek!

Női labdarúgó VB
Argentina-Japán
Szögletek 8 felett
Odds:1.66
bet365

Labdarúgás női vb
Argentína-Japán, 18:00
Tipp: Lesz öngól
odds: 9.00
bet365

Na, mielőtt prigioni kolléga megint megver a sablon tippjével (ami megint jónak tűnik), húzok egy olyat, hogy lesz öngól. Igazából ahogy a férfi vb-n, öngól és tizi, semmit sem kell húzni, csak a buzi bet365 néha elfelejt kitenni a kínálatba ezt azt, és eddig pont ráérzett, melyik meccsen nem kell kitenni a tizit mert volt.
Na de az öngólra térve, eddig egy volt, de szerintem lesz itt még pár. A FIFA statisztikusai eleve szívesebben adnak öngólt, mint a köcsög UEFÁ-nál, ahol néha az egyértelmű öngól sem öngól, hogy rohadjanak meg. Szóval a FIFA tornák ilyen szempontból kedvezőbbek.
Az öngólt erre a meccsre azért húzom, mert hogy finom legye, az argentín lányok annyira nem ügyesek. Simán benne van, hogy egyik-másik hibázik. Remélem a Nadeshiko nem csak a mezőnyben akar dominálni, hanem az ellenfél kapuja előtt is, és ha sokat pattog a labda az argentinok büntetőterületén, ott bizony könnyen lehet, hogy egyik-másik dél-amerikai csaj beveszi saját kapuját.

(Egyébként amit még akarok írni, hogy a tizi sem rossz tipp, sőt jobb, mint az OG, mondjuk csak 2.70-es odds unibeten. Ahogy írtam, Argentína annyira nem túl jól képzett játékosokból áll,inkább harcos amazonok, latin lúvnyák, aki bizony könnyedén hibázhatnak, ha a kis japók elkezdenek kevergetni, de akár lehet itt lökés, visszahúzás, a kis japóknak nem kell majd sok, hogy elessenek. Érdekesség, hogy a a női Copán, ahol az argentin hölgyek 4 csoport-meccset toltak, mind a négy meccsen volt tizi, pedig ott nem volt VAR. A brazilok elleni meccsen elszenvedték a tizit, a másik három meccsen viszont kiharcolták. Szóval na, szerintem behúzni a büntetőt annyira nem balgaság, ráadásul ugye itt van VAR, ami előtt nem nagyon marad rejtve semmi.)

Labdarúgás, EB-selejtező
2019.06.10. 20:45

Írország - Gibraltár

Tipp: Lesz gól 18:00 előtt
Odds: 1.83
Iroda: Bet365

Írország hazai pályán fogadja Gibraltárt, ahol az első játszik az utolsóval. Eddig 3 mérkőzést játszottak egymás ellen, 3 ír győzelem született, gólarány 12-0. Hazai pályán vélhetően neki fognak esni az írek Gibraltárnak, ahol a sorra kidolgozott helyzetek és szögletek  egymást fogják követni. Ez egy sokgólos mérkőzés lesz, többnyire ír gólokkal, akik már a 18.perc előtt betalálnak.