Napi tipp - Június 15.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 15.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás Ausztrália Northern NSW
Broadmeadow-Lake Macquarie
gólok száma 5.5 felett
4.5
Unibet

Ezekben a zsibbadt ausztrál ligákban nagyon potyognak a gólok. Ezen a meccsen a hazai csapat második helyezettként fogadja az utolsót, de itt még a gyenge csapatok is szoktak 1-2 gólt rúgni. Tavaly is volt egy hat gólos meccsük, hátha megismétlik!

Foci - Copa
Venezuela v Peru
3.5 gol felett
5
Bet365

Venezuela meccsein a BTTS es a sok gol garantalt. Mexikotol harmat kaptak, majd USAnak guritottak egy harmast. Peru is egyszer nyer, egyszer veszit. Kiegyensulyozottsag egyik oldalon sincs, ellenben a golvaltas garantalt.

kerékpár 7. szakasz, Criterium du Dauphiné 2019, 2019.06.15 11:50

tipp: Thibaut Pinot nyeri a szakaszt
odds: 5.50
iroda: unibet

Pinot elég jó formában van úgy néz ki, igaz ITT-n rosszul ment, a miatt van most nagyrészt egy 25 sec-es hátránya összetettben, de a 2. szakaszon nagyon rángatta a mezőnyt, többször megpróbált meglépni, végül nem sikerült, de utána Froome ( aki azóta kezét, lábát törte és kihagyja a Tourt is ) azt nyilatkozta szerinte Pinot most a legerősebb a Dauphinén. Reméljük igaza volt.
Ez a holnapi szakasz már egy valódi hegyi szakasz lesz, ha nem ér végig szökés akkor reális a Pinot győzelem. Ki is jelentette ugye a verseny elején, hogy ő ide nyerni jött. Elég jó hajrás, legalábbis jobb lehet azoknál akik elvileg ott lehetnek vele a végelszámolásnál a holnapi szaaksz végén amennyiben többen együtt érkeznek be elől.
Ennél jobb tippnek tartom a Pinot top3-at holnapra, az tényleg esélyes ha nem megy végig szökés, de azzal az oddsszal nem lehet napi tippet nyerni  :laugh:

World Cup Women - 15 Jun 2019, 15:00
Netherlands W - Cameroon W
Bármikor gólt szerez - Gabrielle Onguene
@11
bet365

Természetesen alárendelt szerepet játszottak a kameruni csajok kanada ellen, többé kevésbé nem is volt náluk a labda és igyekeztek gyors kontrákkal operálni. Nos feltűnt, hogy Onguene nem lassú és elviekben bal szélen játszott, alkalmanként legelől maradt előrevágott labdákra, amit olykor begyűjtött és helyzetbe került, akár gólt is lőhetett volna. Hollandok ellen szintén nem nagyon lesz náluk a labda, szóval hasonló forgatókönyvre számítok, kicsit pontosabb befejezés után akár gólra is válthatja a villámgyors hetes.

Darts, ET 8
2019.06.15. 15:00

S. Whitlock - N. Aspinall
Aspinall nyer
1,57
bet365

Whitlock sajnos régóta csak nyomozza a régi varázsló formát, vannak felvillanásai, de nem tudja tartani hosszú távon a jó játékot. Ezzel szemben Aspinall a berobbanása óta azért egész tűrhetően játszik, igaz nincsenek nagy eredményei, illetve vannak nagy nullás meccsei (pl. mikor Lewis ellen 6-1-re kikapott egy olyan játékkal, hogy azzal egy sima angliai kisebb versenyen se biztos hogy meccset nyer..), de azért sokkal jobb idénye van, mint ausztrál ellenfelének. A ranglista alapján ez nagy rangadó, de a formákat tekintve kevésbé, ha nem is lesz sima, de Asp azért jobb formában van és behúzza ezt a meccset.

Labdarúgás: VILÁG: Barátságos válogatott-mérkőzés
2019.06.15.  13:30
Indonézia - Vanuatu

Tipp: gólok száma 2.5 felett
Odds: 1.52
Iroda: Unibet

A 260 millió lakosú Indonézia válogatottja fogadja a melanéziai Vanuatu együttesét. A realitás azt mondatja, hogy azt csinálhatnak velük amit akarnak. Akár lőhetnének tíz gólt is. Maradok a legalább három gólnál a meccsen. Ajándék odds-nak tűnik az 1,52.

Labdarúgás, Női VB
2019.06.15. 15:00

Hollandia nők - Kamerun nők

Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.65
Iroda: Bet365

Mindkét csapat egy gólos mérkőzéssel kezdte a világbajnokságot, Hollandia nyert míg Kamerun kikapott. A hollandok jobb játékerőt képviselnek, de egy kameruni kontra simán célba érhet.

Sportág, időpont: Tenisz, ATP Halle selejtező
Esemény: Rublev - Moraing
Tipp: Moraing
Odds: 3.40
Iroda: Unibet
Indoklás: Rublev pocsék formában, rengeteg kellemetlen vereség idén. Moraing hazai pályán van, nagy szervás akinek valószínűleg fekszik majd a fű.

World Cup Women - 15 Jun 2019, 15:00
Netherlands W - Cameroon W
Tipp: Tizenegyes és piros lap is lesz a meccsen @ 12
unibet

Igazából minden 2. meccsen van tizi, ez nem meglepő, és azért afrikai csapat játszik, náluk nem biztos, hogy a finomság dominál majd. Eleve jó kis éles meccsnek tűnik, és ugye simán lehet olyan szituáció, amikor a büntetőterületen belül szabálytalankodik valaki (akár utsó emberként, akár kapusként) hogy azért piros jár, és a tizi meg evidens. (nem fogadásépítő, mérk. eseményeknél fogadható opció)

Darts, European Tour 8
2019.06.15. 13:30
Darren Webster-José de Sousa
Tipp: Webster - 1,5
Odds: 3
Iroda: Bet365

Habár Sousa idén szerezte meg az első pro tour kártyáját, néhány kisebb versenyen való menetelésen kívül még semmit sem mutatott, a VB-n is láthattuk, kiélezett helyzetben a színpadon mennyire ideges tud lenni, Barnard ellen folyamatosan dobálta mellé a meccsnyilakat. A rutinra szavazok ezen a meccsen, még ha Webster is visszaesett egy kicsit mostanában.

DÉL-AMERIKA: Copa America - 1. forduló
15.06.2019 21:00
Venezuela - Peru
Tipp:1-2 Peru nyer
Odds:10
Bet365

Egy erős jo formában lévő csapat birkózik meg egymással, nehéz küzdelem lesz, Peruban vannak a legjobb ifjú játékosok, megfogják szerezni a három pontot

Foci: Norvég bajnokság

2019.06.15. 18:00

Haugesund     -     Brann Bergen

Tipp: mind 2 csapat szerez gólt

Odds: 1,80

Iroda: bet365

Indoklás: a Norvég bajnokság egy gólerős bajnokság és ez a 2 csapat között ritkán fordul az elő hogy nem talál be mind a 2 csapat

Soccer » Norway » Eliteserien »
Haugesund - Brann
15 Jun 2019, 18:00
tipp:3,5 over
odds:3,85
iroda:unibet

indok: 4, ill. 5 gól esett az utolsó 2 találkozójukon. Kulon kulon 2,5 es overes csapatok épphogycsak, de egymás ellen esnek a szólok szépszerével. Ma sem lesz ez másként a novég liga egyetlen meccsén. 2:3-as véget várok.

Kanada - Új-Zéland
Női Labdarúgó-vb, 21:00
Tipp: Kanada piros lapot kap
Odds: 20,00
Iroda: Unibet

Az unibet megint hozza a formáját. Kanada piros lapja 20.00-as odds, az, hogy mindkét csapat kap piros lapot, az meg 21.00-es. Valószínűleg a Copa több kiállítást hoz majd, de ezen a női foci vb-n is voltak már piros lapok. Kanada csapatából is kaphat bárki. Elsősorban az odds miatt tartom jó tippnek.