Napi tipp - Június 19.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 19.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Foci - Arany Kupa
USA - Guyana
tipp: USA 5.5 gól felett
3,25
bet365

Guyana lefeküdt Bermudának, a francia Guyanának és Haitinek is az elmúlt meccseken. Utóbbitól hármat nyeltek be. Az USMNT minden szempontból előrébb tart mint, Haiti, a hazai rendezésű tornán, ráadásul a nyitómeccsen egy közönségszórakoztató, sok gólos meccsen, teniszeredmény születik. Tipp: USA 5.5 gól felett.

Labdarúgás:  IZLAND: Pepsideild
2019.06.19.  21:15
KR Reykjavik - Valur

Tipp: gólszám: 5.5 felett
Odds: 8.00
Iroda: bet365

A két csapat legutóbbi találkozójukon 5:3-as eredményt ért el a Reykjavik javára. Teljesítményük rendkívül hektikus, de az izlandi fociban mindig benne van a sok gól lehetősége, pláne, ha a Valur van a pályán. Ők legutóbbi meccsükön is 5:1-et játszottak. Gól legyen hát hat!

Copa America
Brazília-Venezuela
mindkét csapat szerez gólt a második félidőben-igen
5.00
bet365

Elkezdődik a második kanyar az idei Copán. A házigazdáknak szerintem jót tesz, hogy nem szerepel a csapat kerékkötője, talán az argentinok is elgondokodhattak volna ezen. Na jó, Neymar az sérült.
Venezuelát láttam az első meccsen, kétszer is a Var mentette meg őket a góltól. A torna előtt második helyre tettem őket a csoportban, ehhez kell a bravúr. Remélem 0-0-ás félidőre löknek majd 1-1-et.

ATP - EGYÉNI: London (Egyesült Királyság), fű - 1/16 döntő
19.06.2019 14:30

Wawrinka S.- Evans D.

tipp:2-1 wawrinka nyer
odds:4
bet365

Mind két játékos jól teljesít füvön ezért egy szoros mérkőzésre kehet kilátás

kerékpár Svájci kör, 5. szakasz 2019.06.19 12:40

tipp: Lampaert 1-3. helyen végez
odds: 9.00
iroda: unibet

A mai szakasz Sagannak áll a legvége ugyanis egy 5% körüli 500m-es kaptató, de ha valamikor most végigérhet egy szökés.
Több csapat meg fogja próbálni és a Bora nem biztos hogy tud egyedül reagálni és végig üldözni a szökést ha más csapat nem segít be. Az sem biztos hogy feltétlenül akarják dözni a szökést.
Ha szökés akkor meg a Quickstep ismerve a csapat erejét, nehezen elképzelhető hogy ne "delegáljon" bele embert. Lampaertet látom erre esélyesnek, ideális neki a mai vonalvezetés. Hátha megcsíp egy dobogót.
Akik még szerintem nyerhetnek ma szökésből, Mohoric, Küng vagy Hirschi ( ők ketten biztosan megpróbálják mivel svájciak, dicsőség hazai pályán stb. ).

Labdarúgás, Ázsia, AFC Bajnokok Ligája
2019.06.19. 12:30
Urawa-Ulsan Hyundai
Tipp: 1. félidő gólok 0,5 felett
Odds: 1,57
Iroda: Bet365

A japán Urawa játszik a koreai Ulsan Hyundai csapatával. Háromesélyes meccs, pedig van egy visszavágó. Ez amiatt van mert míg a japán csapat szenved a bajnokságában, addig a vendégek a 2. helyen tanyáznak. Ráadásul otthon rengeteg gólt nyel be az Urawa 8 meccsen 15 gólt kapva. Szerintem már az első félidőben megrezgeti a hálót valamelyik csapat, leginkább a vendégek részéről várom ezt.

Football, Finland, Veikkausliiga
Jun 19 2019 15:30
HJK - FC Honka
tipp: 3,5 over
odds: 3,65
iroda: unibet
indok:
utolso 3 Helsinkiben lejátszott meccsukon 5-5-4 gól esett. Egyébként is otthon 3,5 overes a helsinki csapat. Ma 4-1 et várok.

Hátha ma le tudják játszani..

Tenisz, London ATP
2019.06.19. 17:30

Dimitrov - Auger-Aliassime
29.5 jatek felett
3,20
Unibet

A kanadait nagy tehetsegnek tartjak, utolso tornajan dontozott Stuttgartban, Dimitrovnak pedig ideje lenne visszatalalni egy kicsit a formajahoz, a jatekosok tudasa adott egy izgalmas tie-breakekkel fuszerezett 3 szettes meccsre, remelem ezt ki is hozzak magukbol es akkor a jo meccs melle a tipp is jon..

Ilkley challenger, 12:00
Napolitano - Humbert
Humbert nyer
1.6
unibet

Humbert alapbol jobb jatekos, top 10-et nem mondanek ra, de evekig stabil top 50-es lehet. Az utobbi honapokban nem jott ki neki a lepes, de a salak a leggyengebb boritasa, ez ra is nyomta belyeget az eredmenyeire. Jol szerval, raadasul balkezes, igy fuvon jobban megy neki. Bar meccset meg eleteben nem nyert gyepen, mert az elmult ket hetben a dontoig menetelo Troicki es a hazai palyan jatszo Haase-tol is kikapott donto szettben, de a holland ellen lattam, biztato volt par buta hiba mellett is, de teny hogy meg nem a legmegbizhatobb jatekosok egyike. Napolitano egy journeyman, semmi extra, hoz egy-ket jobb tornat, de 150-en belul meg nem jart 24 evesen. Ami miatt nagyon tetszik ez a tipp, az megsem a nyilvanvalo szintkulonbseg, hanem hogy az olasznak hetfon mar Wimbledon kvali (Bo5 meccsekkel). Mara amugy is varhato eso, ha elhalasszak esetleg meg biztosabbnak ereznem holnapra, igaz az oddsz igy is sok helyen beesett mar.

Euro U21 - 19 Jun 2019, 18:30
Spain U21 - Belgium U21
Felett 2.5
@1.53
williamhill

Mindkét alakulat vereséggel kezdett, a spanyolok 3-1re kaptak ki az olaszoktól, a belgák a lengyelektől 3-2re. Szerintem itt senkinek nem jó az egy pont, úgyhogy egy kis őszinte focit várok, aztán hátha bepottyan 5-6 gól.

Labdarugás, Európa bajnokság U21
2019.06.19. 18:30
Spanyolország-Belgium
Tipp: félidő/végeredmény-döntetlen/spanyolország
Odds: 4,33
Bet365
Indoklás: Az első fordulóban a belgák úgy kaptak ki, hogy jobbak voltak, azonban nem tudták a helyzeteket gólra váltani, így egy gólos vereséget szenvedtek a lengyelektől. A spanyolok szintén vereséget szenvedtek az olaszoktól, hiába szerezték meg a vezetést.
Mindkét csapatnak pontot/pontokat kell szerezni ha szeretnének a csoportból továbblépni, így szoros meccsen a végén spanyol győzelem jó lehet.

Skócia-Argentína
női foci vb
Tipp: Argentína piros lapot kap @ 10.00 (unibet)
Kezdés: 21:00

Mindkét csapat továbbjuthat még, ehhez Argentína számára egy szűk, egy-gólos siker is elég, Skóciának viszont a tj-hez illene sok-gólos győzelmet aratni. Szóval igazi jó kis küzdelmes, harcos meccset várok, eleve mindkét csapat inkább erőből éri el eredményeit, egyik sem a labdafényezős fajta. Az eredménykényszer,  a nagy tét miatt simán el tudom képzelni, hogy akár az eredmény őrzése miatt, akár azért, mert a másik csapat és frusztrált lesz valaki elkövet olyasmit/olyasmiket, amiért vagy két sárgával megy zuhanyozni, vagy akár egyből villan a red, ami csajoknál azért ritka, de akad rá példa.

Sportág, időpont: Labdarúgás, 23.30
Esemény: Kolumbia - Katar
Tipp: döntetlen
Odds: 5,0
Iroda: Bet365
Indoklás: Nem igazán értem, hogy miért tartják ennyire fixnek az irodák Kolumbia győzelmét. Katar az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött. Az utolsó 9 mérkőzésükből 7-et (!) megnyertek, és egy döntetlen mellett csak a braziloktól kaptak ki (ráadásul 6 meccsen még gólt sem kaptak). Az első fordulóban úgy értek el döntetlent, hogy 0-2-ről hozták vissza a meccset, de még így is gólokkal kellett volna nyerniük. Egyszóval bármennyire is jobbnak tűnik Kolumbia, ilyen szorzóért szinte kötelező megpróbálni a döntetlent.

ATP Halle
Struff J-L. v Khachanov K.
gémek 22,5 felett
@1.50
bet365

Az első körös meccsüket mindketten 2-0-ra nyerték, hasonló játékerőt képviselnek amit az oddsok is mutatnak.Khachanov K. jobb játékosnak látszik viszont Struff Stutgartban elődöntőig jutott , így a formájára sem lehet panasz.