Wimbledon 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megeloztel butyi, ez feltette a pontot az i-re a tegnapi kinyilatkozasom utan, idiota taplo barom, meg is erdemli, hogy soha nem nyer semmit...



Nem volt rossz elsore ez a Murrena (vagy SerAndy), jo lenne tobb nagy sztart is igy egyutt latni. Valahol olvastam hogy 99 ota nem volt olyan hogy egy noi es egy ferfi legenda egyutt vegyesparosban tolja (Graf es McEnroe), kar erte. Mami egyszer beesett a halo ala, azon jot rohogtem, felallni sem tudott elsore (https://www.youtube.com/watch?v=ywRTiocFLzU).  ;D

Persze, fure kell a rutin, de akkor is, vegignezve a ferfiak tovabbjutoit, a 16 jatekosbol csak ketten (!) 27 ev alattiak, Federer 37, Verda 35. Ahhoz kepest hogy mennyire agyon van reklamozva FA2, Tsitsi, Zverev, es a tobbi, egyedul a keson ero, 23 eves Berrettini es a 21 eves Humbert maradt talpon. Humberte nagy sztori, kerek egy eve meg tobbnyire futures tornakon jatszott (1.1-ert tettem kombiba Tirante ellen  ;D), egy het mulva top 50-es.



Babosek ma nem is toljak, de szepen nyilik nekik a kapu, Dabrowskiektol nem kell felni, Siniakovaekat vertek mar fontos meccsen, es remelem a Mertens/Sabalenka paros jut tovabb akiket tonkrevagtak Parizsban. 2.25 korul sztem van is bennuk ertek mara, Hsieh es Strycova ket nagyon kezu lany, fuvon nezni oket csoda, de pont az ilyen nagy utok ellen nem megy nekik, Ostapenko ketszer is megfingatta oket iden, es mar Sabalenkaek is. Es ugye Strycova holnap Serenaval elodontozik, eleteben eloszor jutott ilyen sokaig.

Egesz jol megy amugy Timieknek. Mladenovic nem tudott szervalni tegnap sem, de amugy parade amit muvel, a Babos szervak meg patentul mukodnek.  ;)

Ma egyedul a Querrey-Nadalon varok izgalmakat, Nadal nagyon durvan emelt a szinvonalan, sztem legjobb fuves teniszet jatssza, de Big Sam itt barmire kepes lehet. Van olyan opcio bet365-n hogy kettos hibak szama, Querrey-re 4,5 a hatar. Sztem jo az over ide, a paliknal ezt az egyetlen tippet talaltam mara. Eddigi meccsein utott 4,4,6,5 DF-et, Nadal ellen pedig meg kell huzni azt a masodikat, mert maskulonben levadassza. Vegig nyomas alatt fog adogatni, ha pedig esetleg 4-5 szett lesz, akkor siman zoldulnie kell. Mar alig varom a Federer - Nadalt  :ok:

#22 július 11, 2019, 10:19:25, alexthebest
Ugy nez ki a holnap delutan esos lehet. Nadallal a tavalyi utan megint kib@szna a behuzott teto?  ???

Wimbledon: A bukik szerint pengeélen a Fedal XL

Mint a régi időkben: a Roland Garros után a Wimbledonon is az örök rangadó. Olvasd tovább


Klaasen R./Venus M. - Cabal J.S./Farah R. V győz 3:1, 4,75 (Bet365)
Klaasen R./Venus M. - Cabal J.S./Farah R. V győz 3:2, 6,50 (Bet365)

A Cabal-Farah tandem legutóbb salakon és kemény borításon is legyőzte dél-afrikai-új-zélandi ellenfelét. Az is valószínűsíthető, hogy 36,5 fölé kúszik a "gémek higanyszála". Gyilkos kemény ütközet lesz a két kiváló egység között, ahol a pillanatnyi idegállapot győz. A 3:0-as és a 0:3-mas végeredmény egyaránt kizárható. Számomra a kolumbiaiak tűnnek egy hajszállal jobbnak. A csábító odds-ok megérnek egy próbát...:)

Federer elvérzik pénteken.



Idézetet írta: peshark Dátum július 12, 2019, 16:13:59
https://youtu.be/-I2aGtZRT9M

;D Amikor a biro is beszall a jatekba..

Mondjuk engem egy picit elszomorít, hogy mennyire nem fogott ütőt eddig a kezében, bár lehet nekem nagyok az elvárásaim. Bár itthon a labdarúgásban, az edzőknek/sporiknak se sok közük van a gömbérzékhez, de azért azt gondolnám néha ütöget vagy valami.  ;D

Volt egy idő, mikor rendszeresebben követtem a teniszt, kinéztünk versenyre is, mostanában kicsit hanyagoltam, de azért a tegnapi Nadal - Federer meccsbe kicsit belenéztem. Eszméletlen ez a faszi, hogy közel a 38 évhez (1 hónap) még ilyen szinten van. Tudom, genetika is, de mellé egy istenadta tehetség. Jó lenne egyszer látni őt élőben, egy ilyen tenisz történelmét meghatározó játékost. Az, hogy ennyi idősen döntőt játszik egy GS-n, nálam már önmagában is felér egy csodával. Jó eséllyel kap majd egy 3-0-át a szerbtől (őt még annyira se követtem manapság..), de még ez így is nagyszerű volt. Ahogyan néztem végül, 51 nyerőt ütött Nadal ellen..

Mindezt úgy, hogy azért a spanyol idén is nagyon ott volt a szeren, ahogyan olvasgattam lassították a wimbledoni pályát is. Mit gondoltok, mennyi annak az esélye, hogy még egy-két évig megközelíti ezt a szintet, vagy egyáltalán versenyben lesz még? Engem az lep meg, hogy itt a sok tehetséges fiatal, mégsem bírnak ezzel a nagy hármassal.. Mondjuk talán Federer nyilatkozta, hogy Wimbledon a rutinról is szól.