Napi tipp - Június 26.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 26.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Foci - Baratsagos - 2019.06.26. 11.00
Wil v Zurich
2.5 over
1.50
Bet365

A felkeszules elejen a helvetek szokas szerint egymas ellen toljak. Itt kulonosebben nem szamit, h a csapatok mely ligabol jonnek, mert a golok - meg gol nelkuli felidei allasnal is - garantaltan potyogni fognak.

Labdarúgás
Górnik Zsebrőzse-Karvina
2.5 gól felett
1.65
bet365

Labdarúgás: VILÁG: Barátságos mérkőzés
2019.06.26. 11:00
Usti n. L - Dukla Praha

Tipp: gólok száma 3,5 felett
Odds: 2.07
Iroda: Unibet

Ha két cseh csapat találkozik, amelyik ráadásul különböző osztályban szerepel, plusz délelőtt játszik barátságos mérkőzést. Akkor várható a magas gólszám. Háromszor hibáztam magas oddson, ezért most tutira lejön a hat gól is. Unibeten arra is teszek 6.75-es szorzóért. Itt elég a négy gól a játékban.

Sportág, időpont: Tenisz WTA Wimbledon selejtezők 15:00
Esemény: Shinikova - Cepelova
Tipp: Shinikova
Odds: 5.29
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Cepelova nemrég elődöntőzött egy füves ITF-en talán annak köszönhető ez az eltúlzott odds, de amúgy Shinikovának bőven lehet keresnivalója itt. Nagyon simán verte Larssont, hét ászt ütött egy kettős hiba mellet, míg Cepelovánál ez csak négy ász, öt kettős hibával. Cepelova elég messze van a legjobbjától, teljesen irreális hogy ekkora favorit legyen.

ATP Wimbledon kvali
Dustin Brown - Mikael Ymer
Brown nyer
1.5
bet365

Elias Ymert mar verettem, ugy fair ha Mikaellel is megteszem. Hozzatennem hogy benne nagyobb potencialt latok, de fuvon o sem egy rutinos spiler, iden jatszik eloszor ezen a boritason. Volt dontos Wimbledonban juniorkent, de az csaloka, csak es kizarolag olyan jatekosokat vert akik meg ma is ITF szinten, tobbnyire salakon szenvednek (a masik agon meg Tsitsipas, De Minaur, Fritz, Shapovalov, Hurkacz es a vegso gyoztes Opelka kuzdott). A sveddel szemben Brown egy igazi specialista fuvon, verte mar Hewittot es Nadalt is a fotablan, raadasul jo formaban van, ket hete Stuttgartban Zverev testen keresztul ment a negyeddontoig. Az elso fordulot mindketten konnyen vettek gyenge ellenfelekkel szemben, ez most egy szorosabb meccs lesz, de nagyon meglepne ha nem a raszta nemet menne tovabb.

Labdarúgás, Afrika Kupa
2019.06.26. 19:00

Uganda - Zimbabwe

Tipp: 1.5 gól felett
Odds: 1.57
Iroda: Bet365

A négy legjobb csoport harmadik is továbbjut, ez pedig esélyt adhat Zimbabwe csapatának is. A csoport legerősebb csapata, a házigazda Egyiptom ellen csupán 1-0-ra  kapott ki Zimbabwe, azaz nem szállt el teljesen. Ugandánál valamivel jobb csapatnak gondolom, de egy kis bundázás mindig belefér(het), éppen ezért inkább a 2 gólra tippelek csak, de csábító a 2.5 felett 2.87-ért is.

ATP - EGYÉNI: Antalya (Törökország), fű - 1/8 döntő
26.06.2019 16:00


Krawietz K.
ATP: 277.
-
Carreno-Busta P.

Tipp:2-1 krawietznek
Odds:6
Bet365





Mind a két játékos tehetséges

Uganda - Zimbabwe
AFCON 2019 - 19:30
Tipp: D. Onyango lapot kap @ 11.00 (bet365)

Onyango az ugandai kapus, gondolom megint ő véd majd, végül is lehozta a kongóiak elleni mecset 0 kapott góllal. Mivel 3 pont a zsákba, Zimbabwe meg 0 pontos, Ugandának a remi is jó, hát még ha netán vezetést szerez. Simán realitás, hogy ez esetben Onyango az idővel, az ellenfél idegeivel is játszik, amit majd a spori egy lappal honorál. Nem egy nagy tipp, de jobb ötletem nincs mára, úh. marad ez.

Foci, norvég kupa 18:00
Viking-Stabaek
Hazai csapat góljainak száma: pontosan 1 db
Odds: 3,10
bet365

Sportág, időpont: Labdarúgás, Afrika nemzetek kupája 16:30
Esemény: Nigeria - Guinea
Tipp: Over 2 gol ahc
Odds: 1,90
Iroda: Pinnacle

Indoklás: Afrikai nemzetek ligaja, B csoportjaban egy erdekes merkozest talaltam. Csoportfavorit Nigeria talakozik Guineaval. Nigeria sikeresen kezdte a csoportfazist, 1:0 gyozelemmel Burundi csapata ellen. A szoros eredmeny ellenere a jatek tavol se volt szoros. Nigeria uralta a meccset, 65% labdatartassal, raadasul a legjobb jatekosaik a cserepadon ultek. Masodik felidoben felalitottak a ket fontos csatarukat - Ahmed Muso-t a Odion Ighaloo-t. Igy Ighaloo palyara lepett a 73 percben, es a 77 percben el dontotte a meccset. Ma rokton az elejetol mindketten jatszani fognak, ebbol latszik nem akarjak lebecsulni ezt a meccset. Masreszt, hat pontal mar gyakorlatilag tovabjutottak.
Guinea csak dontetlenezet az elso meccsben 2:2 Madagaszkár ellen egy hatalmas csalodas volt. Eleg nagy bajok vannak a vedelemben. Ali Keita a Ostersund kapusa se zart jo napot. Harom madagaszkári kapura levesbol ketto a hata mogott vegzett. Amilyen onbizalommal kezdte Guinea ezt a meccset, ugy a masik felidoben elfarodtak, elveszitettek a koncentraciot, sokat hibaztak. Szoval ma se lesz ez jobb - keso delutan az Egyiptomi Alexandriaban ahol jatszanak minimum 35 fok lesz...  Szoval ezt ma kiprobalom a gólovert - 2 ahc, szep oddszal - 1,90 korul. Sok szerencset memberek!

Soccer » Finland » Kakkonen Group A » ,
26 Jun 2019, 17:30
JaPS - Sudet
tipp: 4,5 over
iroda: unibet:
odds: 3,30
Indok:
tegnap benéztem, gazli is ugyanazt rakta.
Ma még ezt nem adta senki, tehát: 3:0.4:2 volt a h2h ma is lesznek gólok szépszerével. Hazaiaktól min. 3at várok. De a vendégek is rúgnak golt.

Soccer » Africa » Africa Cup of Nations
Egypt - D.R. Congo
Today, 26 Jun 2019, 22:00
Tipp: x/1
Oddsz 4,1
Unibet

Indoklas : A brokkoli jol teljesit, nem csak a luzerpulban , hanem a valogatottban is , mint vezer szerintem ma is koze lesz az egyiptomi golhoz. A kongoiak elnezest kertek a gyenge teljesitmenyert, de szerintem ma sem fognak meglepetest okozni. A szunetig meg birni fogjak , de utanna egy parszor le kell hajolni a kapuban a labdaert .

Idézetet írta: chabialonso Dátum június 25, 2019, 22:00:55
Labdarúgás: VILÁG: Barátságos mérkőzés
2019.06.26. 11:00
Usti n. L - Dukla Praha

Tipp: gólok száma 3,5 felett
Odds: 2.07
Iroda: Unibet

Ha két cseh csapat találkozik, amelyik ráadásul különböző osztályban szerepel, plusz délelőtt játszik barátságos mérkőzést. Akkor várható a magas gólszám. Háromszor hibáztam magas oddson, ezért most tutira lejön a hat gól is. Unibeten arra is teszek 6.75-es szorzóért. Itt elég a négy gól a játékban.

NYERTES

Labdarúgás, Barátságos mérkőzés, 2019.06.26. 18:00
Grasshoppers - Rapperswil
Tipp: 5.5 gól felett
Odds: 5.60
Iroda: Unibet

Svájci csapatok játszanak egymás ellen, ahol jó esélyt látok egy gólgazdag találkozóra. Mindkét csapat elkezdte már a felkészülést, a Grasshoppers néhány napja 3:0-ra kiütötte az osztrák Altach együttesét, míg a Rapperswil két 1*45 perces mérkőzést játszott svájci élvonalbeli gárdákkal, amiken potyogtak a gólok (a Young Boys ellen 2:1, ezt követően a Xamax ellen 2:2, büntetők után 3:2). Ezúttal egy 90 perces mérkőzés során összejöhet legalább hat találat.