Premier League 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: chabialonso Dátum július 14, 2020, 14:36:24
Mindhárom csapat nyeretlen ebben a körben akik viaskodnak egymással a BL-ért , de ebből a MU a legnagyobb vicc . Rengetegen tették tippjátékokban hazaira, és -1.5-ös hazaira, aztán a 96. percben jött a Southampton egyenlítése. A beckelés ismét megbosszulta önmagát.
mégis miért lenne a MU a legnagyobb vicc? ez a Soton magasan presszingelő, hajtós csapat. Leicester ellenben ajándékozott 4 gólt a cseresznyéseknek, s a védelmük legbiztosabb pontja elintézte magának, hogy az utolsó 3 fordulót csak a lelátóról nézze.

kipukkadt volna a Chelsea is? utolsó három meccse közül messze a legkönnyebb a mostani, hétvégén FA Kupa, utána Liverpool idegenben, majd otthon zárják a Wolvessel. Én azt gondoltam félidőre már lerendezik, és nyugodtan lehet cserélgetni Lampardnak, erre fel félidő 0-0


s mire elküldöm 45+3ba vezetést szereznek  :laugh:

Részemről teljes mértékben várható volt az FC Liverpool bajnoki cím megnyerés utáni - saját magához képest - gyenge teljesítménye.

Picit ide is vág, hogy jelenleg 0:1-re vezet a Chelsea a MU ellen az FA kupában. Játékvezető 5 percet hosszabbít első félidőre, amiből 13 perc lett. Mi a cukros jószág indokolta ezt? A +11-ben persze belőtte a Chelsea. Akkor már maradnának fönn még 32 percet, aztán le lehet fújni.

Idézetet írta: chabialonso Dátum július 19, 2020, 20:19:08
Picit ide is vág, hogy jelenleg 0:1-re vezet a Chelsea a MU ellen az FA kupában. Játékvezető 5 percet hosszabbít első félidőre, amiből 13 perc lett. Mi a cukros jószág indokolta ezt? A +11-ben persze belőtte a Chelsea. Akkor már maradnának fönn még 32 percet, aztán le lehet fújni.

Baillyt ápolták sokáig, meg egyébként is rengeteg ápolás volt az első félidőben.


Megint egy jó cikk.

Egy idézet belőle:

Mikor hatéves lett, igyekeztünk szerezni egy megfigyelőt, aki leutazik Brentfordba megnézni, mit is tud ez a fiú. A csapat, amiben játszott, emlékeim szerint még meccset sem nyert soha, de szerintem gólt se lőttek. Mason úgy debütált, hogy 16-1-re nyertek, mind a tizenhat gólt ő szerezte. Egyből a helyi lapok címlapjára került. Emlékszem, azonnal hívtuk a United fejlesztési központjába: én kicsit korábban érkeztem meg aznap reggel, de már láttam, hogy ott rugdossa a labdát a parkolóban. Kérdeztem tőle, hogy »Te vagy az a srác, aki tegnap 16 gólt rúgott? Ahogy láttam, elég könnyen ment!«, mire ő azt válaszolta: »Ha én nem vagyok, kikapunk egy-nullára!«.

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/07/22/mason-greenwood-manchester-united-tehetseg-akademia-jadon-sancho/




Bezárt a bazár.
Végül tényleg könnyű lett a "tehenészeknek".



Legalább lesz egy pofozógép a BL-ben.

Idézetet írta: csabax Dátum július 26, 2020, 22:41:42
Legalább lesz egy pofozógép a BL-ben.

Ez nem korrekt a MU-val szemben; szerintem nekik van az egyik legkedvezőbb jövőképük :) A Pooltól és a Citytől visszaesést várok; nem lehet hosszú éveken keresztül ilyen kettős dominancia. Arsenalnak szerintem nincs minőségi kerete (legalábbis jelenleg), Spursnél ott van vasmacskának Mou :P; még a Chelseaben látok potenciált.
A MU-nál a Martial, Fernandes, Rashford, Greenwood négyes sokáig eredményessé és boldoggá teheti a vörös ördögök szurkolóit. Utóbbiról nyilatkozta a napokban Shearer, hogy benne látja azt a személyt, aki megdöntheti a gólcsúcsát. Meglátjuk; az viszont biztos, hogy bizakodóak lehetnek a Unitednél.