Premier League 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Amióta Jürgen Klopp az FC Liverpool menedzsere, a következő edzőket menesztették közvetlenül azután, hogy a Liverpool legyőzte ellenfelét:

Francesco Guidolin - Swansea
Slaven Bilic - West Ham United
Slavisa Jokanovic - Fulham
Jose Mourinho - Manchester United
Marco Silva - Everton

Azért ez komoly, nyilván egy folyamat vége a kirúgás, de Klopp berakta nekik a kiskaput. Mourinho nevét látni a listában külön öröm :D


Idézetet írta: TiB Dátum december 06, 2019, 13:03:07
Mourinho nevét látni a listában külön öröm :D
Aztán az sincs kizárva, hogy majd még egyszer felkerül  ;D

#125 december 07, 2019, 15:38:16, SPF Előzetes

Son kegyetlen nagy szólója. Végigviszi az egész pályán, utána gólt szerez :o 8)


Döntetlent játszik az Arsenal?

Tippjátékainkban az alábbi három tipp a legnépszerűbb, amikből egy 19-es szorzót kaphatunk.

Állítsd össze a szelvényt az Unibetnél ide kattintva!


A liverpooliaknak jon a klub vb, ezt tudom. Az angol ligakupat kimondva-kimondatlanul elengedtek ??? , csak mert a bukiknal 10-es szorzonal kezdodik a gyozelmuk a Villa ellen.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum december 09, 2019, 18:20:37
A liverpooliaknak jon a klub vb, ezt tudom. Az angol ligakupat kimondva-kimondatlanul elengedtek ??? , csak mert a bukiknal 10-es szorzonal kezdodik a gyozelmuk a Villa ellen.
A tartalékcsapat egyes tagjai plusz a cserék cseréi fognak játszani, mert a többiek a klub-vb-n lesznek a világ másik végén.


Liverpool - Watford: Gerard Deulofeu két kapura rúgása 4.00-es oddson

A Premier League éllovasa, a Liverpool a tabella utolsó helyezettjét, a Watford csapatát fogadja a 17. fordulóban. Bár azt nehéz elképzelni, hogy most fognak veszíteni a nyolc pontos előnyükből a második helyezett Leicesterrel szemben, abban viszont van némi valószínűség, hogy a Watford csatárának, Gerard Deulofeu-nek sikerül kétszer kapura lőnie 90 perc alatt.
A 25 éves spanyol játékos legutóbb épp idegenben szerzett gólt a Norwich ellen november 8-án. Csak két alkalommal talált hálóba az idei szezonban, de 36-szor próbálkozott és 16 alkalommal kapura is talált. A Watford már 2017 óta nem szerzett gólt a liverpooliak ellen és az utóbbi három meccsükön a Beatles városában öt gólos gólkülönbséggel szenvedtek el vereséget.
A mutatók nem a legbiztatóbbak, viszont nagyon kellenek a pontok a Watfordnak és a Liverpool kissé fáradt lehet a Bajnokok Ligájában való szerepléstől, ami eredményezhet legalább egy erőteljesebb próbálkozást a Watford részéről. Olvasd tovább és válogass más megnövelt szorzók közül is!

Gerard Deulofeu legalább kétszer lő kapura  4.00



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Az oddsok a William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.12.13. (08:48).

Maria szerint kedvencei az Evertont is legyőzik

A múltheti városi derbi után úgy érzi Katrina Maria, a Manchester United szurkolója, hogy újabb győzelem vár rájuk. Az Unibetnél 1.81-ért fogadhatunk a United hazai sikerére. Maria szerint egyébként Eric Cantona volt minden idők legjobb játékosa, ahogy ő fogalmazatott, Eric, a legnagyobb király!


Klopp 2024 :smitten:

"Jürgen Klopp új szerződése 2024 nyaráig szól a Bajnokok Ligája címvédő, a Premier League élén álló Liverpool FC-nél. Övé a klub leghosszabb győzelmi- és veretlenségi szériája is, emellett a Pool legjobb angol bajnoki rajtja. A német tréner egy Európa-liga- és egy BL-ezüst után az előző idényben jutott a csúcsra a Poollal. Még négy és fél évig folytathatja a munkát – mert saját bevallása szerint bőven akadnak még célok és bőven tudnak is még hová fejlődni tanítványaival. "

Néhány "apróság":

- Brexit hatása az angol focira:
A Brexitől kezdve lényegesen csökkenteni kell a légiósok számát. Jelenleg még olyasmi is előfordul, hogy a Premier League egyik-egyik csapatának 25 fős keretéből 16-17 focista külföldi. Ez a szám csökkenni fog, hiszen a 25 fős keretekben maximum csak 12-13 légiós lehet majd a jövőben.

- Brexit hatása az F1-re:
A következők székhelyei vannak Angliában: Mercedes (Brackley és Brixworth), Renault (Enstone), McLaren (Woking), Red Bull (Milton Keynes), Racing Point (Silverstone), Williams (Grove), Haas (Banbury), Honda (Milton Keynes).
Ezeken túlmenően a gumiabroncsokat gyártó Pirelli székhelye: Slough.
Kérdéses, hogy milyen sors vár az F1-es versenyautók gyártását és javítását végző (érdemes tudni, hogy egy F1-es autó esetében 20 ezer alkatrésznél is többről van szó) sok-sok ezer munkásra és munkahelyeikre az Európai Unióból való kilépés után.