Premier League 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Velemenyem szerint kellene egy kis valtoztatas a var-al pl. egy labda atmero vastagsagu vonal ami 20cm kb. Talan akkor a foci szeretetet nem olnek ki. Legyen egy kis tolerancia , es ha valaki ketelkedne egy gol ervenytelenitesen akkor csak elvennek a vonalat es szabad szemmel is lathato lenne a les .

Idézetet írta: Greipel Dátum december 29, 2019, 18:23:53
Pool kéz-->VAR-->gól
Wolves egyvonal-->VAR-->nincs gól

liVARpool

Idézetet írta: Greipel Dátum december 29, 2019, 18:23:53
Pool kéz-->VAR-->gól
Wolves egyvonal-->VAR-->nincs gól

Soha többé nem nézek PL-t, elég volt. Elképesztő ez a hátszél a FA részéről... :noway: :noway: :noway: :hanyas:

Azért az elsőt tegyük helyre:

Szabályos Pool gól --> Spori nem adja meg --> VAR --> Gól az ítélet, HELYESEN

A másodiknál pedig ment a vonalazás, ahol MOST született egy kedvező ítélet a Poolnak. Nincs ez mindig így :laugh:
(Elvett gól az AV ellen)



Érdemes böngészni a GiveMeSport táblázatát: ki mennyi ponttal szerzett volna többet vagy kevesebbet, ha nincs a VAR.   


Nevetseges ez a PL - VAR kapcsolat. Amikor nem egyertelmu, azaz nem lehet egy kikockazott kep utan azonnal eldonteni, akkor a tamadokat (golokat) kene segiteni. De az hogy percekig nincs jatek, csak a vakegerek vonalzoznak es bamuljak a monitort, az kinek jo?

Mellekes, de az unibet jatekban a GG-t huztam be. Ami vicces, az a szokas szerint felresikerult forditas. "O, szerencsetlen"  ;D

13 pontos előny egy forduló hátránnyal, még ha időnként jól is jött ki a Liverpool a VAR-ítéletekből, akkor sem tűnik ez döntőnek. Komolyan, én nem szeretem a Liverpoolt, de itt most épült egy nagyon erős csapat, ez ilyen szőrszálhasogatás, hogy bunda, bírók, holnap meg jön az időjárás vagy hogy szabadkőművesek fingját az Anfield felé fújta a szél, meg mindenfélébe beleköthetünk, de attól még döntő fölénye lesz a Liverpoolnak, amit csak a pályán mutatott játékkal lehet elérni.

Az angol sajtóban most vezető témának látom, hogy Guardiola mennyi pénzt tapsolt el, és hogyan költekezett Klopp. Kiadás-bevétel arányok, bejött igazolások és így tovább, simán látszik, hogy Klopp (és szeretem hozzáttenni, hogy a háttérszakemberek) csapatot építettek, Guardiola meg vett egyet. Ettől még utóbbi nálam nagyon top tréner, csak kicsit elmosódtak nála a dolgok a határtalanul költhető büdzsék miatt. Ha nem tetszik neki egy játékos, akkor egyszerűen hoz a helyére egy másikat, mintha Football Managert játszana élőben. Nyilván személyes vélemény, de a labdarúgás jövőjét szolgálja, hogy Kloppék munkája teljesen beérjen, és Guardiola elbukjon.

"A labdarúgó szabályalkotó szervezet szerint a Premier League nem jól használja a videó bíró (VAR) rendszerét, kizárólag a "tiszta és egyértelmű" hibáknál, nem pedig a pár milliméteres leseknél kéne vizsgálnia hosszú percekig."

"Ha valami nem tiszta első látásra, akkor az nem egyértelmű és nem kéne vizsgálni. Egy kamera szögből nézni az egy dolog, na de 15-ből és próbálni valami olyasmit találni, ami talán ott sincs, nem ezért lett a VAR. Egyértelmű és tiszta hibákat kéne kiszűrni."

Szabályalkotók: A Premier League helytelenül használja a VAR-t
https://keresztlabda.hu/2019/12/30/szabalyalkotok-a-premier-league-helytelenul-hasznalja-a-var-t/?fbclid=IwAR1yPqFZqQgsjwXhFDbSp1OCb1EdCIqY_WOboJgb0qlRFF0pPx7FuEqG1Qg




Azért az kemény, hogy a Tottenham majdnem minden évet kihozott nullára..


Angoloknál ha valaki eltiltást érő lapot kap, az az FA Kupára érvényes, vagy csak bajnokira?

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 02, 2020, 11:48:25
Angoloknál ha valaki eltiltást érő lapot kap, az az FA Kupára érvényes, vagy csak bajnokira?

Arra a sorozatra ervenyes, ahol kapta, PL-s eltiltas nem toltheto le kupameccsen es forditva.


Fogadj megnövelt szorzókkal a Premier League mérkőzésekre

Válogass kedvedre és fogadj a William Hillnél a Premier League összecsapásokra ajánlott megnövelt szorzókkal. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org