Premier League 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Greipel Dátum január 23, 2020, 07:12:02
Mehet nyugodtan a vendég mára is? Hasonló a helyzet, mint a Leicester ellen volt.

Miben hasonló? ???

Szerintem az volt az utolsó igazán vérre menő meccse a Poolnak a bajnokságban, hiszen a Leicester egy győzelemmel egészen közel kerültek volna a tabellán a Vörösökhöz. Nem így történt; egy totálisan fókuszált és teljesen felpörgött csapat lépett pályára és a szezon legjobb játékát nyújtva idegenben megsemmisítették a Rókákat.
Nehéz megjósolni, hogy mennyire fontos az öltözőben a veretlen szezon, de én azt várom, hogy inkább a nagyok + ősi rivális ellen lesznek igazán élesek (City, Chelsea, rendes leszek Arsenal, Everton), a többi meccsen már szóba jöhet pl. egy kis pihentetés is.
Szerintem nyugodt V-ről nem beszélhetünk, mert a fentiek miatt; továbbá a Farkasok veszélyessége miatt benne van a hazai pontszerzés.

Ha nem is mindenhez, de egy dologhoz ért Nuno Espírio Santo: képes megtréfálni a nagyobb csapatokat.
Azért ez eléggé impozáns lista: Manchester City (2x), Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Real Madrid, Tottenham, Arsenal és Sevilla.

A Guardiola-féle csapatot kétszer is megszivatta, mind a kétszer Traoré jó játékával, de például a Liverpoolt is verte, igaz, akkor erősen tartalékos csapattal lépett pályára Klopp, mert kupameccs volt. Kiütni egyszer sem tudta még Espírito Santo csapatát Klopp, azért annyira képesek fegyelmezetten védekezni. Nagyon jól kontráznak, nem hiába csak a nagyobb klubok számára kellemetlen ellenfél a Wolves. Megfigyelhető volt, hogy a portugál trénert valahogy jobban motiválják az ilyen meccsek, ráadásul elvehetné a Kloppék veretlenségét is. Szerintem sokkal jobban kell tartania egy ilyen csapattól a Liverpoolnak, mint a City - Chelsea - Tottenham típusúaktól, belőlük könnyebb készülni. Én már hetek óta nézegetem ezt a meccset, lehet nagyon mellélövök majd, aztán belefutok egy vendég 4-0-s sikerbe, de látok rációt abban, hogy megszorongatják este a Liverpoolt.

A Wolves 3-4-3-ban játszanak, illetve 3-5-2-ben, azért lesz ez veszélyes a vendégekre nézve, mert Robertson nem mehet fel annyit a támadásokkal, mert Adama Traorét nem lehet otthagyni egyedül VVD-vel. Traoré annyi izmot pakolt magára, annyira erőteljes lett, hogy van Dijk sem biztos, hogy elsöpri, lábon pedig egyik vendég védő sem tudja lekövetni őt, sebességben akkora előnye van mindenkivel szemben. Ha lesz üres területe, akkor nagy gondban lehet Klopp, szerintem kellenek majd a bravúrok Alissontól.

Az Unibetnél valamiért úgy érezték, hogy Traoré születési évét oda kell írni zárójelbe ;D

Nincs túl jó kapcsolatban a VAR-ral a Wolves, különösen Raúl Jimenez tudna erről mesélni, több gólját is elvették. Nem LiVARpool vitát akarok kirobbantani (szerintem nem befolyásolja döntően a bajnokság alakulását a VAR), mielőtt félrteérthető lenne, ez a Wolvesról és egy fogadási ötletről szól, mivel hiszek a VARkarmában, hogy ezúttal Jimeneznek vagy épp a gyors Traorénak fog kedvezni.

Lesz büntetőrúgás a meccsen - 3.75
Hazai csapat büntetőt rúghat - 10.00

Nem hinném, hogy ez a valóságban is így lesz, de a Tranmere csapatára sűrű napok várnak.

Meccselnek február 25-én, 26-án, 28-án, aztán március elsején. Egy hét alatt négy meccs?

Idézetet írta: TiB Dátum január 24, 2020, 08:44:08
Nem hinném, hogy ez a valóságban is így lesz, de a Tranmere csapatára sűrű napok várnak.

Meccselnek február 25-én, 26-án, 28-án, aztán március elsején. Egy hét alatt négy meccs?

Három biztos lesz.  ;D


#217 február 02, 2020, 10:53:14, TiB
Mourinho mérlege Guardiola ellen:

22 mérkőzés - 5 győzelem - 6 döntetlen - 11 vereség

Tottenhammel javítani a mérlegen, na ez a szép feladat :)

Idézetet írta: TiB Dátum február 02, 2020, 10:35:56
Mourinho mérlege Guardiola ellen:

22 mérkőzés - 5 győzelem - 6 döntetlen - 11 vereség

Tottenhammel javítani a mérlegen, na ez a szép feladat :)

Javított a mérlegen. :D


Eldőlt? Mindenki térdre kényszerítve!

A bet365-nél a Liverpool bajnoki címe 1.001-es szorzóért játszható, az Unibetnél pedig már fogadni sem lehet rá.


Most már meglehet a bajnoki veretlenség is. Elképesztő, mennyire dominálnak idén. 24 Gy 1 D 0 V. Lehet 25-30 pont a végső különbség a másodiktól, és 105 pont vagy afelett, ami szintén rekord. A City már 6 vereséggel áll...

Most ez lehet hülyeség, de mintha már olyan szinten lennének, hogy akármit csinálnak, jól fog elsűlni. Alissont berakja Klopp csatárnak, rúg egy mesterhármast. Időnként összeáll ennyire egy-egy csapat, példát is tudnék, de az már vitaalap lenne. Ez leginkább csapategységet tükröz nálam, és bővebb értelemben, még a büfében is finomabbra főzi a kávét Stacie az Anfielden mostanában.

#222 február 05, 2020, 14:30:54, TiB
Azért nemsemmi, hogy a Liverpool az utánpótlás csapatával is nyer az FA-kupában.