Napi tipp -Július 1.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Wimbledon WTA
Svitolina - Gavrilova
Gavrilova nyer
3.84
pinnacle

Bár az ukrán mostanában mindig elintézi az ausztrált, sérülése (Monfils) óta nem az igazi, és ez a borítás egyébként sem kedvez az egyre kevesebb kockázatot vállaló, darálós teniszének. Na nem mintha GS-eken menne neki... Visszatérése óta egy meccset nyert, ötször kikapott, köztük bohócoktól is. Gavrilova is ilyen sajnos, de néha össze tudja magát kapni, tipikus nehéz elsőkörös ellenfél, így látok értéket a tippben.

Wimbledon ATP
Arnaboldi, Andrea - Karlovic, Ivo
Total Number of Tiebreaks - Over 1.5
@1.64
unibet

Karlovic neve majdhogynem garancia a tb-re, nagy szerva, fakéz a fogadásnál. Grand slam. 3 nyert set. Bőven beleférhet 2 tiebreak.


Bowls - 2019. 07. 01. 09:00
Mark Royal - Edward Elmore
tipp: 1
odds: 1,50
iroda: bet365

Az ötödik torna következik. A júniusi versenyek alapján Royalnak áll a zászló, kifejezetten jól megy neki azokon a tornákon, amikor Elmore is a három fős csoport tagja. Az egymás elleni mérleg 4-0 Royal javára és a tornagyőzelmek tekintetében is Mark az eredményesebb. Edward a kiélezett meccseket szereti, a TB-k során 80% a győzelmi mutatója, ezzel a második legjobb a mezőnyben, igaz a két ilyen veresége közül egyiket pont a mumusától szenvedte el, holott egy laza 11-0-át is kiosztott azon a meccsen Royalnak, de a siker akkor sem jött össze és most sem fog.

Wimledon ATP
2019.07.01. ~19:00

Su-Wei Hsieh - Jelena Ostapenko
Elsőnek veszi el a másik adogatását - S-W. Hsieh
1,90

Ostapenko az RG gyozelmen kivul nem sok mindent tett le az asztalra, foleg az adogatasokkal all hadilabon, raadasul eleg lassu kezdonek szamit, ahogy nezegettem az elmult meccseit, az elso szettekben rendre belealszik az adogatasaiba, gyakran a szettet is elveszti... Hsieh nem mondhato tul jo jatekosnak, de a jelenlegi Ostapenkonak siman problemat jelenthet.. Hsieh raadasul Ostapenkoval szemben turhetoen szokta kezdeni a meccseit, nekem ez eleg ahhoz, hogy megjatsszam, hogy Ostapenko veszti el eloszor az adogatasat.


Wimbledon ATP

Moutet-Dimitrov 15:30

Tipp: Moutet nyer
Odds: 4.43
Iroda: Pinnacle

Aki otthonosan mozog a tenisz világában, annak valószínűleg nem kell bemutatni Dimitrovot. A bolgár képes ugyan zseniális ütésekre, ám úgy tűnik még sokszor benne sem tudatosul: mérkőzéseket nem ez alapján lehet megnyerni. Eddigi karrierje óriási csalódás, főleg annak fényében, hogy 6-7 évvel ezelőtt sima top3-at prognosztizáltak neki, mint első teniszező, aki a nagy négyes közelébe érhet. Ehhez képest jelenleg csak 48. (!) a világranglistán a parádés nyerőket most már csak szökőévente ütő 28 éves kelet-európai örök ígéret. Moutet előtt viszont fényes jövő áll (remélhetőleg nem lesz Dimitrov 2) 20 éves kora ellenére már 6 felnőtt tornát is meg tudott nyerni (2 ITF, 4 challenger). Nyilvánvalóan élete egyik legjobb teljesítményével kell előrukkolnia a franciának, ha esélyt akar magának, de ez könnyedén megtörténhet, mivel ellenfele képes több szetten át vinni labilis játékát. Dimitrov tavaly is kikapott az első körben, remélhetőleg most is lerendezik minél előbb, hogy ne okozzon fejfájást további szereplése a fogadóknak.

Wimbledon - 14:00
Djokovic - Kohschreiber
Tipp: 29.5 game felett
Odds: 1.81
Iroda: Unibet

Ez lesz Djokónak is az első meccse, és hajlamosabb ilyenkor még ő is az első meccsén nem annyira élesnek lennie és bealudni kicsit kezdésnél, plusz a német játéka az tipikus füves játék. Jó szerva, remek tenyeres és egykezes fonákok. Nem hiszem, hogy lesz esélye megverni a szerbet, mert azt nehezen tudom el képzelni, hogy 3 szettet is elveszítsen Djokovic, de egy bukott szett simán benne van, akkor pedig már lazán jön a tipp. Nagyon alacsonyan vannak a határok, és ezt ki is kell használni. 3 éve itt, Wimbledonban egyébként pont 30 játék lett, de ezt csak egy kis érdekességként mondtam. Két szoros szettet minimum várok, és abba már belefér akár egy lazább is. Tippem, hogy lesz legalább 30 game a meccsen.

Labdarúgás, Kínai Szuperliga
2019.07.01. 13:35

Shanghai Shenhua - Guangzhou Evergrande

Tipp: Evergrande nyer
Odds: 1.57
Iroda: Bet365

3 csapat kiemelkedik a mezőnyből, amelyből az egyik a vendégcsapat, akik nagyon jó formában vannak. A hazaiak a 14., még bentmaradó helyen állnak, a két csapat között 24 pont van (14 forduló alatt). Ez a különbség, illetve a vendégek jó formája szerintem 3 pontot érhet a Guangzhou-nak.

Soccer » Sweden » Allsvenskan »
01 Jul 2019, 19:00
Djurgarden - Kalmar
tipp: 3,5 over
odds: 4,10
iroda: unibet

Indok: 0,2-, 4,1 ez az utolsó 2 Djurgarden - Kalmar meccs eredménye. A Djurgarden  12 meccsen 31 gólnál jár, a Kalmar  csak 22-nél. Ma is a Djurgardenben bízok, hogy rúg 3 gólt, a Klamar meg eggyet. Tippem: 3-1

Tanzánia - Algéria
AFCON, 21:00
Tipp: Tanzánia 1,5 gól felett @ 8.00 (bet365)

Algéria csoportgyőztes, Tanzánia kiesett. Tét nincs, mivel az algírek továbbmentek, így ott tuti a keret 'gyengébbik' fele játszik. Tanzánia meg tuti kieső, nincs veszíteni valója. Győzelme 10.00-es odds, laza value, le fog menni 7.00 közelébe. Viszont inkább a Tanzánia 1,5 overt húzom, hisz Kenya ellen is gurított kettőt, viszont kapott hármat. Ha Algéria elszórakozza, Tanzánia meg minden mindegy alapon játszik, miért ne lőhetne kettőt? Ha Madagaszkár megfingatta Nigériát?!...

Tenisz   Wimbledon WTA
2019.07.01.     12:00
Anderson K. Herbert P.

tipp:3,5 szett felett
odds:1,56
Unibet

Anderson Kevin a 8. a világranglistán igy ő a mérkőzés esélyese amig Herbert P.a 28., így valószinüleg nyerni fog legalább egy szettet vagy legalábbis közel lesz hozzá mivel nem  nagy a különbség a két játékos között.A tippem:3,5 szett felett.

Labdarúgás
Bari meccs
Scheveningen-Den Haag
6.5 gól felett
3.9
Unibet

Beindultak nagyban a barátságos meccsek, megkezdődött a felkészülés az új idényre. A hétvégén több meccsen is volt 10 feletti gólszám. Ezen párosításban két holland csapat néz szembe, egy amatőr egy elsőosztályú ellen. Gólparádéra számítok. Tippem: 1-6

Wimbledon ATP
Wawrinka Stan    -   Bemelmans Ruben
Tipp : Bemelmans nyer
Odds: 6,02
iroda : Pinnacle

Wawrinkának soha nem a füvespályás szezon volt a kedvence,itt érte el mindig a leggyengébb eredményeit. Bemelmans legtöbbször alacsonyabb szintű tornákon játszik,de füvön általában jól teljesít. Nem lenne akkora meglepetés a svájci búcsúja.

#12 július 01, 2019, 12:20:56, SPF Admin
ATP - EGYÉNI: Wimbledon (Egyesült Királyság), fű - 1/64 döntő
01.07.2019 17:00

Chardy J. (Fra) - Klizan M. (Svk)
Tipp 3-1 chardy
Odds  3.80
Unibet

Nem.jatszott az éven a két játékos, és füvön sincs valami jó eredményük, az elején bele húzz mind a két játékos és próbál majd többet kihozni magukból

Idézetet írta: Angelika20 Dátum július 01, 2019, 12:18:52
ATP - EGYÉNI: Wimbledon (Egyesült Királyság), fű - 1/64 döntő
01.07.2019 17:00

Chardy J. (Fra) - Klizan M. (Svk)
Tipp 3-1 chardy
Odds  3.80
Unibet

Nem.jatszott az éven a két játékos, és füvön sincs valami jó eredményük, az elején bele húzz mind a két játékos és próbál majd többet kihozni magukból


A játékból ki lettél zárva!

4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!

És ez vonatkozik alteregódra (zsolti3090) is.

Izlandi foci 21:15
Grindavik-Hafnafjördur
Tipp: 1X
Odds: 2,10
bet365