Napi tipp - Július 10.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Július 10.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás: VILÁG: Barátságos mérkőzés
2019.07.10.  11:00
Sandecja -L. Mikulas
Tipp: gólszám: 2.5 felett
Odds: 1.67
Iroda: bet365

egy lengyel, és egy szlovák másodosztályú csapat délelőtti barátságos találkozója. Eleve a két bajnokság, és a korai időpont több gólt sejtet. Valószínűleg a lengyelek veszik ki inkább részüket a gólokból, de legalább hármat várok.

Foci - BL - 2019. 07. 10. 20.15
Slovan Bratislava - Sutjeska
tipp: Slovan -1.5 hcp
odds: 1,65
bet365

A keddi játéknap megmutatta, hogy már az első selejtezőkörben milyen nagy különbségek vannak egyes párharcokban. A szerdai meccsnapon a pozsonyiak a 100% esélyesek közül is a legnagyobb favoritok. Jó felkészüléssel a hátuk mögött reális a magabiztos győzelem. A kivégzés is benne van főleg, hogy Niksic város csapatai szoktak érdekeseket produkálni Európában.

Tenisz, ATP Wimbledon, 2019.07.10. 16:00
Sam Querrey - Rafael Nadal
Tipp: 1. szett 12.5 játék felett
Odds: 4.00
Iroda: betfair sportsbook

Querrey iszonyú nagy szervákkal rendelkezik, az eddigi négy mérkőzésen csupán egyszer bukta el az adogatását, John Millman tudta egyetlen alkalommal brékelni.
Nadal ellen nem lesz egyszerű dolga, de ha jó százalékban hozza az első szerváit, akkor az első szettet valószínüleg csak tie-break fogja eldönteni.

Intercontinental Cup - 10 Jul 2019, 16:30
Tajikistan - Syria
Over 2.5
@1.70
bet365

Elkezdődött a 4 csapatos Intercontinental Cup India, Tádzsikisztán, Szíria és Észak-Korea szereplésével. Körmérkőzéseket játszanak és az első kettő fogja tolni a döntőt. Első kör le is ment, Szíria hátrányba került Észak-Korea ellen, aztán a meccs végére bedarálták őket 5-2-vel zárult. A másik meccsen India félidőben 2 gólos vezetésre állt, majd meglepetésre 4-2-re kikapott. Elég gólparádésra sikeredett eddig ez a kupa, bízom a hasonló felszabadult folytatásban, ezek mellett 3 gól igazán semmi. Over 4.5 ami számomra még bepróbálható, azt 5.20ért adja a puncibet jelenleg.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája Selejtező, 2019. 07. 10, 20:00

Ferencváros - Ludogorets Razgrad
Tipp: 2,5 alatt

Odds: 1,6
Iroda: Unibet

Indoklás: Tavalyi kiesésük után a bolgárok aligha követik el ismét azt a hibát, hogy lenézik magyar ellenfelüket. A biztos továbbjutáshoz idegenben elfogadható eredményt kell elérniük: ehhez az odavágon elsődleges a céljuk alighanem a vereség elkerülése lesz. Márpedig ezt a cél, minden bizonnyal, a jobb erőkből álló gárda el is fogja érni. Ehhez elsősorban stabil védekezésre van szükség: a játék lassítására, a fradi lendületének megtörésére.

Nem érzek annyi erőt a hazaiakban, hogy ez ellen érdemben tenni tudnának. Egy mérsékelten nézőszórakoztató, küzdelmes mérkőzést várok, legfeljebb két találattal - de az is könnyen megeshet, hogy egyetlen egy sem esik a kilencven perc során.

2019.07.10. 11:30
Tenisz - ATP CH Braunschweig

Balázs Attila - Cachin
tipp: Balázs 2-0 -ra nyer
odds: 2,37
iroda: william hill

Balázs Attila ihletett formában van mostanság. A pozsonyi Challebger versenyen döntőig menetelt, majd Wimbledon szelleme még jobban feldobta, ahol szép skalpokat gyűjtött úgy, hogy tudjuk a gyors borítás nem az ő műfaja. Polansky és Marchenko kiiktatása dícséretes teljesítmény. Úgy látszik a nagy kedv és az önbizalom az e heti CH versenyen sem hagyta el Attit, amiről leginkább a sima 2 szettes, svéf Davis Cup csapat frontember Elias Ymer elleni győzelme árulkodik (6:3,6:2), valamint az előtte lévő Zapata Miralles földbedöngölése (6:1,6:1). A következő ellenfél a jobb napjai tartozik Ymer kategóriájába, de amostani Balázs Attila formát nézve nem jelenthet gondot. Tavaly egy portugál ITF versenyen találkoztak, ott két sima szettben 6:0,6:4 iskolázott a magyar fiú, ma szintén ezt várhatjuk!


Labdarúgás, BL-Selejtező
2019.07.10. 20:15

Slovan Bratislava - Sutjeska Niksic

Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.61
Iroda: Bet365

A Slovan Bratislava nagyon jó formában játszik az utóbbi meccseken, bár ezek nem tétmérkőzések voltak. Az önbizalom megvan, a gólokkal sem állnak hadilábon, ez sokat számít a két meccsen. Hazai pályán szerintem meglesz a győzelem, méghozzá több rúgott góllal.

Foci - BL - 2019. 07. 10. 19:00
Bate-Piast Gliwice
tipp: Bate
odds: 1,65
bet365

Indok: otthon kezdi a párharcot a Bate, hozniuk kell a meccset !

Számból vetted ki a szót!

Labdarúgás    Bangladesh - Premier League
2019.07.10.     12:00
Chittagong Abahani - Saif SC

tipp:1,5 gól felett
odds:1,5
Unibet


A 2 csapat 4-szer találkozott egymással ebből 2-szer volt több mint 1,5 gól.A Saif Sc az utóbbi 5 mérkőzésén mind az 5-ön betalált legalább egyszer és ebből 3-at meg is nyert.Idegenbeli szerepléseit nézve is van esély az 1,5 gól feletti eredményre.

BL, 20:00
Fradi - Ludogorets
0,5 gol alatt
8.5
unibet

Nem volt szerencseje a Fradinak a sorsolassal, de a serulesekkel/eltiltasokkal sem, Szignyevics es Isael meg tavalyrol van elmeszelve (mondjuk ezt tudhattuk elore), de a csapat legjobbja, Lanzafame sem egeszseges, meccseket hagyott ki a felkeszules soran, es a megmento Bode sincs mar. Jo kerdes kik lesznek a tamadosorban. A Ludogorets edzoje egy szuk vereseggel is kiegyezne, Rebrov sem szokott fejjel a falnak menni, plane legjobb csatarai nelkul, tehat egy puhatolozo, ideges elso meccset varok, ahol tok realis lenne egy 0-0 (a bolgarok tavaly is igy kezdtek a Vidi ellen).

Senagal - Benin
AFCON 18:00
Tipp: Senegal gólt lő büntetőből @ 7.00 (bet365)

Elvileg most már lesz VAR, szóval ha adódik valami szitu, ami vitát vált ki, vissza lehet nézni. Szerintem a majom Gassama és kollégái alig várják, hogy videózzanak. Benin előző meccsébe belenéztem, eléggé roggyon voltak már a 2. félidőben, a meccs végén jött is a hiba, ami büntit ért, de Ziyach kapufát vert a meszesről. Ha Senegal egészséges támadójátékot hoz, és próbálkozik, jó eséllyel lesz akit felrúgnak, vagy kezezés, stb. Aztán már csak be kell rúgni, Beninnek meg csak nem lesz olyan mákja, hogy megint kimarad a tizi. VAR mellett nő a bünti esélye, az elmúlt egy-két év tornái mindenképp ezt támasztják alá.

Soccer » Europe » Champions League »
10 Jul 2019, 20:15
Slovan Bratislava (Svk) - Sutjeska (Mne)
tipp: 4,5 over
odds:  4,50
iroda: unibet
indok:
Gyakorlatilag semmit nem tudok a Sutjeska  csapatáról, tippemet a Slovanra alapozom.
5-0 át várok. Sok játékost vettek hogy nemzetkozi szinten is mutassanak valamit, a fórumon Guzmics ismertebb. A legjobb játékosuk Sporar, akit 2 millió euróért vettek a Bázelból. Ha akarnak  focizni akkor sima 5-0 lesz.
:D

foci BL selejtező 20:00

Ferencváros - Ludogorets
tipp: x2
odds: 1.53
iroda: bet365

Kicsit matematikai tipp is, van rá 66% esély:-) De viccen kívül, ez a bolgár csapat elvileg azért nem egy futottak még kategória, 50m eurós játékoskeretük van ( komolyabb mint a Fradi összértéke ) és volt több komoly igazolásuk nyáron, vagy 4-5 új játékos, egy részük a francia Ligue 1-ból.
A Fradinaál lesznek komoly hiányzók, Lanzafame 90% hogy nem tud játszani, Isael és Szignyevics meg 100% nem lesz. Ezek mind meghatározó emberek, főleg meg az előre játékban és ugye gólokat kellene itt rúgni.
Aztán lehet bármi, nyerjen a Fradi, de az x2-ben több értéket látok.