Tétemelés

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok.

Egy fogadás 2 dologból áll leegyszerűsítve.
Kiválasztunk egy tipstert/akár magunkat is/, aki úgy hiszi jó bizonyos fajta tippek kiválasztásában /persze ez általában nem így van😁/, s kitalálunk rá egy tétrakási stratégiát.

A profik? esküsznek az 1 tipp 1egység tétrakásra.
Pár éve/kb max 3/napi rendszerességgel tagja voltam több fizetős csoportnak, s legalább/bár nem számoltam/ 100 fizetett tipsternek fizettünk elő, 99%a ezt a tétrakást javasolta.

Itt a fórumon , s úgy általában mindenhol ez alapján mérik a tippadókat.

A topicok nagyrésze a tippekről szól, a tétrakás alapnak számít hogy mindig egységnyi.

Mindenki tudja hogy nincs állandó teljesítmény t nyújtó mindig nyereséges tippadó, s néha bizonyos fizetős emberkék nagyon sok száz akár ezer valutát elkérnek jobb esetben havonta.

Kicsit nagy lépésekben ugrálok, sry de aki kapizsgálja annak ez is sok.

Vélemények érdekelnek nyilván, jöhetnek az oltások is , de a lényege hogyan tegyük sikeressé/s nem benyelté nyílvánítva/a negatív , hullámvölgyben levő tippadók eredményét a hónapra levetítve.

 :( .Tehát senkinek nem mozgatja meg a fantáziáját hogyan lehetne pl 1.5 s oddsokkal 50% találati aránnyal pozitívan zárni a napot , hónapot? Ha a 99% ban istenített egységgel játszom , akkor piszkosul mínuszban leszünk, s nagyon fog fájni , főleg ha fizettünk is érte.

S nem biztos hogy  martingale s társai a megoldás, de ezekkel van tele a net, ezt súlykolják mindenhol, szerintem csak hipnotizált minden sportfogadó, talán még a profik egy része is.




Tétemelésnél meg ha kifogsz egy rossz sorozatot (marpedig egyszer kifogsz fogni) bukor a bankod jelentős részét) inkabb emiatt preferljal az egysegtetet a "profik" is. Egyebkent en is teremlessel szoktam jatszani altalaban, mert nekem is szimpatikusabb. Meg kell tudni hatarozni mi az a hatar ahonnan mar nem mesz feljebb es akkor mukodhet. Csak marha nehez megallni hogyha pl 1 hetig sikeresen hasznalod, utana meg egy rossz nal viszi az egeszet. Pszichesen is ra tesz egy lapattal a stressz faktorra az biztos :D

#3 július 03, 2019, 10:30:22, Taktoj
A rossz sorozat benne van, ezt említettem is s eddig nem láttam olyan tippadót aki nem került hillámvölgybe, s még jegyezném legtöbbször akkor mikor pont előfizettünk rá🤔. De a hónapokon át tartó követés után is el volt ájulva a legtöbb magától ha 10x alaptétet tudott hozni/ez csak nagyon ritka esett volt/.

A kezdetben 1.5 oddsot említettem, próbánék ennél maradni, de ez szerintem is túl alacsony piac főleg az említett 50%os eredményességnél.

Kb megfelel 1.50x nek az gólzáporos csapatok közkedvelt overes fogadása, bár én jobban kedvelem az under s meccseket ha már nem AH😏.

Egy heti napi 1db fogadás esetén/szent'sten mi az az 1fogadás, így sose leszünk félprofik akik állítólag sokmeccseznek kistétekkel/, az egyik legrosszabb széria a fenti példánál maradva kb a következő ❤️❤️❤️❤️💚💚💚.
Martingelel csütörtök n, főleg pénteken már tuti bejátszik a remegő kéz, de én már ez alapján szerdán sem szívesen tenném a 9x tétet. Főleg ha napi egy tippet tehetek tehát magasabb az alaptétem.

Ki mit tesz ha ilyen szupi kis hét várhat rá? Kell max mínusz az tuti, de az alaptétes buli az itt már nagyon bukó.



#4 július 03, 2019, 13:25:23, hchefi
A martingale stratégiát kordában kell tudni tartani és el kell tudni fogadni, hogy bizony lesz bukó is, különben felesleges használni vagy ne csodálkozzon az illető, ha lenullázza magát.
Az első tétrakás pillanatában pontosan tisztában kell lenni a stratégia használójának, hogy hány lépcsőig megy el, illetve milyen odds tartományban fog játszani. Ha ez megvan, akkor pontosan ki lehet számolni, hogy mekkora a kockáztatott összeg és ennek tudatában kell az OK gombot megnyomni a fogadóoldalon. Ha ez megvan fejben, akkor sok meglepetés/csalódás nem fog érni, és az utolsó lépcsőn történő fogadásnál sem lesz remegő kéz, mert ugye fejben már kiszámoltuk a kockázatot az elején, és egy "max bukom" kijelentéssel fegyelmezetten megrakjuk az utolsó tétet is. Így semmivel sem lesz másabb, mintha csak egy single tétet raktál volna az utolsó meccsre nagyobb összeggel. Nyilván a bruttó nyeremény jóval kisebb a martinigale-nél, de ez most más tészta.
Namost akinek egy vesztes martingale sorozat után alaptétet emelni támad kedve, az felejtse is el ezt a stratégiát. Ha mondjuk 1 egység az alaptétem, és 100 egységet veszthetek a martingallel, akkor igenis el kell fogadni, hogy 100 egymás utáni martingale sorozatot kell indítanunk, hogy kitermeljük a veszteséget. Valamit valamiért, nem véletlenül látszik "biztonságosnak" ez a stratégia. Ritkán bukik, de akkor nagyot. És ezzel el is érkeztünk oda, hogy ezt a stratégiát szerintem inkább számítógépeknek találták ki, amik akár 10-20-30 meccset is megtesznek egy nap, emiatt a 100 egység visszatermelése csupán napok kérdése, míg  egy embernek, aki napi 1-2 meccset fogad több hónap is lehet.

MArtingel + alacsony oddsz az egy nagyon nem jo otlet... Ha par lepscovel tervez az ember tudja mennyit veszitt es nem duplazza triplazza az elozo teteket, akkor meg oke... En igy is es ugy is vezetem a naplomat - egy sima flat es a masik 3 lepcsos gel... egyik evben ez jobb, masik evben a masik...

Idézetet írta: AC_28 Dátum július 03, 2019, 16:14:55
MArtingel + alacsony oddsz az egy nagyon nem jo otlet... Ha par lepscovel tervez az ember tudja mennyit veszitt es nem duplazza triplazza az elozo teteket, akkor meg oke... En igy is es ugy is vezetem a naplomat - egy sima flat es a masik 3 lepcsos gel... egyik evben ez jobb, masik evben a masik...
vetésforgót kell csinálni mint a vadnyugaton, Fibonacci módra

Fibo al kb így nézne ki az első nyerő napig a tétek sorban: 1,3, 8,22,60
Egy fokkal jobb mint a martingale, de nem tudom elképzelni, hogy bárki ekkora kockázatot bele kalkulált , hogy majdnem 0n legyen.
Az alaptétesek eddig a legjobbak 7alaptétből csak -2.5egységgel zárják a hetet.
A legjobbak az eddig általam felelt "irodalom" alapján.
Szerintem ebbe max belenyugszik az ember s elfogadja hogy a sportfogadók 99%a nak az egyike, azoké akik hosszú távon veszítenek. De keserű szájíz marad utána tuti.

Meg merem kockáztatni, hogy mindig egységnyi tétet rakni kicsit uncsi, olyan lassú víz partot mos szerű, nekem legalábbis az volt, sosem voltam elégedett a havi zárással.

Vajon ők mennyi  össz tétet volnának hajlandóak beáldozni a 7 helyett, hogy nullára vagy pluszban jöjjenek ki?

Az emberi tényezőt is jó volna kizárni, s ha már tétrakást új strat alapján raknám akkor a tippadó kitudjam milyen pszichés állapotában kitalált tippek ne rajtam csattanjanak. S ennél az sem jobb szvsz ha én vagyok a tippadó, szintén a fenti tényezők miatt.