OTP Bank Liga 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Na, alakul, már kupázott a Fradi, plusz pótolták a Zete elleni meccset is. Csak nehogy meglegyen a böjtje :noway:

Idézetet írta: Bucak77 Dátum július 25, 2019, 09:45:20
Nevetséges  ;D ;D ;D angliában meg 2-3 naponta játszanak, bl-el, fa kupa, premier liga... Itt meg megy a sírás ha pár nap múlva meccs

DVTK - Puskás FC DNB2 1.83

Túlzásnak tartom ezt az oddsszot jelenlegi erőviszonyok és formák alapján. Feczkót nagyon kedvelem, de szerintem idő és főleg további játékosok kellenek még neki az eredményhez.
Talán a téli felkészülés + a téli várható igazolások után lehet majd mondani, hogy ez már az ő csapata.
A hazai pálya előnyén és a tényen kívül, hogy nagyon kell a dióknak a pont más nem nagyon indokolja a győzelmüket. A Puskás úgy néz ki végre talált egy megfelelő edzőt akinél nem csak alibiznek a játékosok a nagy fizetésért mint előző szezonokban hanem harcolnak is. Most legutóbb Debrecenben láttam őket élőben is, nagyon stílusosan játszanak, borzasztó gyorsan mennek át támadásban, ehhez meg is vannak bőven a megfelelő kvalitású embereik persze. Igazából ez a Puskás gyakorlatilag minden poszton erősebb a Diósgyőrnél ha jól megnézzük, valószínűleg a diók egyetlen esélye ha nem mennek fejjel a falnak mert akkor egészen biztosan megkontrázza őket a Puskás olyan játéksokkal mint Gyurcsó meg Vanecek, de mondhatnék másokat is.
A diók esélye ha küzdőképességben verik meg a vendégeket, akár birkózós, csúnya meccsen.
Mindenesetre ilyen közel egál oddsszoknál én látok fantáziát a DNB2-ben mert reálisan, értsd ha a Puskás nem fog ki rossz napot, nem kap pirosat stb., akkor minimum egy ikszre esélye van.

Ha terveim szerint alakul a nap, és délután kettőkor, s nem hatkor végzem a munkában, akkor a főoldali NB1-es beharangozó főtippje ez lett volna! Tegnap este én is kiszúrtam.  Szerintem is messze ebben a párharcban van fogadási szempontból a legnagyobb érték! Nem is értem ezt a szorzót a jó formában lévő Puskásra.

Fradi győzelem a népszerű tippek között

Az oldal felhasználóinak legnépszerűbb tippjeiből összeálló szelvényen ott szerepel a Fradi vendég sikere is. A hétközi meccs ellenére nyernek a zöld-fehérek a Kispest ideiglenes otthonában?

Állítsd össze a szelvényt az Unibetnél!


Honvéd - Ferencváros: Szerezz 3000 Ft ingyenes élő fogadást!

Az Unibetnél köss előzetes fogadást a Honvéd – Ferencváros mérkőzésre legalább 3000 forintért és cserébe egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást kapsz az irodától, melyet felhasználhatsz a Horvátország – Magyarország Eb-selejtező alatt.

Hogyan működik?

- A részvételhez fel kell iratkozni.
- Fogadj előzetesen a Honvéd - Ferencváros mérkőzésre minimum 3000 Ft értékben.
- A minimum odds: 1.40.
- A 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadásod október 8-án 19:00-ig írják jóvá a számládon.
- Az ingyenes fogadást a Horvátország - Magyarország Euorópa bajnoki selejtezőn használhatod fel élőben.

Fogadj most!

NB1: Válogatott szünet után jön a Derbi

Szombaton kora este rendezik a 227. Derbit, melyen ezúttal a Fradi otthonába látogat az Újpest! Olvasd tovább


DVSC - Diósgyőr 1 1.74

Ideje a Lokinak összekapni magát. Hogy miért nyerhet most? Négy vereséget szenvedtek zsinórban amiből minimum kettő nagyon balszerencsés volt ahol nemhogy vereséget nem érdemeltek, de nyerni kellett volna. Ha megint kikapnak nagyon veszélyes helyzetbe sodródnak.
Ráadásul a Loki B közép 25. szülinapja lesz, nagyon komoly szurkolással, koreóval készülnek tudtommal, nagy hangulat lesz.
A Diósgyőrnek is nagyon kell a pont nyilván, Feczkó jó edző, de szerintem inkább csak a téli szünet után lehet majd mondani, hogy ez már az ő csapata, ha végigcsinálta felük a téli felkészülést + nyilván igazolnak is még a télen posztokra.
A Loki hagyományosan jól szerepel otthon a Diósgyőr ellen, gyakorlatilag emberemlékezet óta mindig megveri otthon a diókat. Remélem most is.
Valószínűleg nekimegy az ellenfélnek most a Loki első perctől és megpróbálják gyorsan döntésre vinni a dolgot a várhatóan forró hangulatban, hátul figyelni kell a kontrákra mert a védelem elég gólképes.


ZTE - Honvéd DNB2 1.80 william hill

Némi gondolkodás után, ezt még meg lehet próbálni erre a fordulóra. A Honvéd nagyon rosszul rajtolt az új edzővel, sok hiányzó, sérülések, belső feszkó után most kezd egyenesbe jönni. Visszatért Lanzafame a Fraditól aki azért nagy erősítés + a sérültek is sorban gyógyulnak fel.
A Mezőkövesd ellen nyertek idegenben pedig az elég nehéz pálya mostanság, a Fradi ellen pedig egész jól játszott már a Honvéd, győzelmi esélyei is voltak, de a Fradi ellen azért nem rossz az iksz sem.
A ZTE a két feljuttott közül az erősebb szerintem, inkább ők fognak bennmaradni mint a Kaposvár úgy gondolom, láttam is őket többször, de most a kisvárdai meccs után lesznek hiányzóik is, a két kiállított Bolla és Devecseri akikek eltiltottak így a védelem azért megbomlott most a Zeténél + van 3-4 sérültjük is akik nemigen lesznek harcra készek ma sem még.
x2-ben lehet a meccs úgy gondolom, a feljövőben lévő Honvédnak van itt győzelmi esélye.

A Vasas Hali meccsről kinek van infója? Várda mi a tipped?

Mára ezeket gondolom:

Kisvárda - Puskás FC DNB2  1.80
over 2.5 1.80

Itt elgondolkoztam, mi lehet jobb, Puskás DNB vagy over. Egyik minimum jön azt gondolom. A Puskás nagy stílusos, gyors focit játszik az új edzővel, jobbak mint előző szezonokban és megtanította őket küzdeni is.
Életveszélyesek kontrából, nagyon jó embereik vannak hozzá, nem csak Gyurcsó hanem több más játékos is.
A védelem viszont nem százas szerintem, a Várda Grozavval minimum egy gólra mindig képes, de nemtom hogy mennek neki a meccsnek. Ha próbál dominálni, támadni a Várda akkor szinte biztosan lesz három gól azt gondolom, mert ők is lőnek és a Puskásnak ha van területe életveszélyes.

Paks - Diósgyőr x2 1.85

Ezt egyértelműen azért teszem meg ahogy a Diósgyőr a Loki ellen játszott. Végig domináltak, 9-0 volt a szögletarány nekik első félidő után a Loki otthonában, ez mindent elmond. Elég jó érték van ebben elvileg, legalábbis matematikailag 66% :-)
Nagy kiesési rangadó, nagy harc lesz szerintem, lehetne ragozni, elemezni a Paksot is akik nem túl meggyőzőek eddig, én szimplán annyit gondolok, ha a Loki elleni teljesítményt lehozza a Disógyőr akkor ez x2-ben lesz ha meg nem hozzák le akkor nyer a Paks.

Újpest - ZTE 1 1.85

Feljövőben van az Újpest, a Fradi ellen már egész jól játszottak, másrészt nagyon kellene nekik egy győzelem, azt várom hogy nagyon harcosan, keményen fognak játszani és ha nem is könnyen de begyűrik a ZTE-t amely egyébként nem rossz csapat egyáltalán.

Nekem a Vidi DNB tűnik ajándéknak 1,83-ért. Ha a Fradi egy Moszkva oda-vissza meg a derbi után nyerni tud a Vidi ellen, akkor meg is érdemlem a szopást. Én egy jó 3-0-t sem zárok ki.

#26 október 26, 2019, 22:05:29, SPF Admin
NB1: Ismét nehéz túra vár a Ferencvárosra

Vasárnap késő délután a hazai foci két meghatározó klubja méri össze erejét Székesfehérváron! Olvasd tovább


Történelmi döntetlen Újpesten

Az Újpest és Zalaegerszeg egymás elleni történelme már több mint 40 éves, de még sem játszottak 0:0-ra végződő mérkőzést. Szombaton ez sikerült nekik, a döntetlenre pedig Cifuentes is ráérzett!

Kövesd Cifuentes tippjeit!


Nekem az előzmények alapján a Loki-Paks erősen overnek tűnik. Vélemények?

NB1: Középpontban a Fejér megyei csapatok

Szombat délután mind a Puskás Akadémiának, mind pedig a MOL Fehérvárnak akad javítanivalója! Olvasd tovább