OTP Bank Liga 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában





Esküszöm, megpakolom a Paksot, annyira tolják már a Lokit!

Ki tart velem?  ;D

Egészen elképesztő, hogy ennyi nemzetközi lové után képes kiesni a Debrecen. Szerintem megérdemelték, gyengék voltak ebben a szezonban. Kár hogy a sok bejövő bevétel gondolom el lett költve személyes célokra.

#80 június 28, 2020, 11:27:48, csabax
Történelmének legjobb eredményét érte el a Puskás Akadémia FC. Megszerezte a bronzérmet az első osztályú labdarúgó-bajnokságban. Ezúton gratulálok Puskásnak!
Ugyan a dobogóról lecsúszott a Mezőkövesd Zsóry FC, de legalább nem törik meg Tállai András politikai karrierje. Kár lenne érte.

#81 június 28, 2020, 11:19:24, robmiller
-Személy szerint nem tagadom, hogy örülök, hogy véget ért a szezon! Igazából nálam most telt be a pohár. Egyszerűen ez az egész élvonalbeli foci egy posvány, ahol a levegőt átitatja a bunda, korrupció, politikai érdekek tömény bűze. Végül csak összejött, hogy a Felcsút nevű förmedvény kiléphet a nemzetközi porondra, mutatva most már ezzel, hogy igen, Magyarországon egy kvázi burkolt egyeduralmi rendszerben létjogosultsága van egy hagyományok nélküli, elbitorolt névvel rendelkező egyesületnek, melnyek a nevében szerepel az Akadémia szó, miközben tele van légósokkal, illetve az ott nevelkedett bázis növendékeit küldik az NB3-ba, vagy az NB2-es fiókcsapatba, Csákvárra.

De ez csak egy Klub azon sok közül - nem szeretném még véletlenül se sorolni, nehogy mások lelkivilágát megtiporjam...- , akik miatt egyre nevetségesebbnek tartom ezt az élvonalbeli jelenséget! Én személy szerint a jövőben nem kívánok több előzetest írni az élvonal kapcsán, mert úgy érzem, hogy én ezt a ligát nem tudom, nem akarom tovább semmilyen szinten reklámozni, vagy akárcsak kismértékben is népszerűsíteni.
Ahogy több ismerősöm is mondta: érdemesebb már az NB2-őt követni, ahol olyan nagy hagyományokkal rendelkező klubok tanyáznak, mint a Békéscsaba, Győr, Nyíregyháza, Haladás, Pécs és még sorolhatnám. Ott tartunk, hogy kvázi az élvonal a politikai elit játszótere lett, míg talán a valamivel "tisztább" magyar focit egyre inkább az alsó osztályokban találhatunk meg! Ez a folyamat már évek óta zajlik szépen lassan, de nálam most lett elég belőle.

Rohadtul sajnálom a Lokit egyébként, pedig semmi közöm Debrecenhez. Nagyrészt maguknak köszönhetik, hogy ez a kiesés megtörtént...személyükben egy újabb nagy hagyományú együttes tűnik el, "jó" lesz helyette Budafokot látni...vagyis nem látni. Remélem azért a királyi TV 1-2 NB2-es meccset is műsorra tűz majd a Bohócliga mellett!

Médiafelületeken pedig sokaknak ajánlom a Semleges Térfél kibeszélő adásait. Ott még olyan emberek találhatóak, akik teljesen jól megmondják a frankót, hogy mi zajlik itt magyar profi labdarúgás címszó alatt. Mocsár.

Idézetet írta: robmiller Dátum június 28, 2020, 11:11:55
több ismerősöm is mondta: érdemesebb már az NB2-őt követni, ahol olyan nagy hagyományokkal rendelkező klubok tanyáznak, mint a Békéscsaba, Győr, Nyíregyháza, Haladás, Pécs és még sorolhatnám. Ott tartunk, hogy kvázi az élvonal a politikai elit játszótere lett, míg talán a valamivel "tisztább" magyar focit egyre inkább az alsó osztályokban találhatunk meg! Ez a folyamat már évek óta zajlik szépen lassan, de nálam most lett elég belőle.
Kiesett a 7-szeres bajnok és 6-szoros kupagyőztes Debrecen. A DVSC jövőre a 6-szoros bajnok és 4-szeres kupagyőztes Vasassal, a 4-szeres bajnok és 4-szeres kupagyőztes Győrrel, az 1-szeres kupagyőztes és 2-szeres bajnoki ezüstérmes Péccsel, az 1-szeres kupagyőztes és 1-szeres bajnoki bronzérmes Békéscsabával, ezen kívül például a Haladással és a Nyíregyházával küzdhet a második vonalban.

#83 június 28, 2020, 13:07:36, robmiller
Idézetet írta: csabax Dátum június 28, 2020, 11:20:59
Kiesett a 7-szeres bajnok és 6-szoros kupagyőztes Debrecen. A DVSC jövőre a 6-szoros bajnok és 4-szeres kupagyőztes Vasassal, a 4-szeres bajnok és 4-szeres kupagyőztes Győrrel, az 1-szeres kupagyőztes és 2-szeres bajnoki ezüstérmes Péccsel, az 1-szeres kupagyőztes és 1-szeres bajnoki bronzérmes Békéscsabával, ezen kívül például a Haladással és a Nyíregyházával küzdhet a második vonalban.

Megvan az az érzés, amikor már nevetsz, mert sírni nem tudsz? Nálam igen.
És persze ezen kluboknak is megvan a maga miértje, hogy miért is nem ott vannak, ahol lenniük kellene, viszont szinte mindegyik azért ment tönkre, mert a háttérben zajló undorító játszmák miatt estek szét...ez a foci itt már messze nem a sportról szól. Nem a labdarúgás szeretetéről. Kőkemény pénzérdekek uralják..a pályán zsoldosok rohangálnak, a színfalak mögött mohó, pénzéhes üzletemberek, akik pórázon tartott kutyái az aktuális hatalomnak. Mindenki nézzen utána, ha nem tudja, miről beszélek...ékes példája ezeknek tönkremeneteleknek a közelmúltból a Győr, a Pécs, a Nyíregyháza, de akár régebbről a Tatabánya, vagy hazabeszélek a Vác is, bár én helyen kezelem városom csapatát, és nekünk messze nem lenne létjogosultságunk NB1-re ilyen fociközpontok mellett.

Na mindegy, felesleges háborognom, mert igazából változni semmi sem fog, majd öröm lesz nézni a Felcsútot az EL-ben... régen meghalt nagypapám kiskoromban mindig arra nevelt, hogy ha magyar csapat játszik külföldi ellenfelek ellen, kutya kötelességünk szorítani nekik. Ilyen helyzetben még a Fradinak is, akiket nagyon nem kedvelt az Öreg. Bevallom, eljött az az idő, amikor nem tudom követni útmutatását....képtelen leszek a Felcsútnak egy percig is szorítani, sőt épp az ellenkezője van bennem..remélem az első szembejövő ellenfél kisöpri őket az európai porondról. S talán az Öregem is ezt kívánná, ha élne...

Ez van, amikor egy Elmebeteg menedzserjatekot jatszik a penzeden a haverjaival.
68 milliardot kapott eddig a Felcsut.
Majd az lesz szep, ha az Ujpestet tenyleg megveszi majd Garancsi, a Vidi elere megy Hernadi, es igy tovabb.
Vicc ez az egesz sajnos, pedig nagyon jo is lehetne.

Idézetet írta: zbking Dátum június 28, 2020, 18:37:30
Ez van, amikor egy Elmebeteg menedzserjatekot jatszik a penzeden a haverjaival.
68 milliardot kapott eddig a Felcsut.
Majd az lesz szep, ha az Ujpestet tenyleg megveszi majd Garancsi, a Vidi elere megy Hernadi, es igy tovabb.
Vicc ez az egesz sajnos, pedig nagyon jo is lehetne.
68 milliárdba került, de végül csúcsra ért Orbán futballhóbortja
https://foci.444.hu/2020/06/27/68-milliardba-kerult-de-vegul-csucsra-ert-orban-futballhobortja?fbclid=IwAR3uK1AeWcI2GAOjZAEeTdgtWon2EiwXSWayz0JuA8bNZTSF8sNt7DkVYMw


Idézetet írta: zbking Dátum június 28, 2020, 23:13:12
Ceausescu BEK-et nyert a Steauaval. Remelem ez a project is kb. ugy fog vegzodni, mint az...
Tévedés.
Ugyanis Ceausescu elvtársat egyáltalán nem érdekelte a foci.

Ezt nem is tudtam eddig:

" A ZTE tulajdonosa a Pharos 95 Kft., a cég telephelye Felcsút Fő utca 311/5. hrsz., amely a portál szerint Mészáros Lőrinc lakhelye .... :)
Végh Gábor, a vállalkozás tulajdonosa adományozta a felcsúti fociakadémiának Puskás Ferenc egészalakos szobrát."


Tényleg egy nagy vicc ez az egész.