Serie A 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Le a kalappal Ronaldo előtt, hogy egy ilyen elképesztően brutális és kegyetlen szerelés után is fel tudott állni, és vállalta a büntetőt! Respect! :beerchug:







Serie A: Újabb pofon?

Egy szupersztárra van szüksége a Milannak? Olvasd tovább




Sajnos nem láttam a meccset, hanem ma reggel hallottam a rádióban, viszont valahogy az ilyenek tetszenek:




Inter Milano - AS Roma: Lukaku és Dzeko közel 7-szerezhetik tétedet

A Serie A 15. fordulójában az éllovas Inter Milano az ötödik helyezett AS Romát fogadja. Az izgalmas összecsapásra a William Hillnél megnövelt szorzókkal is fogadhatsz.
Az Internek a fővárosiakkal szemben kilenc pontelőnye van, de a rómaiak egy győzelem esetén, elméletileg egy ponttal előzhetik meg a jelenleg harmadik helyen álló Laziot. Erre van is esély, mivel a szomszédok az Örök Városból a második helyezett és pontéhes Juventust fogadják. Olvasd tovább és válogass a megnövelt szorzók közül!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Cagliari - Lazio: Két gólos első félidő jól fizethet

A Serie A-ban a 16. forduló zárómérkőzésére kerül sor hétfőn a Cagliari és Lazio között. Mindkét csapat az élvonalba küzdötte fel magát, így még December közepén sem vehetnek vissza az iramból. Amennyiben, mindkét kapuban gól születik az első félidőben, tétednek több, mint négyszeresét zsebelheted be a William Hillnél.
Bár az Europa Liga csoportköreiben már búcsúznia kellett, a Lazio a Serie A harmadik helyével büszkélkedhet és egy győzelem esetén, három pontra közelítheti meg a éllovas Intert és Juventust. A Cagliari nem lesz előzékeny házigazda, mert az ötödik helyet foglalja el a tabellán és ha sikerül legyőzni a rómaiakat, egyenlíthetnék a negyedik helyen álló AS Roma pontszámait.
2017 októbere óta a két csapat összecsapásai legalább három gólosak voltak, így a tét mellet, a statisztika is alátámasztja a valószínűséget, hogy ez most sem lesz másképp. Olvasd tovább és válogass a többi megnövelt szorzóból is!

Mindkét csapat gólt lő az első félidőben  4.33



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Az oddsok a William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.12.16. (09:27).

#29 december 19, 2019, 07:45:49, TiB
71 centiméterre ugrott fel a fejesgóljánál, a labdát pedig 256 centiméter magasan fejelte meg és 1.5 másodpercet töltött a levegőben.

Nem semmi dolgokra képes ez az ember! :beerchug: