Bundesliga 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én sem értem ezt a Bundesligát. Hatalmas vicc. Viszont tökéletesen megfelelő volt arra, hogy kiderüljön számomra, hogy sok bazári majmot zavartak a focipályákra.


Aktuális napi tippek topicba már írtam, így most oda már nem, hanem ide, elvégre is német foci a téma:

FCA-Paderborn
A Paderborn egy igazi sárgalap-mágnes, a legszabálytalanabb játékosok toplistáján ott a fél Paderborn. Én két mókust szedek le a fáról, az egyik Gjasula, a másik Vasiliadis. Előbbi büntetőlapja 2.00-es odds, utóbbié 3.00-as (22bet). Bár ha a sima sárga lapjaikra tennék jobb lenne az odds, így viszont az is jó, ha egyből pirosat kapnak.
Eleve szabálytalan spílerek, Gjasula szinte minden meccsén kap lapot mostanában (14 van már neki a szezonban, magasan vezet ezzel). Ami pedig még erősebbé teszi a tippet (szerintem), hogy a Paderborn eleve minden egyes pontért vért izzad és küzd, másrészt a következő meccsen a BVB-vel játszanak, tehát nem lenne rossz ötlet olyan meccsen 'leülni' az eltiltást, ahol nagyon kevés esély pontot szerezni. Ráadásul Gjasula lehet, hogy visszaesőként akár két meccset is kap, de az sem baj, mert a Paderborn a BVB után a Lipcséhez megy... Aztán jó esély van rá, hogy a szezon végéig már nem kap eltiltást az albán srác, és a Paderbornnak kell a játéka, meg ha kevés is az esély bennmaradni, még van esély
Szerintem a Gjasula lap erős tipp (2.00), de én Vasiliadis lapjára is tettem, meg kis aprót mindkettőre, hogy pirosat is kapnak.

A másik meccs a Düsseldorf-Schalke, a Düssinél Giesselmann és Zimmermann lapjaira tettem. Mindkettő alapember, mindkettő a védekezésben érintett, tehát alapvetően is benne van a sárga a játékukban. Mindketten egy lapra vannak az eltiltástól. Annyira nem is jönne rosszul most nekik a sárga, hisz a következő meccsen a Bayernhez megy a csapat (kb borítékolni lehet a mélytorkost). Szóval nem lenne baj, ha a két alapemberből minimum az egyik ott tölthetné le az eltiltást. Giesselmann sárgája 5.00-ös odds, Zimmermanné 4,50-es. Kiállításukra is löktem kis aprót, 81.00-es és 67.00-es odds, ki tudja, ha túlzásba viszik, talán még piros is lehet belőle, meg eleve könnyen lehet, hogy vad meccs lesz ez, feszült meccs, és ugye ahogy említettem a napi tippeknél, Welz spori képes bevadulni, és szórni a lapokat meg a büntetőket.

Az ötlet jó, szóval azt kezdtek vele, amit nem szégyelltek  ;D Garancia semmire nincs, de az ötlet szerintem jó. Egyébként nem kizárt, hogy vannak jobb szorzók is, bet365-öt néztem még, ott nem jobbak, unibetre rá sem néztem, ott úgysem enged nekem párszáz Ft-nál többet.

engem baromira zavarnak a kommentátorok...
amikor közönség van és ők hőzöngnek akkor is zavar a pofázás...hát még most.
nb1 detto. az sem tetszik, hogy a közönség hangját bejátsszák...
Sokkal jobban átlátható lenne nélkülük, ha végre rájöhetnének a tv-k, hogy nem kell kommentátor...vagy le lehetne halkítani mert a meccs zaj az a menő..sajnálom nem szeretem neten streamon nézni a meccseket, lefagy belassul, perceket késik, a streames fogadóirodáknál, meg látássérült leszek egy hétvége alatt..

Idézetet írta: Sound Dátum május 27, 2020, 16:14:48
az sem tetszik, hogy a közönség hangját bejátsszák...

Az volt a legjobb mikor az elejen a Bayern szepen kihozta a labdat es jart a vastaps a "dortmundi szurkoloktol" mert eppen az kovetkezett a lejatszoban... ;D

Ötös oddson döntetlen?

Sima ügy batbullnak, aki remekül tippel a különböző játékokban, a Leipzig - Hertha ikszet is behúzta!

Kövesd batbullt!



Elszalasztották az esélyt, megtört a Schalke?

Nagy a gond Gelsenkirchenben, ezt használná ki a kiesés elől menekül Bréma.  Olvasd tovább


Paderborn-Dortmund első fi. stat.:
Szabálytalanságok száma 0-1  :o


Nem érdekel a tendencia, itt a lé(t) a tét!

A brémiak harca tovább folytatódik az első osztályú tagságért.  Olvasd tovább





Gulácsi Péternek kihívás volt újra visszatérni a pályára

"Nem tudtuk, mikor kezdhetjük újra a mérkőzéseket, amikre ráadásul nem volt egyszerű felkészülni sem, hiszen nem játszhattunk edzőmeccset, azonnal a mélyvízben voltunk" - nyilatkozta. Olvasd tovább


Kicsit meg is döccent a szekér a Paderborn ellen, bár személyszerint én azon vagyok inkább meglepődve (hopp, germanizmus), hogy ilyen kevés meglepetés van a németeknél.

Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum június 08, 2020, 00:02:04
Gulácsi Péternek kihívás volt újra visszatérni a pályára

"Nem tudtuk, mikor kezdhetjük újra a mérkőzéseket, amikre ráadásul nem volt egyszerű felkészülni sem, hiszen nem játszhattunk edzőmeccset, azonnal a mélyvízben voltunk" - nyilatkozta. Olvasd tovább