Ligue 1 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ligue 1: Egyoldalú francia rangadó

A PSG lefocizta a Real Madridot, meglepő eredmény, mégsem hiányoznak a sztárok? Olvasd tovább


Ligue 2: Mihez kezd a Guingamp?

Az egykor szebb napokat látott klubnál komoly válság van kialakulóban. Még sikerül csírájában elfojtani? Olvasd tovább


Ligue 1: Továbbra is hullámvasúton

Átalakulóban a Nice és a Lille, de mindkét klub képes profitálni ebből?  Olvasd tovább


Ligue 1: Nem dőlhetnek hátra

Az OM-nél azt gondolták, hogy három siker után most már automatikusak a győzelmek. Tévedtek, amiért komoly árat fizethetnek! Olvasd tovább


Ligue 1: Botrány Nizzában

Akadtak problémák a Nice öltözőjében az elmúlt hetek folyamán, ami kihatással volt az eredményekre is. Ebből profitálna a Nantes? Olvasd tovább


Kellemetlen ellenfél lesz ez a PSG sok nagy csapatnak a BL-ben. Neymar elkezdett játszani, nem is akárhogyan, van kedve focizni.
https://www.youtube.com/watch?v=4DC_oFkMcCU

Keret mély, Tuchel nem szar edző. Visszatér Mbappé és Cavani, eléggé bitang lesz elől a csapat: Neymar, Icardi, Mbappé, Cavani, Di María, Sarabía, Draxler és persze Choupo-Moting. 8)
Még az is belefér, hogy Leandro Paredes hisztizzen, gondolom télen visszamegy az oroszokhoz. Nem hittem volna, hogy ennyi primadonnával menni fog, de úgy néz ki, beállnak a sorba a játékosok. A kérdés már csak az, hogy melyik védelem fogja meg azt a csatársort, ahol Icardi vagy Cavani a padról érkezhet.. Bajnokság még úgy is meglesz simán, hogy az elején pihentek fejben pár meccset.

Védelemről meg ne is beszéljünk, sérülések miatt kénytelen volt patenra összerakni Tuchel (ez tavaly rohadtul nem ment neki). Összesen négy bekapott gól 10 meccsen, 8 találkozón gólt sem tudtak nekik lőni. Keylor Navas személyében van egy iszonyatosan rutinos bravúrkapusuk, középen megvannak, jobboldalon Meunier, baloldal karcsú, de Bernat és Kurzawa csak megoldja valahogy a szezont. Passzpontosság 90% felett a ligában, meccsenként magasan a legkevesebb lövés éri a kapujukat, BL-ben még egy percet sem játszott együtt a Cavani - Neymar - Mbappé trió (sőt, közülük csak Mbappénak jutott 30 perc, többiek pályára sem léptek), de így is 2/2, Realt is szivatták. Messze még a szezon vége, de nem lesz semmi, ha mindenki hadra fogadható lesz..

Ligue 1: Kezdhet örülni Tuchel?

Neymar újból megsérült, de van azért jó hír is a PSG háza tájáról! Olvasd tovább


Ligue 1: Eddig tartott a csoda?

Kezd végre kitisztulni a kép a francia bajnokságban? Lemorzsolódnak a kezdeti "csodacsapatok"? Olvasd tovább


Ligue 1: Erőfitogtatás Párizsban

Mit húz elő a kalapból André Villas-Boas? Valami váratlanra lesz szüksége, ha meg akarja nehezíteni a PSG dolgát.  Olvasd tovább


Durván lefocizzák a Marseille-t... Ha így folytatja ez a trió, könnyedén lehet közte 5-6 gól is, miközben ez egy bajnoki rangadó, de a PSG tarol. Nem viccelnek, nagyon durva ez a csatársor, amivel rendelkeznek. A jó formában lévő Sarabia pedig a padot koptatja, Gueye - aki amúgy felszántja a pályát - nincsen a keretben, Cavani kezdőbe se fér be, Draxler sem... Neymar meg sérült, de ránézésre nincs is rá szükségük.

Ligue 1: Feltörekvő csapatok

Izgalmas francia bajnokira van kilátás vasárnap este! Olvasd tovább





Ligue 1: Megint egy könnyed rangadó?

Tuchel csapata sorra húzza be a nehéz bajnoki meccseket? Olvasd tovább