Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör - 1. forduló
17.09.2019 18:55
Lyon - Zenit

Tipp: Hazai csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez
odds:3,85
unibet

Lyon nem adja a könnyen a győzelmet, Zenit már nem olyan stabil csapat mint régen, sok gólos mérkőzésre számítok amit Lyon nyer meg, a hétvégi Amiens csapat ellen Lyon döntetlent játszott a játékosok nagyon erre a mérkőzésre koncentrálnak

2019.09.17.   18:55
Inter-Slavia Praha
Tipp: pontkülönbség 1: 1 (Inter 1 góllal nyer)
Odds: 3,40
Iroda: Bet365

Azt teljesen biztosra veszem, hogy nyerni fog az Inter, de minden bizonnyal a Slavia be fogja tolni a buszt, ahogy azt a kiscsapatok ilyenkor mindig szokták. Nyilvánvalóan az is nehezítheti az Inter dolgát, hogy még bele kell melegedniük a BL körforgásába, ilyen helyzetekben még nem szoktak gálázni a jobb csapatok. Bebiztosítva magam arra az esetre, ha a Slavia találna valahogy egy gólt, jobbnak látom ezt tippelni a pontos eredmény 1-0 helyett.

2019.09.17.
21:00

Salzburg - Genk
Tipp: Elsőnek éri el a 9 szögletet - Salzburg
Odds: 4.33
Iroda: bet365

A Salzburg számára az igazi megmérettetést a BL jelenti, hiszen az osztrák bajnokságban nincs igazán ellenfelük. 7 mérkőzésből 7-et nyertek, mindezt 34:6-os gólkülönbséggel, ami mérkőzésenként 4,85 szerzett gólt jelent.
Nagyon kemény csoportba kerültek Szoboszlaiék, hiszen a Genk mellett a Napoli és a Liverpool ellen kell majd megmérkőzniük. Véleményem szerint a 3. hely reális, a második hely már bravúrnak számítana. Valószínű tudják ők is, hogy a Genk ellen kötelező hozni a meccseket, és reménykedni a két "nagy" elleni pontcsípésben.
Ma a Salzburgtól komoly offenzív játékot várok, ami várhatóan sok sarokrúgást fog eredményezni. 10 percenként egy szöglet a Salzburgtól több, mint reális. Tippem: Salzburg éri el elősször a 9 szögletet (és 3-1-re nyer)

Időpont: 2019.09.17. 21:00
Mérkőzés: Borussia Dortmund - Barcelona
Tipp: Dortmund nyer és mindkét csapat gólt szerez
Odds: 4,50
Iroda: bet365
Indoklás: mindkét csapat igen gólgazdag meccseket játszik az utóbbi időben, a Dortmund az elmúlt 9 hazai meccsén lőtt legalább 2 gólt. A Barcában Messi játéka még ugyan kérdéses, de Suarez már visszatért, így egy gólra szerintem mindenképp jók lesznek. A gólváltás tehát szinte biztos, viszont a Dortmund elképesztő hazai formája miatt az ő győzelmüket preferálom. Az Union Berlin elleni idegenbeli zakót leszámítva május óta csak nyernek, Barcelonában pedig kicsit döcögősen indult a szezon, főleg a Nou Camptól távol.

17.09.2019 21:00
Ajax-Lille
Tipp: Gólok száma Ajaxnál: 3.5 fölött
Odds:5.50
Iroda:bet365
Indoklás:Az ajax támadó fociját azt hiszem nem kell bemutatnom senkinek. A  Ziyech, Tadic, Huntelaar csatárhármas önmagáért beszél, de gyakorlatilag minden játékosuk gólveszélyes: előző bajnokijukon a balbeck Tagliafico köszönt be kétszer is a Heerenveen-nek. Utolsó 4 bajnokijuk mindegyikén 4 gólt szereztek, bízom benne, hogy ez a gólerős forma megmarad és a lille ellen is szórják majd a gólokat.

Időpont: 2019. 09. 18. 21:00
Mérkőzés: PSG-Real Madrid
Tipp: (1-0) V Real Madrid legalább 2 góllal nyer
Odds: 6,50
Iroda: Unibet

Indoklás: A PSG próbál naggyá válni, Franciaországot uralja, de Európában messze van attól, hogy nagy eredményt érjen el (legalábbis eddig messze volt). A felhajtás (és a pénz) egyelőre sokkal nagyobb, mint az elért eredmények. Igen jó csatáraik vannak, csakhogy most szinte minden gólfelelősük sérült, illetve eltiltott: Neymar, Mbappé, Cavani, míg a Realnál nagyjából mindenki hadra fogható. A bajnokságot jól kezdték (2 győzelem, 2 döntetlen, ezt azért nyögvenyelősnek nem nevezném), a visszatérő Zidane-nak talán már sikerült jól összerakni a csapatot, szerintem van 2 gól különbség így köztük, tudni fogják, hogy hogyan mattolják a tavaly még csapattárs Navast a kapuban. A Real Madrid nem kezdheti mindjárt pontvesztéssel a BL-t, az első meccs mindig meghatározó, a PSG pedig majd ráér megverni a Brugest és a Galatasarayt.

#21 szeptember 17, 2019, 11:57:27, SPF Admin
Időpont: 2019.09.17. 21:00
Esemény: Napoli - Liverpool
Tipp: félidö/játékidö  Napoli-Döntetlen
Oddsz: 13
Bet365
Indoklás: Csupán csak megérzés!

Időpont: 2019.09.17. 21:00
Esemény: Napoli - Liverpool
Tipp: Firmino 0,5 gólpassz felett
Odds: 5,00
Iroda: bet365

Indoklás:

Firmino egy kib@szott nagy varázsló; a Newcastle elleni meccsen adott gólpassza kötelező látnivaló :topbet_125: A Liverpool támadótrióját senkinek nem kell bemutatni; Salah-Firmino-Mané a SAS-nál is jobb, pedig az sem volt gyenge. Ebben a hármasban Firmino  a legönzetlenebb, a brazil élvezi, hogy pengés passzokkal hozza kihozhatatlan helyzetbe a társait. A Poolnak mindenképpen gólt kell szerezni, mert kicsi az esélye, hogy nullázzák a Nápolyt. Forma alapján gólt a Salah-Mané duótól lehet várni; a gólpasszt viszont Bobby szállítja :)

2019.09.17.      18:55
Lyon - Zenit
tipp:Zenit nyer
odds:5,4
unibet

A Zenit utóbbi 3 meccsét megnyerte amig a Lyon nem nyert 3-ból egyet sem.A 2 csapat 3-szor találkozott eddig egymással a mérleg a Zenit javára billen 3-ból 2-szer nyertek.Küzdelemes mérkőzést várok.

2019.09.17. 18:55

Inter  - Slavia Praha

Tipp: Lautaro Martinez legalább 2 gólt szerez
Odds: 7.00
Iroda: Bet365

Lukaku játéka kérdéses a hírek szerint, ha össze is drótozzák, akkor sem biztos, hogy 100%-os állapotban lehet, ami a játékában hagyhat kivetnivalót. Lehetséges, hogy így Lautaro Martinezre 'több próbálkozás hárulhat', többször kereshetik labdával. Ha beindulna az Inter, akkor akár sok gólt szerezhetnek, amiből Martinez egy duplával kiveheti a részét.

2019.09.18. 21:00

PSG - Real Madrid
Real Madrid nyer
3,10
unibet

Cavani, Mbappé és Neymar nélkül nem tudom miért tartják továbbra is esélyesnek a Párizs csapatát, az elmúlt BL idényekből láthattuk már, hogy csapategység vagy bármi hasonló nem igazán van a csapatnál, és sose fognak elérni kb semmit... A három fő emberük nélkül végképp esélytelennek néz ki a dolog ezen az első csoportmeccsen, még akkor is, ha a Real sincs túl nagy formában. A vendégeknél is vannak problémák, ugyanis a keretből kimaradt: Ramos és Nacho eltiltás miatt, Marcelo, Modric, Valverde, Isco, Asensio és Brahim sérülés okán, Mariano pedig technikai döntés miatt. A középpályán így igazából három ember maradt, Kroos, Casemiro és James Rodriguez, de ez pont elég lesz szerintem. A védelemben egy Carvajal - Militao - Varene - Mendy/Odriozola négyes léphet pályára, nem egy életbiztosítás, de az elejében bízok, ugyanis Hazard pályára léphet, Bale egész jó formában, míg Big Benz-ben bármikor benne van néhány gól.. ::) ;D Ennyiért nem tudom kihagyni a Real győzelmét, a PSG a bajnokságban sem kapta el eddig a fonalat, remélem nem most kezdik el a jó játékot...

17.09.2019 21:00
Ajax-Lille
Tipp: büntetőpontok 1. fi Ajax 3+ (sárga lap 1 pontot ér, piros lap 2 pontot ér)
Odds:30.00
Iroda:betclic

Szóval a 'zöldüléshez' minimum 3 sárga lap kell az Ajaxnak, vagy 1 sárga meg egy piros.
Az ötletet az adta, hogy a pay off meccsen az APOEL ellen a 0-0-ás meccsen az amszterdamiak domináltak, de labdavesztés után, amikor kontrázott az APOEL, rendre csak szabálytalanul tudták megállítani a ciprusi kontrákat, tán 4 vagy 5 sárgát gyűjtöttek egy fi alatt.
Sajnos a Lille-t nem ismerem, nagyon rég láttam játszani, de ahogy nézem, tele van a csapat színes bőrű, gyorslábú spílerekkel, és eleve azt el tudom képzelni, hogy idegenben a kontrára rendezkedik be. Márpedig ha a Lille kontrázik, és azt jól csinálja, akkor el tudom képzelni, hogy párszor csak lapok árán tudják megfogni a vendég támadásokat, kevésbé veszélyes zónában megállítani a franciákat.

Én a 2 pontra is teszek privátban (ez két sárgát vagy 1 pirosat jelent), ez 6.00-os odds.

A meccset egy szerb spori, Jovanovic vezeti, Tadic-csal biztos megérteti majd magát, de igazából azon az APOEL elleni meccsen elég látványos foultok voltak, egy mezhúzást, egy utánrúgást nehéz nem lappal büntetni, szóval én egy ilyet bepróbálok itt is, és cash-ben is.

Sziasztok!

Időpont:2019.09.17.(21 óra)
Esemény:Foci Bajnokok ligája (Napoli - Liverpool)
Tipp: Több mint (4.5) gól
Odds: 4.50
Iroda: bet365
Indoklás:

Napoli igen jó formában van és mostanában akár nyer akár veszít (3-7) gólos mérkőzéseket játszik!

Liverpool is remek formában van és szintén igen sok (3-5) gólos mérkőzéseket játszik és nyer!

Mindkettő csapat számára fontos a jó kezdés és ez hajtáshoz vezet ami gólokat eredményez!

Időpont: 2019.09.17. 21:00
Esemény: Benfica - Leipzig
Tipp: 4,5 goal over
Odds: 6,04
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Mindkét csapat a győzelemre fog hajtani, ugyanis ez talán a legkiegyenlítettebb csoport, 1 pontokkal nem sokra mennek a végelszámolásnál.  A döntetlen senkinek sem lenne igazán jó. Gólgazdag hazai sikert várok!

2019.09.17. 21:00
Napoli-Liverpool
Tipp: 1. félidő gólok 2,5 felett
Odds: 6,10
Iroda: Unibet

Megint egy csoportba kerültek mint tavaly, akkor a végén a napoli húzta a rövidebbet... Nyílván szeretnének visszavágni az olaszok, de náluk a védelem nem egy juve szint, a pool pedig a kontráival szétszedheti őket. Gólgazdag meccseket játszott eddig mindkét csapat a bajnokságában, és azért a pool sem sebezhetetlen hátul... Úgy gondolom nem lehetetlen hogy már az első félidőben 3 gólt összehoznak.