Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A BL szezon megkezdodott: Inter v Slavia 0-1.

Potyognak a gólok Salzburgban, beszállok 4.33-ért egy Szoboszlai találatra. Hajrá Vidis srác!

Ez az Erling Haland gyerek úgy lesz, mint az u20-as vb-n, mikor egy meccsből megnyerte a gólkirályi címet. Játszanak kétszer a belgákkal, meg is van az idei BL-gólkirály.

Szoboszlai hozta a négyszeres oddsot, közben Adrián védett egy nem kicsit.



Idézetet írta: csacsa44 Dátum szeptember 17, 2019, 16:12:35
Időpont: 2019.09.17. 21:00
Mérkőzés: Salzburg - Genk
Tipp: mindkét csapat szerez gólt: 1. félidő - 2.félidő,    igen/igen
Odds: 11.00
Iroda: bet365

Indoklás:

Az osztrák bajnokság eddigi hét fordulója alatt a Salzburg 35 gólt rúgott. Nem piskóta. A Genk nem erős ilyen téren, én mégis azt gondolom, hogy az első félidőben - némi meglepetésre -a vendégek szerzik meg a vezetés, de a válaszra sem kell majd sokáig várni. Utána ütni fog a Salzburg, a győzelme nem forog majd veszélyben, még úgy sem, hogy beesik a második és egyben utolsó belga gól is. Tippem: 4-2   

Idézzük is be, nem semmi tényleg! :beerchug:

Idézetet írta: butyi Dátum szeptember 17, 2019, 15:12:55
209.09.17. 21:00
Napoli - Liverpool
Match Result: Napoli
3.17
Betclic

a liverpool legutóbb 1990-ben( :D) nyert bajnokságot, tavaly viszont megnyerte a bajnokok ligáját.. idén csak a bajnokság számít nekik, ennek érdekében a bl-t dobni fogják :ok:
nyertes :ok: (2-0)


Idézetet írta: sunik29 Dátum szeptember 18, 2019, 08:48:59
No comment

free image uploader

Tudom, hogy a szabály az szabály, és legyen egy láb a vonalon, de kb ezt sosem tartják be, én eddig egy visszafújt tizire emlékszem, és arra is emlékszem, hogy fogadtam arra a meccsre (is), de akkor sem ugrik be, hol fújták vissza. De én úgy vélem, eleve szar a szabály. Én inkább úgy módosítottam volna, hogy a kapus az ötösön belül ott helyezkedjen el büntetőnél, ahol akar. Kb mint kéziben, ha akar vonalra áll, ha akar előrejön.
Jó, hogy nem olyan szabályt hoztak, hogy a kapus háttal álljon a lövőnek, azért adjuk már meg nekik az esélyt a védésre. Na meg a kihagyott tizik oddsa jobbb, Reus is szépen hozta a 19.00-est tegnap, de Barkley is a 17.00-est.

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 18, 2019, 09:00:19
Tudom, hogy a szabály az szabály, és legyen egy láb a vonalon, de kb ezt sosem tartják be, én eddig egy visszafújt tizire emlékszem, és arra is emlékszem, hogy fogadtam arra a meccsre (is), de akkor sem ugrik be, hol fújták vissza. De én úgy vélem, eleve szar a szabály. Én inkább úgy módosítottam volna, hogy a kapus az ötösön belül ott helyezkedjen el büntetőnél, ahol akar. Kb mint kéziben, ha akar vonalra áll, ha akar előrejön.
Jó, hogy nem olyan szabályt hoztak, hogy a kapus háttal álljon a lövőnek, azért adjuk már meg nekik az esélyt a védésre. Na meg a kihagyott tizik oddsa jobbb, Reus is szépen hozta a 19.00-est tegnap, de Barkley is a 17.00-est.


Erdekes velemeny , de van az oldal biro akinek ez a dolga , h nezze!! es ott van meg a VAR ami sok penz es ott is ullenek akik vissza is nezik de nem szolnak.

Érdekes ez a büntetős dolog, mert a szabályok úgy alkották meg, hogy egyértelműen a rúgó játékosnak kedvezzenek. Az alap tézis az, hogy a gól az elfogadott a büntető esetében, minden más kapcsán újra kell rúgni.
- A büntetőrúgást végrehajtó játékost megfelelően azonosítani kell.
- A kapusnak a kapuvonalon a kapufák közt, a rúgó játékossal szemben kell maradnia a rúgás elvégzéséig.
- A játékosoknak, kivéve a büntetőrúgást végrehajtó játékost:
             • a büntetőponttól legalább 9,15 méter távolságra;
             • a büntetőpont mögött;
             • a játéktéren belül;
             • a büntetőterületen kívül kell tartózkodniuk.

Mivel az esetek többségében nem történik egyértelmű azonosítás a kapus felé a bíró részéről, hogy ki végzi el a büntetőrúgást (evidensnek tűnik, ki lövi a büntetőt, de nincsen kijelölve..), ezért az alábbi szabály máris okafogyottá válik:
             • a büntetőrúgást az azonosított rúgást végző játékos egyik csapattársa végzi el, ilyenkor a játékvezetőnek azt a játékost kell figyelmeztetnie, aki elvégezte a rúgást;

- a kapus vagy csapattársa szabálytalanságot követ el:
             • ha a labda a kapuba jut, gólt kell ítélni;
             • ha a labda nem jut a kapuba, a büntetőrúgást meg kell ismételtetni; ha a kapus felelős a szabálytalanságért, őt figyelmeztetésben kell részesíteni.

Elvileg a büntetőnél, ha betalálsz a kapuba, de a kapus ellépett a gólvonalról (tehát szabálytalanságot követett el), akkor az teljesen mindegy, mert a labda bement a kapuba.
Ugyanez, ha a kapus csapattársa belép a rúgás elvégzését megelőzően a büntetőterületre, de a labda mégis a kapuban köt ki, akkor az is gól.

Magyarán gól esetén senkit sem zavar, ha megtörténnek ezek a dolgok, viszont, ha nem talál be a rúgó játékos, akkor már zavarásnak minősül és újra kell rúgni. Tehát az első esetben nem zavarja a rúgót, hogy a kapus már eljött a gólvonalról? Érdekes szabályok ezek, mert elvileg rúgás pillanatát megelőzően mindkettő ugyanannyira zavaró tényező, maximum az egyik labdarúgót kevésbé zavarja, másikat jobban.

Egy kapus tehát kijöhet a rúgás pillanata előtt az ötösig, legfeljebb addig ismétlik a rúgást, amíg be nem megy (vagy ameddig marad kapusa az adott csapatnak a figyelmeztetések után  ;D).

Érdekes, mert egyik esetben zavarja a rúgót a bemozduló kapus vagy játékos, de ha gólt ér el, akkor máris más a leányzó fekvése. Magyarán addig lehetne játszani sok esetben a büntetőrúgást, amíg gól nem lesz belőle.

u.i.
Tegnapi Reus büntető teljesen szabálytalan volt, bemozduló kapus és játékosok (három barcelonai és egy dortmundi), illetve - ahogyan láttam - nem jelölte ki a bíró pontosan Reust a büntetőre. Mire ezt eldöntötték volna, lassítások, kikockázások, utána megvitatás, majd közlés, ez minimum 5 perc.

Egy új vonalat kellene felfesteni a gólvonal elé egy meghatározott távolságra, akkor nem lenne ebből több probléma.

Sziasztok!

Időpont: 2019.09.18. (21 óra)
Mérkőzés: Dinamo Zagreb - Atalanta
Tipp: Összesített gólok/mindkettő csapat szerez gólt igen (2.5) felett
Odds:2.20
Iroda: bet365
Indoklás:

Dinamo Zágráb jó formában van és igen sok jó gólszerző játékosa van akik (1-3) gólosak!

Atalanta is remek formát mutat és több gólos mérkőzéseket játszik!

Szintén jó gólszerző játékosai vannak akik (1-3) gólosak!

Motiváció most gólokban fog jelentkezni!

büntetőknél ezt az újítást pont azért vezették be, mert nagyon sokat kihagytak  :bash:

kapus elmozdulása esetén azonnali gólt kellene megítélni!

En szemely szerint nem tartom tragedianak, hogy nem ismeteltek meg a buntetot, eleg akadozott mar a jatek igy is, de abban egyetertek veletek, hogy ha van szabaly ra akkor legyunk kovetkezetesek, vagy rugassuk ujra mindig v soha. Azert van a VAR, hogy ezeket megelozzek, ha a lesnel gyakorlatilag millimeter pontossagig elmennek, akkor nem nagy muveszet ezt is csekkolni. En VAR parti voltam az elejen (mar ezerszer leirtam, s tartom is, h a golvonal technologia a top huzas az osszes ujitas kozul), de ahany bajnoksag annyi szokas, s felesleges PERCEK mennek el azzal, h varja a biro a palyan, h megis mi legyen, aztan kivonul a palya szelehez, megnezi, s 10-bol 9 a visszajatszas utan elindul, majd megall s megnezi ujra, h meg veletlenul se legyen meg a tisztelet fele a dontes utan, igy 1-2-3 evvel a bevezetes utan mar inkabb azt varom, hogy mikor dobjak a kukaba e projektet.