Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Slavia Praha - Dortmund
5,5 gol felett
11.00
unibet

A csehek tavaly orult meccseket toltak a Sevillaval, es a Chelsea elleni 3-4 sem volt gyenge, bennuk van a megorules. A Dortmundrol nem is beszelve, lenyomtak mar par legendas meccset az europai kupakban is, a BL eraban pl a Dortmund - Legia 8-4 a rekord. Gyors, veszelyes jatekosokkal teli a Borussia, de a vedelem nincs topon, nincs meccs hogy ne kapnanak valami buta golt, igy a Slavia kontrabol bevihet parat.

Időpont: 2019.10.02. 18:55
Mérkőzés: Genk - Napoli
Tipp: mindkét csapat szerez gólt: 1. félidő - 2.félidő,    igen/igen
Odds: 11.00
Iroda: bet365

Indoklás:

Nem tudok lepattanni a belgákról, úgy meg pláne, hogy az olasz rekordbajnokot fogadja. A Genknek nincs vesztenivalója, otthon van, bátran kell játszania, kis szerencsével benne lehet egy-egy gól a két félidőben. A Nápolyban meg nem benne lehet, hanem benne van. Tippem: 1-3  :)

Genk - Napoli

Tipp: Genk értékesít egy büntetőt
Odds: 11.00
Iroda: bet365

A hétvégi Genk bajnoki meccs adta az ötletet, ahol Hagi kettő tizit is bevert. A Napoli védelme nekem nem tetszik, pl. a Cagliari ellen 3 védős rendszerben tolták, rá is faragtak. Előtte mindig 4 védő el álltak fel. 2 büntetőt hoztak eddig össze, egyiket Ospina kapus egy teljesen felesleges 3-0-s vezetésnél Leccében, aztán Zielinski is kezezett egyet a Fio ellen. Koulibaly már kapott pirosat szabálytalanság miatt, Maksimovic játszott helyette. Ha visszatér K., akkor az általam nem sokra tartott Manolas lesz a párja. Basszus, ekkora oddsért nekem bejön egy kis nápolyi bénázás.

2019.10.02. 21:00
Barcelona -Inter
Tipp: mindkét csapat szerez gólt, 10 szögletnél több és Vidal kap büntető lapot (fogadás készítő)
Odds: 9,62
Bet365
Indoklás
A papír azt momdja, hogy sima hazai győzelem, azonban az idei szezont nézve, én azt mondom, hogy az olasz gárda odaérhet akár a döntőre is. Ez idáig még nem nyert itt az Iner, úgyhogy itt lehet akár az ideje, a barcanak pedig illik gól szerezni otthon. Mindkét csapat rámegy a győzelemre, sok kapuralövés, sok védés, sok lepattanó, sok-sok szöglet. Vidalnak elszakad a cérna, így minden adott egy jó kis oddsnak.

21:00 Liverpool-Salzburg
Tipp: Salzburg góljai 2,5 fölött
Odds: 11,00
bet365

Tegnap már láthattuk, hogy a legnagyobb csapatok tudnak a legjobban betlizni, sokszor a legnagyobb különbségűre taksált meccseken (most is a hazaiak oddsa 1,25 körüli csak) jönnek a legnagyobb meglepetések. Pl. a Real hamar bekapott 2 gólt, a tavalyi döntős Tottenham 7-et, ami a mai világban igen égő ilyen szinten, még ha a Bayern is az ellenfél. BL-szezononként 1-2 ilyen 6-7 gólos különbségű meccs szokott lenni, de amikor egy nagycsapat fogad egy kicsit.
A Liverpool ugyan jól védekezik, manapság kevés gólt kapnak, de én arra számítok, hogy a Salzburg hozza a formáját, és ahogyan a kisebb csapatoknak, úgy a Poolnak is berámol vagy 3-at. Gólgazdag meccsre számítok, sok vendéggóllal.

Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 02, 2019, 13:27:26
Időpont: 2019.10.02. 18:55
Mérkőzés: Genk - Napoli
Tipp: mindkét csapat szerez gólt: 1. félidő - 2.félidő,    igen/igen
Odds: 11.00
Iroda: bet365

Indoklás:

Nem tudok lepattanni a belgákról, úgy meg pláne, hogy az olasz rekordbajnokot fogadja. A Genknek nincs vesztenivalója, otthon van, bátran kell játszania, kis szerencsével benne lehet egy-egy gól a két félidőben. A Nápolyban meg nem benne lehet, hanem benne van. Tippem: 1-3  :)

Nem akarok kukacoskodni, de az 1-3-mal nem jönne a tipped. :) Mindenesetre drukkolok!  :beerchug:

Barcelona-Inter

Tipp: Godin gólt szerez @ 25.00 (betclic)
Különösebb indokom nincs, Godin valószínűleg nem felejtett el fejelni. Az Internek meg kell becsülni a pontrúgásokat, azért olyan sok akciója szerintem nem lesz, azt a párat viszont értékelni kell. Godin-gól szomorította már el a Barcát, a történelem meg olyan dolog, amely sokszor ismétli önmagát. A bet365-ös 13.00-as odds még kevésbé csábító, de a 25-ös már valami. Unibeten a fejesgóljára van 21.00-es odds, itt meg az is belefér, ha rúgja, vagy pöccsel püföli be.

A másik tippem, amit megint ajándékba adok netek, az a Valencia-Ajax meccen a penalty. Én már azon meglepődnék, ha csak egy lenne...

Genk - Napoli
Tipp: 1:4
Odds: 17
Bet365

Szétzilálhatják a Genk védelmét újra, Mertenséknek ülni fog a belga csapat játéka. Amennyire megszórják majd őket, belefér az is hogy egyet össze szerencsétlenkednek hátul. 1:4 a tippem.

Genk - Napoli

Tipp: Első félidő eredménye 1-2
Odds: 15
Bet365

Bajnokok Ligája, 2.csoportkör
2019.10.02. 18:55

Slavia Prague - Borussia Dortmund

Tipp: Mario Götze és Marco Reus is gólt szerez + Nyer a Dortmund
Odds: 10.50
Iroda: Unibet

A hírek szerint Alcacer megsérült és a helyén Götze kezd majd. Götze és Reus is jól játszott a hétvégén(is), bár az eredmények nagyon nem akarnak jönni. Idén egyelőre csak az lehet a cél, hogy több gólt kell rúgni, mint hátul kapni (összehozni), mert eddig nagyon sebezhető a védelem.  Véleményem szerint ma megszerezheti a 3 pontot a Dortmund, az egyik legjobb formában lévő Reus és a kezdő Götze összehozhatnak ma is 1-1 gólt.

Idézetet írta: olics Dátum október 01, 2019, 18:20:41
Tottenham - Bayern Munich
Bayern München win + Over 2.5 goals
2.85
unibet

A bukik a német csapatot favorizálják a bl statisztikák és nyilván a forma alapján is , bár a hétvégén a Spurs is fontos győzelmet aratott. Mindkét csapatban megvan a támadó potenciál amiből kijöhet egy overes meccs vendég győzelem mellett.

NYERTES

NYERTES

10.02. 21:00
Liverpool - Red Bull Salzburg
Tipp: Salzburg értékesít egy büntetőt
Odds:11,00
bet365

Indok: Szerintem elfog jutni a Pool kapujáig a Salzburg és talán esélyük lehet egy befújt büntetőre. Azt meg csak belövik :D Szerintem elég sokat fog pattogni a labda a Pool 16-osán belül.

EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör - 2. forduló
02.10.2019 21:00

Esemény: Valencia - Ajax
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt: 1-2. félidő
IGEN/IGEN
Odds: 11
Iroda: Bet365

Indoklás: 2 gólerős csapatról van szó, bízok benne hogy ma se fognak fukarkodni a gólokkal, aztán egyszer-egyszer mind a két félidőben betalálnak legalább.

Barcelona - Inter
Today, 02 Oct 2019, 21:00
Tipp: végeredmény 1-2
Odds: 17
Iroda: William Hill

A tippet a két csapat formájára alapozom. Conte érkezése új lendületet adott a csapatnak, a bajnokságot ennek köszönhetően 100%-osan vezetik, egyetlen botlásuk volt eddig, igaz az pont itt a BL-ben a Slavia ellen. A Barca pedig szemmel láthatóan szenved eddig idén, elég rápillantani a bajnoki szereplésükre, ezen eddig Griezmann érkezése sem változtatott. Messi pedig hol sérült, hol nem, mostanában az előbbi a jellemző.

Biztosra veszem:

-nyer az Inter

-legalább egyszer betalál otthon a Barca még a nem túl biztató előjelek ellenére is

-nem fog kiütéssel nyerni az Inter

-főként bekkelni fog majd az Inter, ahogy az az olasz csapatokra idegenben általánosan jellemző

Ezen pontok alapján én az 1-2-es végeredményt tartom a legvalószínűbbnek.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum október 02, 2019, 15:08:36
Nem akarok kukacoskodni, de az 1-3-mal nem jönne a tipped. :) Mindenesetre drukkolok!  :beerchug:

Csak beszélgetni szerettem volna. ;D Köszönöm a drukkolást!  :beerchug: