Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Salzburg - Napoli
Tipp: 14 szögletet felett
Odds: 5.50
Iroda: bet365

Mindkét együttes a támadó foci híve, így sok kapuralövésre lehet számítani. Első ránézésre gólgazdag mérkőzésre van kilátás, de valahogy úgy érzem, hogy a gólok helyett szögletekből lesz sok. A Napoli a BL-ben legutóbb a Genkkel találkozott, akkor 19 szögletrúgást végeztek el a csapatok. Hasonló forgatókönyvet várok ettől az összecsapástól.

Benfica-Lyon
1. félidei gólok over 2,5
6,50
Bet365

A 2 csapat utóbbi 3 meccsén 5-5-7 gólok születtek (4 illetve 3 gólos első félidő is volt). Most sem elképzelhetetlen valami gigaover (fordulónként beesik pár olyan meccs) és ha egy ötgólos meccsen a felét az első félidőben betermelik, simán beeshet egy ekkora szorzó.

Genk - Liverpool
Genk 0,5 gól alatt és Oxlade Chamberlain lő egy gólt
8,00
Unibet

Hétvégén Oxlade nagyon jól szállt be a meccsbe az United ellen csereként, kiérdemelte hogy ma kezdőként lépjen pályára, s ha már pedig bizalmat kap góllal kell meghálálja.
És mivel kevés gólos meccsre számítok nem szabad hagyni hogy a hazai csapat gólt lőjön.

Salzburg - Napoli
Tipp: Napoli nyer 3:1-re
odds: 19,00
bet365

Gólt még nem kapott a Napoli de ez csak puszta szerencse volt, a Genk többet is rúghatott volna nekik, ahogy a Pool is. A Salzburg támadójátéka egészen pazar, viszont olyan Millikék sem lehetnek egymás után kétszer annyira dekoncentráltak és impotensek mint a belgák ellen voltak ahol két méterről vagy négy ziccert hagytak ki. tippem 1:3.

2019.10.23. 21:00

Benfica - Lyon

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez mindkét félidőben
Odds: 12.00
Iroda: Bet365

A két csapat találkozóin sok gól szokott esni, nem ritka a hét gól sem. A Benfica a bajnokságban jól áll (6 győzelem mellett 1 vereség), viszont a BL-ben még nem tudott pontot szerezni. A Lyon csapata nincs a legjobb formában, a bajnokságban rég nem tudott nyerni, a BL-ben az előző fordulóban szerezte egyetlen győzelmét.  Küzdelmes, szoros mérkőzés lesz, remélem sok góllal.

#200 október 23, 2019, 17:44:04, sunik29
Jatekon kivul, mert nem olvastam el a szabalyzatot :)

Lille - Valencia
Today, 23 Oct 2019, 21:00
Tipp:x2
Oddsz: 1,51
Pinn

Indok : Nem megy a Lillenek mostansag tul jol a Ligue 1 -ben,  igaz  jol jatszottak az Ajax ellen ,es nagyon nem erdemeltek meg a 0-3 at , viszont fiatal a csapat es meg kell nekik ido, ami rossz hir szamukra ,a stabil kezdo jobb szelso Celik hianya . Valencianal kezd helyre razodni minden , tulajdonos csere, stab stb, ok sem erdemeltek meg az Ajax elleni fiaskot, itt a bizonyitasra megfelelo ellenfel.

Salzburg-Napoli

Tipp: Hazai csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez
Odds: 3,70
Iroda: unibet
Tavaly az EL-ben már találkozott egymással a két alakulat, akkor a San Paolóan 3-0-ra nyertek az olaszok, itt pedig 3-1-es osztrák siker született.
A BL-ben a Genk futott bele nagy zakóba Salzburgban, a találkozó végeredménye 6-2 lett! Az Anfielden sem vallottak szégyent az osztrákok, ám végül 4-3-ra alulmaradtak a címvédővel szemben. A csapatnak szamithat Barnede és Walker játékára
Haaland viszont visszatért már.es rúgni fog gólt ebbe biztos vagyok
Szoboszlai játékára is szamplhatunk
A nápoli engem az idényben nem nagyon győzött meg igaz a cimvedot megverték
Tippem 3:1

BL, 21:00
Inter - Dortmund

Tipp: Figyelmeztetések száma 6,5 felett (Sárga lap = 1 pont , Piros lap = 2 pont /egy játékos max. 3 pont/)
Odds: 4.80   Iroda: Betclic

Az Inter játékosait nem kell félteni ha keménységről van szó, előszeretettel teremtenek maguknak tekintélyt. Ameddig a játékvezető partner ebben, nincs gond, de egy európai kupameccsen bajban lehetnek ha épp olyan sporit fognak ki. A brit játékvezető rendre otthon hagyja a brit felfogást ha a szigetországon kívül fúj. Ez egy nagy téttel bíró ki-ki meccs, lesz szikra, és reméljük tűz is... Sok büntetőpontot várok.

Inter - Dortmund

Inter győzelem + mindkét csapat szerez gólt + Lautaro Martinez betalál
6,50
bet365 (fogadáskészítő)

Hiába Conte, ez az Inter nem azt a defenzív kevés gólos focit játssza, mint azt a Juvénál láthattuk, a Dortmund pedig ideális ellenfél a gólokhoz. A hazaiak szerintem behúzzák a meccset, és ebből az argentin Lautaro minimum egy találattal kiveszi a részét.

Sziasztok!

BL 2019.10.23 21:00
Inter - Dortmund
Mindkét csapat szerez gólt és gólok száma 2,5 fölött
Odds: 2
Iroda: bet365 (fogadáskészítő)

Indok: Mindkét csapat jó formában van és bár az interre van a kisebb szorzó, de a Dortmund 2-1 vagy 3-2-re be fogja húzni a mérkőzést.

Időpont: 2019.10.23. 21:00
Mérkőzés: Salzburg - Napoli
Tipp: Büntetőlapok száma 0.5 felett az első 10 percben (00:00-09:59)
Odds: 6.50
Iroda: bet365

Indoklás:

A játékvezető személye (Clement Turpin) nem támogatja a tippet, én mégis úgy érzem, hogy a lendületes kezdés után valaki beleszalad egy lapos figyelmeztetésbe.

Idézetet írta: grof19 Dátum október 22, 2019, 18:39:50
Sziasztok!

Időpont: 2019.10.22. (21 óra)
Esemény: Foci Bajnokok ligája (Manchester City - Atalanta)
Tipp: Első félidő gólok több mint (2.5)
Odds: 3.40
Iroda: bet365
Indoklás:

Manchester City remek formában van és most közönség szórakoztató mérkőzésen már az első félidőben jelentős gólok lesznek!

Olyan játékosoktól mint Gabriel Jesus és Raheem Sterling bármikor szerezhet gólt!

Atalanta most felszabadultan játszhat és szerezhet gólokat mert csak akkor lehet esélye egy esetleges harmadik helyet megfogni!

Kevés az esély rá de gólt azért várok tőlük hiszen ott lesz Duvan Zapata akire lehet számítani gólszerzésben!

Gratulálunk grof19! Nyereményed 15.000 Forint Skrillen keresztül.

A Barca kitömi most a Slaviát? Prágában is megvolt az esély, most meg hazai pálya lesz...

Foci BL - 4. Forduló - November 05-06.

Van egy tipped erre a fordulóra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a forduló legjobb tippelője pénznyereményben (15.000 Forint/forduló) részesülhet!


PSG, Bayern, Barca... jo par csapat "dobta" a hetvegi meccset a BL elott. Liverpool, ManCity 0-1, 0-1, szoval a lista meg bovulhet...