Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Zenit - Leipzig
Leipzig 3.5 gól felett
11,00
bet365

Elmúlt két meccsen 14 gólt szereztek a lipcseiek, nyilván a BL más kávéház, illetve a Wolfsburg elleni kupameccs volt, de ez a Zenit sem egy kiemelkedő csapat. A Zenit nem igazán szokott sok gólt kapni egy meccsen, idén még nem is volt erre példa, hogy 4-et lőjön az ellenfél, itt az ideje, hogy beleszaladjon egy nagy verésbe az orosz alakulat, és a támadószekcióban elég jó formában lévő Lipcse tökéletes ellenfél lehet erre.  :great:

Foci Bajnokok Ligája
2019.11.06.    21:00
Real Madrid - Galatasaray

tipp:Real -1,5 gól
odds:1,54
Iroda: Unibet

Liverpool - Genk
tipp: Van Dijk lő gólt és a Liverpool max 2 góllal nyer
odds: 15

Van Dijk tavaly védőkhöz képest rengeteg gólt szerzett fix fázisok után, Kloppék okosan használták/használják ki a testi adottságait és rengeteg veszélyes helyzetet tudnak így kialakítani. Idén még adós Van Dijk a góljaival, úgy érzem ma hosszú idő után újra betalálhat.

Hétvégén Pool-City, meccsek meccse, bajnoki döntő stb stb, lehetséges hogy az edzői stáb és a játékosok fejben már azon a meccsen lesznek, s nem a Genk kitömése lesz a cél. Előző meccsükön is xG alapján sokkal szorosabb végeredmény kellett volna legyen mint amit az eredményjelző mutatott, ma szorosabb meccsre számítok.

2019.11.05 21:00

Valencia-Lille  Valencia 2,5 több lap+Lille 2,5 több lap
Odds:5
bet365

A múltkori mérkőzésen rendesen voltak lapok.Ma is azt várom,hogy rengeteg belemenés lesz,és a biró osztja is érte a lapokat.

Szerintem sok falusi boltban nincsen annyi minden, mint amik voltak a 4-4-es eredménnyel zárult Chelsea-Ajax BL-meccsen. Öngólok, büntetők, piros lapok, kapufák, óriási kapusbravúrok, a kettős kiállítás után az összes mezőnyjátékosukkal támadó hollandok, hatalmas hazai nyomás a vendégekre, VAR által elvett gól az angoloktól, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Minden bizonnyal ez volt a BL-ősz messze-messze kimagaslóan legjobb mérkőzése.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.11.06. 21:00
Dinamo Zagreb - Sahtar Doneck
Tipp: Sahtar Doneck értékesít egy büntetőt
Odds: 9.00
Iroda: bet365

A vendégeknél játszik néhány technikás brazil játékos, ezért látok rá esélyt, hogy egyikük ellen szabálytalanságot követnek majd el a 16-oson belül. A mérkőzést Felix Brych dirigálja, aki az idei Bajnokok Ligája szezonban két meccset vezetett eddig, egyet még a Playoff körben (Club Brugge-LASK Linz) és egy Napoli-Liverpool-t a csoportkörben. Érdekesség, hogy mindkét mérkőzésen befújt 1-1 tizenegyest, tehát nem őrültség büntetőre fogadni ezen az összecsapáson sem. A két csapat előző meccsén is volt egy büntető, igaz akkor a horvátoknak fújtak be egyet, amit értékesítettek is, remélhetőleg most fordul a kocka.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum november 05, 2019, 09:41:30
2019.11.05. 21:00

Borussia Dortmund - Inter

Tipp: Dortmund nyer + Dortmund 2.5 gól felett + Inter kap lapot + Dortmund 4.5 szöglet felett
Odds: 7.00
Iroda: Bet365

Az előző körben fordított szereposztásban 2-0-ra nyert az olasz csapat, megérdemelten tegyük hozzá. A német csapat továbbjutásához kell még legalább 2 győzelem, játszik a csapat a Barcelonával is. Muszáj ezen a mérkőzésen nyerni a Dortmundnak, azzal lépéselőnybe kerülhetne. Véleményem szerint a hazai pálya miatt jobban fognak játszani, ha azt játsza a klub amit tud, akkor lefocizhatja az Intert és csak a helyzetkihasználástól függ a végeredmény.

NYERTES

2019.11.06. 21:00

Dinamo Zagreb - Sahtar Doneck

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.66
Iroda: Bet365

11.06. 18:55
Bayern München - Olympiakos Piraeus
over 6.5
8.00
unibet

Bayernnél kirúgták az edzőt, ez egy új impulzust ad majd a játékosoknak véleményem szerint. Az első közös összecsapáson lejött 5 gól a meccsükön, most miért ne lehetne még ennél is több?!

Leverkusen - Atletico Madrid
x2 + min 2 lap
1.52
bet365

Időpont: 2019.11.06. 21:00
Mérkőzés: Leverkusen - Atletico Madrid
Tipp: Összes büntetőlap száma 7 felett (fogadáskészítő)
Odds: 10.00
Iroda: bet365

Indoklás:

Ahol a párosítás egyik résztvevője az Atleti, ott mindig benne van a sok lap lehetősége. Mint oly sokszor, most is a mérkőzés menete alakítja majd a lapok számát. Az lenne a fasza, ha a Leverkusen gyorsan megszerezné a vezetést, az egyik tartja az eredményt, a másik harapna. Sajnos az is benne van, hogy a spanyolok nem izgatják magukat, nem fog elgurulni a gyógyszerük, ha mégis, azzal én is és a gyógyszergyáriak is jól fognak járnak.

Bayern München - Olmypiacos
Tipp: Döntetlen
Odds: 9,50
betfair

A Bayern Münchenre jelenleg a csoportban semelyik más csapat nem jelent veszélyt, a 3 meccsen szerzett 9 pontjukat a Tottenham követi 4-gyel, vagyis a továbbjutás nem forog veszélyben. Igaz, ők nem az a csapat, akik sima továbbjutásra hajtanak, a csoportelsőség alapelvárás (ahogy a BL-t is örök esélyesek megnyerni). A hétvégén csúnya vereségbe futottak bele, pedig kb. a legerősebb összeállításban játszottak, ennek a (nem Bayern-szintű...) edző, N. Kovac látta kárát. Vagyis most a kvázi edző nélküli Bayern lép pályára (ideiglenes kinevezett van), akiknek akkor is nyerni kéne, ha senki nem készíti fel őket a meccsre.
Viszont én úgy gondolom, hogy a BL-ben idén még nem hibáztak, most itt az ideje. A nagycsapatok sorra vesztették a pontokat: tegnap a Barcelona a Slavia ellen (ahogy előtte az Inter is), a Real Madrid a Brugge ellen, Atalanta kikapott otthon a Sahtartól, szóval mindenkivel fordul elő valamiféle malőr. Pláne a 18:55-kor kezdődő meccsek szoktak meglepetéseket tartogatni...
Annyira nagyon esélyesnek számítanak, hogy ez a visszájára fordulhat, és lehet, hogy az Olypiacos, (akik a 3. helyért mindenképp hajthatnak a csoportban) megvicceli őket, és kibekkel egy 0-0-t, vagy netán ha találnak egy gólt, ők sem engednek be annál többet.

Bayern-Olympiakos
Tipp: Az Olympiakos gólt szerez az első 10 percben
Odds: 13,00
Bet365 (fogadáskészítő)

A Bayern nem sérthetetlen csapat jelenleg. Sok gólt kapnak a müncheniek, edzőcsere közben fogadják a görög ellenfelet, ráadásul hétvégén a Dortmundhoz utaznak bajnokira. Minden görög csapatra igaz, hogy idegenben kevésbé jó, de ez a Bayern most sebezhető. Otthon a 23. percben szerzett vezetést a görög csapat, abban bízom, hogy most még korábban jön a vendégek gólja.

Időpont: 2019. 11.06 18:55
Mérkőzés: Lokomotiv Moszkva - Juventus
Tipp: Félidő/Végeredmény :  első félidő Lokomotiv Moszkva  végeredmény: Juventus
Odds: 23
Iroda:Unibet

A Juventus már az előző fordulóban is hátrányba került félidőben a Lokomotívval szemben, majd a második játékrészben Dybala-nak köszönhetően megfordította a mérkőzést Most a Moszkvai hideg lepheti meg az olaszokat az első negyvenöt percben. A szünet után jöhet újra Dybala, és Ronaldo, akik megpecsételik az oroszok sorsát.

Dinamo Zagreb - Sahtar Donyeck
Tipp: Home team cards 3,5 over + Away team cards 3,5 over
Odds: 16,00
Unibet (fogadáskészítő)

A City már biztosan továbbjut ez nem is kérdés, ahogy valószínűleg az sem hogy a nulla pontos olaszok mennek a levesbe. Itt 4-4 pont eddig a termés, tehát a tét hatalmas. Az előző meccsükön 7 lapot termeltek, a megnövekedett tét miatt elszállhatnak a srácok, és Brych kioszthat egy jó adag lapot. Kedveli a piros színt is, ami rögtön 2 (vagy 3) -t érne.