Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


2019.12.11. 18:55
Dinamo Zagreb - Manchester City
Tipp: hazai vagy döntetlen + több mint 1 gól + első 10 percben nem lesz gól + nem lesz piros lap a mérkőzésen
Odds: 4,00
Bet365
Indoklás
Ezen meccs végeredményétől függetlenül már biztosan csoportelső az angol gárda.
Sok meghatározó játékosa nem is lép pályára ezen a találkozón.
A horvátoknak viszont még van esélyük a továbbjutásra, amihez azonban szükségük van arra is, hogy a Shakhtar ne nyerjen az Atalanta ellen. Erre minden esély megvan, hisz az olaszokat sem szabad leírni. Erre a találkozóra felszívják magukat és rámennek a győzelemre. Ha nem is jönne össze, de döntetlenre mindenféleképpen jók lehetnek.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája csoportkör
2019.12.11. 21:00

Olympiakos - Crvena Zvezda

Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.72
Iroda: Bet365

 Soccer » Europe » Champions League »
11 Dec 2019, 20:00
Club Brugge KV - Real Madrid

tipp: 5,5 over
odds: 8,00
iroda: bet365

indok:
2-2 volt az odavágó, gála meccs lesz a visszavágó. A belga csapat is benne lesz egy izgalmas meccsben a végére, akiktol min. 2 gólt várok. A real nyer idegenben min 2 góllal, tippem: 2-4

Szoboszlai csapattársa ideges volt, mert Szoboszlaiék ellenfele gólt rúgott Szoboszlaiéknak, egy olyan meccsen, ami sorsdöntő volt Szoboszlai és Szoboszlaiék társai számára. Szoboszlai országában a sportsajtó egy szar.

Leverkusen-Juventus
Tipp: Leverkusen értékesít egy büntetőt
Odds 6,00
bet365

A Leverkusennek nagyon kell hajtania, mert akár még oda is érhetne a csoport 2. helyére, bár ehhez az kell, hogy az ATM ne nyerjen a Moszkva ellen (ennek kicsi az esélye...). A vendégek csoportelsősége nincs veszélyben, vagyis ki is kaphatnak. A vendégcsapat fele sérülésekkel van tele, a kevésbé rutinos védők és középpályások talán csak mindenféle szabálytalanságokkal tudják megállítani az egyre jobb formába kerülő Leverkusent (utóbbi 6 meccsen 1 D és 5 győzelem, közte Bayern München, Schalke, Atletico Madrid ellen...).
A tegnapi meccsnap 23 góljából 5 esett büntetőből, ma is kiélezett, hajtós, küzdelmes meccsekre van kilátás, a továbbjutások zöme ma dől el.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.12.11. 21:00
Sahtar Doneck - Atalanta
Tipp: Atalanta kihagy egy büntetőt
Odds: 15.00
Iroda: bet365

Az Atalanta javára 3 büntetőt ítéltek az eddigi 5 csoportmérkőzésük során, amiből egyet ki is hagytak. Ma is látok rá esélyt, hogy büntetőhöz jussanak és mivel ezen a meccsen gyakorlatilag a továbbjutásért játszanak, ezért a nagy tét miatt adott esetben meg is remeghet majd a tizenegyest elvégző játékos lába.

Olympiacos Piraeus - FK Crvena zvezda
Tipp: a vendég csapat pirosat kap
Odds: 6,00
Iroda: unibet

Az első egymás elleni mérkőzésük szó szerint vérre ment 8 sárga lapot osztottak ki amiből egy játékosnak kigyűlt a két sárga és megkapta a piros cédulát a görög gárdából. Ebből a 8 sárgából 5 a Zvezda kapta. Mai mérkőzés is ilyen stílusba fog lejátszódni. A vendég csapat mindenáron fog küzdeni és ezt lapokkal fogja díjazni az olasz nemzetiségű Daniele Orsato. Kicsit térjünk ki a sporira is szereti fékezni a csapatokat a lapokkal főleg sárgákkal de nagyon sokszor előhúzza a piros cédulát is. Utolsó 3 mérkőzésén 4 felett osztott ki sárgát és az utolsó 10 mérkőzésén 4x villant a piros. Ma is fog! 

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.12.11. 21:00
Sahtar Doneck - Atalanta
Tipp: Sahtar Doneck nyer + mindkét csapat 2,5 lap felett
Odds: 8
Bet365 (fogadáskészítő)

A két csapat bízhat abban hogy a Man.City hozza a kötelezőt még ha tét nélküli is számára a meccs, ezzel megnyitva előttük az utat a továbbjutás felé. Ugyanis ebben az esetben amelyik csapat itt nyerni tud az továbbjut. Az első meccset idegenben nyerte az ukrán csapat és bár most kicsit jobb formába lendült az Atalanta úgy érzem ismét kikapnak. Ami viszont szinte garantálható hogy sok kemény belépő lesz, időhúzás meg ilyesmik amik hozhatják a lapokat. Óriási a tét.

Sahtar-Atalanta
Tipp: lapok száma 5,5 felett @ 1.75 (bet365)

Nyílván nem ezzel a szorzóval váltom meg a világot, de hátha eggyel több lesz a jó tippek száma. A két csapat első meccsén 4-4 került kiosztásra, most meg még nagyobb a tét és a hideg. Tegnap az Ajax-Valencia is csendesen indult, aztán a 2. félidőben kiszakadt a lapzsák, szerintem 6 sárga itt is előkerül majd, pláne ha az Atalanta mondjuk egy góllal megvicceli majd a Sahtart az elején.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.12.11. 18:55
Sahtar Doneck - Atalanta
Tipp: Mind2 csapat gólt szerez(igen)+több mint 4 gól+több mint 3 lap+ Dupla esély-Döntetlen vagy Atalanta
Odds: 7,00
Iroda:bet365(fogadáskészítő)

Élet halál harcot fog vívni a két csapat egymással.Az ukránoknak elég lehet az x is, de nem valószínű hogy a másik meccsre bíznák a sorsukat. Az Atalanta gyengén kezdte a csoportkört,de talán erősebb csapatnak tartom őket összességében,így szerintem nem fognak vereséget szenvedni. A sok gól és a lapok meg velejárói egy ilyen kiélezett mérkőzésnek.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.12.11. 21:00

Bayern Leverkusen vs. Juventus   Tipp: G/G IGEN és V csapat nyer Odds: 6.00 Office:bet365

Leverkusen győzelem, na még mit nem :).. A vendéglátó szépen formába lendült az utóbbi időben és a BL ben is van némi reménye, hogy továbbjusson a legjobb 16 közé, mondjuk ez nagyban függ az Atletico Madrid-tól. A fogadók többsége azt várja, hogy ma a németek fognak jobban pörögni és a Juve szépen lefekszik. Arról is sokat írtak, hogy Sarri sok játékosát kénytelen nélkülözni, ez lényegében igaz, de az esti kezdő is bitang erős lesz és ha Ronaldo kezdeni fog, ő tuti hajtani fogja a többieket. A Juve várható kezdője: Buffon-Demiral-Bonucci-Danilo-Di Sciglio-Pjanic-Rabiot-Cuadrado-Matuidi-Ronaldo-Dybala. Végre jön egy laza Sarriball? :)

2019.12.11. 21:00

Bayern München - Tottenham
Tipp : Mérkőzés első szöglete:Tottenham
Odds :2.75
Iroda :bet365

Labdarúgás, Bajnokok Ligája csoportkör
2019.12.11. 21:00
Olympiakos - Crvena Zvezda
Tipp: 3-1
odds: 12
bet365

Mindkét csapat sok gólos meccseket játszott eddig, egymás ellen is 4 gól született akkor a szerbek örülhettek, most viszont a görögök sikerét várom hasonló arányban. Tippem 3-1 olympiakos győzelem

2019.12.11
Bayer Leverkusen- Juventus
Tipp: Juventus értékesít egy büntetőt
odds:8.00
iroda: bet 365

indoklás: egy hangulatos meccs lesz , ahol a hazai csapat megpróbálja meglepni a juvét. A profizmus fog dönteni a Juve javára és egy okos büntetővel behúzzák majd.

2019.12.11. 21:00

Bayern München - Tottenham
Tipp : Büntetőlap hendikep, Bayern München -1
Odds :6,5
Iroda :bet365

Indok: Az előző mérkőzésen elég sok lapot beszedett a Bayern, és hátha most is tartják ezt a tendenciát. Tét már nagyon nincs, hátha hátrányba kerülnek a németek, a frusztráltságot pedig lapokban vezetik le.Az előző BL meccseiken a Bayern 5, a Tottenham 1 lapot szedett össze.