Vizes VB 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


július 16, 2019, 21:34:28, SPF Admin
https://index.hu/sport/vizilabda/2019/07/14/vizes_vb_noi_polovalogatott_64-0-s_kiutes/

"középkezdések után nem hogy támadni, de előre haladni sem tudtak"  :redchug:

30 koruli hendi volt ra prematch  ::)


13:30-tól M4-en lesz ismétlés  :) Én tuti megnézem, erre kíváncsi vagyok  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 14, 2019, 08:51:18
13:30-tól M4-en lesz ismétlés  :) Én tuti megnézem, erre kíváncsi vagyok  ;D

Szerencsére felkeltem rá direkt, tényleg érdemes megnézni. :D Fogadni élőben meg álom volt, főleg a kilövi a következő gólt. :D Kár hogy félidőben levette a bet365.

Vizes VB 2019

Wikipédia | Hivatalos oldal

Ha van egy jó tipped, oszd meg velünk!

Női vízilabda: Magyarország - Dél-Korea 64:0

A nemzetközi meccseken a hivatalos világcsúcs 62–0 volt, az 1985-ös universiadén Jugoszlávia férfiválogatottja verte meg ennyire Guatemalát. Ami a mieink eddigi legnagyobb különbségű diadalát illeti, 2014. augusztus 16-án, az orosz Hanti-Manszijszkban zajlott női világkupán 42–0-ra győztük le Szingapúrt.

Az idén megalakult dél-koreai együttes átlagéletkora 17 (!) év. A legidősebb játékos 23 esztendős, de található 14 éves pólós is a keretben, így talán nem meglepő, hogy Dzsin Man Keun nem az eredménnyel volt elfoglalva. "Lenyűgözött, hogy milyen nagy szívvel játszott a csapatom. Ez volt az első mérkőzésük, nagyon boldogok voltak a találkozó után. Sokat tanultak Magyarországtól a vízilabdáról, és mivel mindannyian úszók, el kell sajátítaniuk, hogyan kell egy csapatsportot játszani." (forrás: Nemzeti Sport)

Hollandia meg 33:0-ra győzte le Dél-Afrikát. Komoly színvonalú lett a világbajnokság. A gólkirályi címnek lesz értéke és teljesen igazságos lesz kiosztani :ok:

Sajnos nem néztem, de reggel mikor láttam az eredményt, csak pislogtam...  ;D
De ezt mégis hogy? 64 gól? Percként min. 2 mindig? Ez nagyon durva. Értem én, hogy lőni nem tudtak, de még ennyire se tudták megakasztani a támadásokat, hogy 30-40 alatt megússzák?  :o
Hát ezt tényleg látni kell. Mostantól figyelni kell a dél-koreai meccseket hendi meg gólok terén az tuti.

#8 július 14, 2019, 13:59:04, RedMunchen
64/67 volt a lovesi mutato.  8)
Unibetnel kar, hogy nem volt most a focinal megszokott minden magyar gol utan egy ezres promo.

A 29. gól után M4-en. "Nem hiszem, hogy ez jó emlék lesz a korei lányoknak".


Gyerekek ellen játszottak ifi korosztályba nem férnének be nálunk .
Nem tudom ennek mi értelme van .


A koreai lányok szereztek egy gólt az oroszok ellen! :beerchug:

Történelmi találat 27 gólos hátrányban

Az volt a célunk, hogy gólt szerezzünk, és ez a találat mindent jelent nekünk. Egyébként úgy tervezem, úgy tervezzük, hogy a világbajnokság után is folytatjuk a vízilabdát - nyilatkozta az egyik koreai játékos. Videó


#14 július 16, 2019, 15:33:17, benedek185
Valaki nézte rajtam kívül hajnalban az orosz-dél-korea meccset? Bet-en sajnos nem lehetett rá tenni, de 1xbet-en igen. Prematch hendikep határ asszem olyan 53-54 körül volt, a gólok száma szintén ekörül mozgott.
Na már most, én a 2. negyed közepén kapcsolódtam be a közvetítésbe, de már rögtön feltűnt, hogy a gólok és a hendi határát nagyon levitték a bukik, 32-33 körül mozgott mindig. Azt mondjuk nem tudom, hogy az oroszok fogták vissza ennyire magukat vagy leszóltak nekik fentről, hogy azért ne alázzák már meg megint szegényeket 50-60 góllal, de esküszöm, hogy a koreaiak mintha 2 nap alatt drasztikus változáson mentek volna keresztül.
Rendes, taktikus emberfogást tudtak már alkalmazni, kiúsztak az ellenfélre és szabálytalankodtak, 30 kapuralövésük volt és 1 ráúszást is nyertek. Oké csutkán simára nyertek az oroszok, de eskü mintha tanácstalanok lettek volna néha, sokkal szervezettebb lett a koreai csapat. Mindig fel tudták hozni a labdát és 5-6-ot is tudtak már egymás után passzolni.
Az meg a másik, hogy az egyetlen góljukat úgy ünnepelték, mintha vb-t nyertek volna. Hát esküszöm öröm volt őket nézni, milyen aranyosak.  :D
Az edzőjük meg valami halál laza figurának tűnik, mindig ott áll tök nyugodtan a medence szélén napszemüvegben.  8)