Napi tipp - Július 26.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Július 26.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


U19-es női kosár vb
10:30
Thaiföld-Magyarország
Tipp: Thaiföld pontjai félidőben 22,5 felett @ 1.90
bet365

9-16. helyekért játszanak, mi a japánok ellen, a thai csajok a belgák ellen kaptak ki ki-ki meccsen. A bukik a thai csapatot (egyébként házigazda) rendre alábecsülik, pedig annyira nem játszanak szörnyű kosárlabdát. Kétszer fogtam velük nagyot, tényleg alá vannak becsülve. Ma a belgák nagyon megfojtották őket, de egyébként pl. az utsó negyedben, amikor már a belgáknak megvolt a meccs, 23-at dobtak egy negyedben. Élőben vannak, illl lesznek eltolt line-ok a thai pontokat illetően, a lettek ellen hogy 55 körül dobnak, 8.75-tel volt kinn, 57-et szórtak. Szerintem ezt a 23-at félidőre simán összehozzák, ráadásul a csoportban a meccseik elején rendre behullott nekik 2-3 tripla szinte az első 4-5 támadásból Mozambik ellen esett tán be az első két tripla is. Annyira nem bamba csapat, ma nem volt szerencséje, félidőben Belgium ellen egy tripla sem sült, na majd ellenük fog. Jó tipp, higgyetek nekem  ;)

úszó vb Gwangju 2019

Oroszország - Olaszország női vízilabda, 2019.07.26 08:30
tipp: over 16.5
odds: 1.50
iroda: tippmixpro

Az ötödik helyért játszanak, két nagyon csalódott csapat akik nyilvánvalóan a döntőre pályáztak és egyúttal az olimpiai kvalifikációra. Ilyenkor általában vagy pancsolás és nagyon lassú játék van nagyon kevés góllal, vagy felszabadult játék nem túl szoros védekezéssel. Utóbbit remélem itt, az oroszok azért nemigen tudják meghazudtolni magukat, egy gyors, sokat úszó és lövő csapat, általában rákényszerítik ezt a stílust az ellenfélre is így jellemzően overesek a meccseik.
A határ az olaszok miatt ilyen amilyen, ők elég underesek, de azért erre a határra over volt legutóbbi három meccsük. Reméljük ez a már sehova nem számító meccs inkább laza játékot és sok gólt hoz.





Labdarúgás, Orosz Premier Liga, 2019.07.26. 19:00
Dinamo Moszkva - Ural
Tipp: Döntetlen
Odds: 3.780
Iroda: Pinnacle

Az Ural két győzelemmel kezdte az idei szezont, aminek köszönhetően vezetik a bajnokságot, míg a Dinamo Moszkva csupán egy pontot szezett eddig, de ennek ellenére favoritnak számít a Dinamo ezen a mékőzésen. Utolsó 5 egymás elleni mérkőzésükböl 3 pontosztozkodással ért véget, szerintem az Ural ma is jó lehet egy X-re.

Labdarúgás: SZINGAPÚR: Premier League
2019.07.26.  13:45
Geylang  - Albirex Niigata
Tipp: gólok száma 5.5 felett
Odds: 6.50
Iroda: bet365

Utóbbi meccsein mindkét szingapúri csapat beindult a gólgyártásban. Geylang-Home Utd 2 : 3, valamint Home Utd-Albirex Niigata 3 : 3.  A Geylang hazai pályán bevállalósabb, és jóval nyitottabb. Egymás ellen nem játszottak sok gólos meccseket, de Szingapúrról az ázsiai bundaközpont című impresszionista festmény is felderenghet.

Labdarúgás, Skót Ligakupa
2019.07.26. 20:45

Elgin - Hibernian

Tipp: Legalább 6 gól és legalább 1 sárga lap (fogadáskészítő)
Odds: 6.82
Iroda: Bet365

A két csapat között 4 osztály a különbség, remélhetőleg ez a pályán is megmutatkozik majd. Januárban találkoztak először (és utoljára), akkor 4-0-ra nyert a Hibernian hazai pályán. Véleményem szerint ma megmutatkozik a 4 osztály különbség, egy felszabadult Hibernian pedig simán lehozhatja a 6 gólt.

WTA Jurmala - 26 Jul 2019, 15:30
Kawa K. - Paquet C.
Paquet C. + 1.5 Sets
@1.76
pinnacle

Nagy favorit Kawa, de szerintem azért közelebb vannak egymáshoz, mint amit az oddsok mutatnak. Egy szetre szerintem jónak kell lenni a csigazabáló kisasszonynak.

2019.07.26. 11:30

Vizilabda - Női vb döntő (Gwangju)
USA - Spanyolország
tipp: USA -2,5 gól (handicap)
odds: 1,80
office: pinnacle

A női vizilabda mezőnyéből egyértelműen kimagaslanak az amerikaiak. Sajnálatos módon egy fájdalmas mérkőzésen kikaptunk a spanyoloktól, de ha mi lennénk itt helyettük valószínű ránk is hasonló szerep várna ... A kemény amerikai védelemmel egyik csapat sem tudta felvenni a fegyvert, elől pedig temérdekszámra dobták a gólokat. Most sem változik semmi az amerikaiak meggyőző finálés teljesítménnyel tehetik fel a koronát a dél-koreai világbajnoki szereplésükre. Többgólos amerikai siker várható.

Darts / World Matchplay   2019.07.26. 20:15
Rob Cross - Stephen Bunting
Tipp: Cross -3,5
Odds: 1,50
Iroda: unibet
Indoklás: Bunting a szakadék széléről visszaevickélve tudott túljutni a legutóbbi körön, azonban ehhez leginkább White segítette hozzá azzal, hogy 5 meccsnyilat is kihagyott. Ettől persze még nagyon szép, hogy ilyen mélységekből is nyerni tudott, de mindkét eddigi meccsén annyira rezgett a léc, hogy ezúttal szerintem már nem is fog fennmaradni. Rob Cross nagyszerű formában játszik, ellentmondást nem tűrő játékkal jutott tovább az első két fordulón, szerintem egy ilyen hosszú meccsen ki fog jönni a tipphez szükséges különbség.

WTA - EGYÉNI: Jurmala (Lettország), salak - Negyeddöntők
26.07.2019 14:00
Tig P. M.-Potapova A.
Tipp:Potapova A.
Odds:1,57
bet365

Indok:Egyszerűen jobb játékosnak tartom Potapovát, magához képest jó formában is van,nem hiszem hogy gondot okozna neki a román lány legyőzése.

Labdarúgás   Estonia - Estiliiga
2019.07.26.      18:00
Tartu Welco - Flora U21

tipp:6,5 gól felett
odds:6,1
unibet

A két csapat történetében nem egyszer fordult már elő hogy 6 gólnál többet szereztek.A Tartu Welco a bajnokság 10. helyezetje mig a Flora U21 a 2. helyezet az Észt másodosztályban.A vendégek minden bizonnyal beakarják majd gyűjteni a 3 pontot ezért várok több gólt a mérkőzéstől.A tippem:6,5 gól felett.

Baratsagos meccs, 18:00
Koln - Bologna
szogletek szama 8,5 felett
1.61
bet365

A Koln a Bundes2-ben halomra rugdosta a szogleteket, ugy zartak 6-os atlag felett, hogy a szezon veget mar meg se kellett nyomni. A baratsagos meccsek statjai alapjan nem valtoztatnak sokat iden sem. A Bologna Mihajlovic elott alig vegezhetett el sarokrugast, a szerb mesterrel viszont megerkezett a tamadobb (es eredmenyesebb) foci es a velejaro szogletek, a bajnoksag masodik felenek egyik legoveresebb csapata lettek a ligaban. Kitzbuhelben talalkoznak a felek, gyonyoru taj, fasza ido (a kolniek hegyi vizi turan is voltak), ket ilyen oszinte focit jatszo csapat meccsen a golzsak is kinyilhat, arra is jo a szorzo.






Labdarúgás

Dánia
Lyngby-Sönderjyske
4.5 gól felett
5.3
Unibet

Felettébb örömteli számomra, hogy egyre többen próbálkoznak a tizes széria kiépítésével. Így már nem kell sokat várni, hogy meg legyen a 11. napi sikerem ;) Természetesen mindenkinek sok sikert, a heti két célt elérő membernek meg GRATULÁLOK!
Akkor a tippről is essék néhány szó. Két forduló telt el, a nyolcadik játszik a negyedikkel. A Lyngby egyetlen hazai meccsét hozta, a vendégcsapat ikszelt idegenben. Igazából az egymás elleni meccseik masszív undert sejtetnek mára, én mégis hajtós első húsz percet várok. Ha esik ezen idő alatt két dugó, akkor nem is lehetetlen a "zöldülés".

Idézetet írta: Titti7 Dátum július 26, 2019, 09:01:37
2019.07.26. 11:30

Vizilabda - Női vb döntő (Gwangju)
USA - Spanyolország
tipp: USA -2,5 gól (handicap)
odds: 1,80
office: pinnacle

A női vizilabda mezőnyéből egyértelműen kimagaslanak az amerikaiak. Sajnálatos módon egy fájdalmas mérkőzésen kikaptunk a spanyoloktól, de ha mi lennénk itt helyettük valószínű ránk is hasonló szerep várna ... A kemény amerikai védelemmel egyik csapat sem tudta felvenni a fegyvert, elől pedig temérdekszámra dobták a gólokat. Most sem változik semmi az amerikaiak meggyőző finálés teljesítménnyel tehetik fel a koronát a dél-koreai világbajnoki szereplésükre. Többgólos amerikai siker várható.
Nyertes (3.)  :ok:  11-6 -os amerikai siker a döntőben.

Sportág, időpont: Labdarúgás, Román Liga 1
Esemény: Poli Iasi - Academica Clinceni
Tipp: OVER 3,5 gol
Odds: 4,33
Iroda: Betfair Sportsbook

Indoklás: Romániaban a harmadik fordulo kezdodik ma 17:00 orakkor. Hetedik Iasi vendegul fogadja a 13 ik Academica Clincenit. Motivaciorol meg korai beszelni, de a hazaiak titkos alma a kupa helyezet.
Iasi jol kezdte a sezont - egy dontetlen idegenben a bajnok CFR Cluj ellen, utana meg egy soványka, de megis csak gyozelem otthon. 1:0 Astra Giurgiu ellen. Mihai Teja edzo ugy nez ki szolid, konzistens csapatot epitett, erosseguk a kozeppalya. Ma nem latjuk playan a csatarukat Adrian Balan-t. Kerdeses a koszovoi kozeppalyas Florian Loshaj es Marius Mihalache hatved indulasa.
Academica Clinceni ket vereseggel inditja a szezont. Nem mondanam nagy szegyennek, eros ellenfeleket fogott ki. A tavaly harmadik Un. Craiova otthonaban 3:2 tudtak jatszani, 90 percben egenlitettek 2:2 re es az elso pont keznyujtasra volt. De hat Craiovanak van kadere es tapasztalata az ilyen meccseket elkapni meg. Igy sikerult meg nekik golt rugniuk 3:2 lett. Utana jott a hazai csunya 1:4 vereseg, az aktualis román bajnok CFR Cluj gyozte le oket. Nem torom en a palcat az Academican. Golt rugni tudnak, es ma meg jo ellenfel varja oket. Ma nem lep palyara a hatvedjuk - Andrei Rauta piros lap miatt ma nem jatszhat.
Hazai csapat a favorit a mediak szerint, es en is ezt gondolom. De ha sikerul Clinceninek harmadik meccsben is golt szerezni, jo lenne a tippunknek. Oda teszem OVER 3,5 golra 4,33 szorzoban. Sok szerencset memberek!